TKBL 2010-2011 Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maç uzatmaya gitti, Fenerbahçe'nin işi zor. Matovic ve Sutton-Brown 5'ledi, Nevriye zaten yok. Ellerinde sadece Nevlin kaldı uzun olarak o da 3 faulle oynuyor.

İki Fener mağlubiyeti alınca buraya gelip Ratgeber'i ilah yapıp Ceyhun hocayı yerden yere vuranlar, oyuncularımıza atmadık bok bırakmayanlar neden şimdi hiç ortalıkta görünmüyor? Finalde Fenere kaybedersek çıkacaklar sanırım ortaya yine. Yönetici arkadaşlar lütfen bu kişileri iyi etüt etsin ve buna izin vermesin. Biliyoruz ki burası herkes tarafından takip ediliyor ve lütfen fikir paylaşım sitesi olarak birşeylere faydamız dokunsun. Kendini tatmin eden insanlar olmasın lütfen burada.

Saygılar.

İki Fener mağlubiyeti alınca buraya gelip Ratgeber'i ilah yapıp Ceyhun hocayı yerden yere vuranlar, oyuncularımıza atmadık bok bırakmayanlar neden şimdi hiç ortalıkta görünmüyor? Finalde Fenere kaybedersek çıkacaklar sanırım ortaya yine. Yönetici arkadaşlar lütfen bu kişileri iyi etüt etsin ve buna izin vermesin. Biliyoruz ki burası herkes tarafından takip ediliyor ve lütfen fikir paylaşım sitesi olarak birşeylere faydamız dokunsun. Kendini tatmin eden insanlar olmasın lütfen burada.

Saygılar.

O maçlardaki skoru, oyunu, kenar müdahelelerini ve sahadaki duruşu gördüğünüzde;
Sizde nasıl bi iz bıraktı ?
Ne düşündünüz o anlarda ?
Ya da varmı bilmiyorum ama yorumlarınız ne yöndeydi ?

SBK'nın FB'den en az bir maç alacağını düşünüyordum. Ama olmadı. Bunda tabiiki Gülşah'ın sakatlıktan yeni çıkması ve daha düzelememesinin de büyük etkisi var. Sağlıklı bir Gülşah sahada olsaydı FB'nin elenmesi bile benim için sürpriz olmayacaktı. Şimdi Tarsus ile eşleştiler. Açıkcası FB'nin takım içi kaosu ve formsuzluğuna bakınca elenmeleri şaşırtıcı olmaz. Elenmelerini istermiyim bilmiyorum. Ama şuna söz veriyorum, eğer Bir aksilik olmaz Kayseri'yi geçersek ve Tarsus ile eşleşirsek final serisinde, Tarsusda oynanacak maça kesinlikle gideceğim.

Şimdi tartışma yaratmaya ne gerek var?Çok farklı kaybettiğimiz fenerbahçe maçlarında Fowles,bazende Augustus dışında ayakta kalan oyuncumuz yoktu.Şimdi onlara Tamika katıldı,Işıl'da kısmen ayak uydurdu.Fenerbahçedeki kaotik ortamda bunlara eklenince,rakiple yaptığımız son iki maçı kazandık.Şu an hem bizim güçlenmemizden,hem de rakibin zayıflamasından dolayı bir adım önde gibi duruyoruz.Ancak Fenerbahçenin yerli oyuncu kadrosu,halen beni korkutuyor.Özellikle ligde kendi evimizde yaptığımız gibi hırslı,mücadeleci oyunu final serisinde bozmadan sergilememiz gerekiyor;,,,böyle geçmişte kim ne yazmış diye uğraşılacağına önümüzde halen ciddi bir rakibin olduğunu,taraftar olarakda,onların mücadelesine nasıl katkıda bulunuruzu düşünmemiz daha doğru geliyor bana.

Yıllar yıllar sonra şampiyonluk için en büyük adayız..
Durup durup tbbl.org'u açıp bakıyorum, bir şey değişmemiş..
Bir an önce oynansa şu maçlar..
Öyle özledik ki o günleri..

Derya Özyer, Çelen Kılınç, Handan Özbek, Clarissa Davis..
Hepsine el sallayacağız yeniden.

Konu dışı not: Handan Özbek demişken, kendisi Taksim'deki Leb-i Derya'nın ortağıydı değişmediyse.. Ortağı da yine eski Galatasaraylı Aycan'dı.. Müthiş bir mekandır. Manzarası da çok meşhurdur.. Şimdi de Richmond Otel'in terasında bir yer açtılar galiba.. Öyle bir şeyler olmuştu..

Aklımıza yatmayan, beğenmediğimiz, hoşumuza gitmeyen şeyleri şimdi söyleyelim. Final serisinde duruma göre söylersek kimseye faydası olmayacak.

İyide burada takım değil kişiler tartışmaya açılıyor.Tamam o zaman farklı fenerbahçe yenilgileri sonrası takımı eleştirenler kötü niyetli.Galatasarayın kaybetmesi onların hoşuna gidiyor,galatasarayı eleştirmek büyük zevk.Bu mudur yani?

İyide burada takım değil kişiler tartışmaya açılıyor.Tamam o zaman farklı fenerbahçe yenilgileri sonrası takımı eleştirenler kötü niyetli.Galatasarayın kaybetmesi onların hoşuna gidiyor,galatasarayı eleştirmek büyük zevk.Bu mudur yani?

Yazdığımı okudum, sonra bir daha okudum. Öyle bir şey dememişim.

Bağımsız olarak fikrimi sorarsanız; dost acı söyleyendir, düşene tekme atan değil.

Aras,o zaman ben neye cevap vermişim daha dikkatli bakıver.Hem dost acı söyler diyorsun,hem de eleştiri yapanları afişe edelim,tarzında bir yazıya gerek olmadığını söylediğim için bana cevap veriyorsun.

Yazının tamamını okudum ama fark edersen belli bir kısmını alıntıladım. Ve o alıntıladığım yere göre bir şey yazdım. Üstüne alınman gereken bir şey yoktu. "Galatasarayın kaybetmesi onların hoşuna gidiyor,galatasarayı eleştirmek büyük zevk.Bu mudur yani?" gibi gereksiz bir cevap verdin şimdi de ters ters devam ediyorsun. Herkeste bir asabiyet sinir durumu, burada kimseyle bir şey konuşamayacak mıyız? Sanki ben gelip ters bir şey yazdım.

Gerçek hayatlarımızda da böyle alıngan ve asabi miyiz, yoksa burada okuyunca karşındakinin duygularını anlamadan yazmak mı geriyor merak ediyorum.

Konu dışı not: Handan Özbek demişken, kendisi Taksim'deki Leb-i Derya'nın ortağıydı değişmediyse.. Ortağı da yine eski Galatasaraylı Aycan'dı.. Müthiş bir mekandır. Manzarası da çok meşhurdur.. Şimdi de Richmond Otel'in terasında bir yer açtılar galiba.. Öyle bir şeyler olmuştu..

Abi,

Bir tane Richmond Oteli'nin terasında, bir de Richmond'u geçince soldaki ilk ara olan Kumbaracı Yokuşu'nda birer Leb-i Derya var. İşletmecisi, sahibi kim bilmiyorum.

Fener Botaş'ı farklı geçer her iki maçta da..Tarsus nasıl bu kadar çabuk elendi şaşırdım açıkçası !!?

Nevriye play offlarda hiç yok, acaba ciddi midir sakatlığı? =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...