TKBL 2010-2011 Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Normal sezon için ipler kendi elimizde ama Kayseri deplasmanına kafamızın rahat gitmesi daha güzel olur, bugün Beşiktaş kazanırsa.

Bir de Beşiktaş kazanırsa karşı yakada bir hayal kırıklığı, güven kaybı olur diye düşünüyorum. Moral açısından biz öne geçeriz play off serisinde. Kağıt üzerindeki etkisinden ziyade bu daha önemli benim için.

Bjktv'de şuanda maçı sunan adam kadar dikkatsiz sallama adam görmedim. Skordan haberi yok, basketi atan oyuncudan haber yok. ama Beşiktaşımız demeyi iyi öğretmişler her pozisyonda :))

Uğur, git temiz hava al. : )

En kritik dönemde 0/4 serbest atış yüzdesiyle oynarsan Fener´e karşı kazanmayı rüyanda görürsün...

maçı elleriyle fb ye verdiler. fb de dökülüyor beşiktaş bu haliyle iyi zorladı hatta alıyordu elleriyle verdi. 30 saniye kala 68-64 öndelerdi ama 0/4 serbest atış attılar. sonra bir 0/4 daha attılar maçıda kaybettiler.

Dün gerçekten programa bakınca BJK'ın kazanabileceğini düşündüm.Galatasaray Sozluk'te 16 ileti görünce başlıkta dedim bir şeyler olmuş heralde.Tek tek okudum.Kazandıklarını düşündüm.Nerden maç vermişler.Yazık.Biz kendi işimize bakalım boşvermek en iyisi.

Daha önce de dediğim gibi bugün BJK kazansaydı karşı yakanın kendine olan güveri iyice zedelenirdi. Aziz Yıldırım´ın yaptığı çıkışın ardından noktayı koymuş olurlardı.

Neyse, aslana boynun niye kalın demişler, kendi işimi kendim görürüm demiş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...