TKBL 2010-2011 Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayrıca Botaş Fener maçını Fener'in rahat kazanamayacağını düşünüyorum :)

Fener 8-0lık seriyle öne geçip farkı biraz açmaya başladı 61-55, mola aldı Botaş. İlk yarının yıldızı Anderson'u iyi tutmaya başladılar

Bi yandan yenilmeleri yıpranmalarını istiyorum bi yandan biran önce seri bitsinde karşımıza gelsin ezip geçelim diyorum.

Çok kararsızım çok kim yenerse yensin üzülmicem sanırım:)

76-73 4 dakika var.Kaybetsinler kaybederlerse Botaş içerdeki 2 maçın 1inide alır 5. maça uzar.(Fener bu kadroyla oynamaya devam ederse)

Belki finale bile çıkamazlar.Ama onları yenip şampiyonluk bir başka tabi ki de.

Beni düşündüren bazı maçlarda oyuncular yok.Gerçekten sakatlar mı yoksa final için bir şeyler mi düşünüyorlar orasını çözemedim.

80-73 oldu. 2.57 var

Anderson performansını maç sonunda da devam ettirse, Botaş oyuncuları hücumlarda biraz daha dikkatli olsalar Botaş rahatlıkla alırdı maçı.

Seri biraz uzasa iyi olur kanısındayım. Rakipten ne kadar çok dinlenirsek o kadar iyi bizim için.

Maç 84-77 bitmiş bu arada. Bütük yük Anderson'a binince hücumda, ikinci yarı biraz daha etkisiz hale getirmeyi başardılar. Umarım serileri uzar

Nevriye 7 Nisan'da takımla birlikte çalışmaya başlıyormuş, Fenerbahçe'nin bir sonraki maçı 6 Nisan'da. Nevriye'nin form durumunu düşünürsek kazanmaları daha iyi olur sanki.

Tabii ki bunu konuşmak erken. Ama uzun zamandır söylemek istiyorum. Takımımız eğer Fb ile final serisi oynarsa ve ilk iki maç sonunda durumu 2-0'a getirirse 3. maçı topluca bir yerde organize olup seyretsek ve maç sonrası takımın oraya gelmesini sağlasak Şampiyonluğu beraber kutlasak hoş olmazmı? Takım zaten şampiyon olursak büyük ihtimalle Leventteki lokale gidecek eğlenmek için. Onun yerine onları sevenlerle beraber kutlasa o anları. Bu düşüncenin gerçeğe dönüşme ihtimali var mı sizce?

Tabii ki bunu konuşmak erken. Ama uzun zamandır söylemek istiyorum. Takımımız eğer Fb ile final serisi oynarsa ve ilk iki maç sonunda durumu 2-0'a getirirse 3. maçı topluca bir yerde organize olup seyretsek ve maç sonrası takımın oraya gelmesini sağlasak Şampiyonluğu beraber kutlasak hoş olmazmı? Takım zaten şampiyon olursak büyük ihtimalle Leventteki lokale gidecek eğlenmek için. Onun yerine onları sevenlerle beraber kutlasa o anları. Bu düşüncenin gerçeğe dönüşme ihtimali var mı sizce?
Böyle birşey olursa unutulmayacak bir anı olur..Müthiş fikir bence..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...