Tomáš Ujfaluši

Tomáš Ujfaluši an itibariyle İstanbul'a geldi.

Bugün,yarın sözleşmeyi imzalar ve takımın sezon açılışına katılır.
 
Hayırlı olur umarım kulübümüz için,
En azından bu sene için kesinle çok yararlı olacağına canı gönülden inanıyorum,

Neill'den hemen her konuda artısı varda şimdi bunu tartışmanın yeri değil bence.
 
33 yaşında olması bir handikap gibi görünsede bence önemli bir isim ayrıca Baros'unda vatandaşı sıkıntı cekmez bu yöndende,tecrübesine ve kalitesine güveniyorum....

hayırlısı olsun...
 
7179.jpg
 
Hayırlı olsun,Ujfalusi iyi oyuncudur.Ama genç ve uzun vadede yararlanabileceğimiz bir oyuncu alsaydık daha iyi olurdu.Yinede teknik ekibin kararına saygı duymak gerekir.
 
şu aşamada çok ileriyi düşünebilecek durumda değiliz...
son dönemde yaptığımız yatırımlar hep sonuçsuz kaldı ve ciddi bir mali çıkmaza girdik...
bize çok kısa sürede daha doğrusu en az önümüzdeki iki sene üst üste şampiyonluk en kötü şampiyonlar ligi getirecek bir kadro kurmamız gerek...
başarı gelmeye başlayıp mali tablo daha feraha çıktıkça uzun vadeli yatırımlarada dönebiliriz yavaş yavaş...
 
Kısa vadede başarı şart tabiki.Ama Real li,25 yaşındaki Garayı alarakta kısa vadede başarılı olabiliriz ve daha uzun seneler faydalanabiliriz.Kısaca demek istediğim Ujfalusi kadar yada ondan daha iyi ve genç bir oyuncu alsak daha güzel olurdu.Benim düşüncem bu.Ujfalusi nin iyi oyuncu olduğunu söylemiştim zaten yukarda o konuda bir sorun yok ama daha iyisi alınabilirdi.
 
Garay gerçekten müthiş olurdu ama o kadar genç ve gelecek vaad eden oyuncuların ilk seçimleri maalesef ülkemiz olmuyor.Türkiye standartları avrupanın hala altında.Para birçok şeyi çözüyor belki ama böyle büyük takımlardan öyle oyuncuları koparmak kolay olmuyor bence.
 
herkez keşke daha genç ve gelecek vaad eden oyuncular gelsin diyor ama galatasarayın busene kesinlikle başarılı olup şampiyon olması lazım ve bu baskıyı kaldırabilecek oyuncular lazım bence bu açıdan bakılırsa ujfalusi doğru bir tercih gibi duruyor.
 

Üst