Tomáš Ujfaluši

Neill'i neye göre takımda tutsak daha iyiydi acaba? Son 1 yıldaki iğrenç performansına göre mi? Yoksa ilk 6 aydaki performansına göre mi?
 
Ujfalusi iyi bir stoper tabii ama daha genç bir oyuncu almalıydık.Aslında bu transferde canımı en çok sıkan nokta Servet ile beraber stoper hattını oluşturacak olmaları.Servet in ilk 11 deki yeri garanti.Bu yüzden keşke Servet i tamamlayacak bir stoper tercih etseydik.Servet-Ujfalusi ikilisi iyi bir ikili değil..
Stoper ve bek alternatifi olarak olarak alınmışda olabilir.Yada bir yabancı stoper daha alınıp Servet yollanacak olabilir ama ikiside pek mümkün şeyler değil maalesef.
Ayrıca bir takımda en az 4 tane stoper olması gerekir.Zan ile uzatılırsa 1 uzatılmazsa 2 türk stoper mutlaka alınmalı.Hakan Balta stoper oynayabiliyor ama nasıl oynadığı malum.
 
Bene genç filan almamakla iyi ettik. Servet'in dilinden anlayan (Song gibi) biri lazımdı bize. Atara atar yapacak , 8e 9 , 9a 10 diyecek bi adama ihtiyacımız vardı bizim. İnşallah Cana kalır şimdi çünkü daha önemli hale geldi. Cana , Ujfalusi , Servet üçlüsü bence anlaşabilirlerse o huniyi çok iyi daraltırlar. Ujfalusi yavaş da değil ayrıca. Ben çok beğendim bu transferi.
Yabancı Kaleci
Sabri
Servet
Ujfalusi
Hakan
Reyes
Cana
Selçuk
Arda
Forlan
Baros
Klasik 4-4-2'de şu 11 ile çok iyi bir takım oluruz
 
Neili nasil degerlendirdigine bagli. Adami stoper diye aldik defansin onunde oynatmaya basladi Hagi. Bence stoper olarak verimli bir oyuncuydu.

Bu dediginizden Neill'in Hagi gelene kadar 'yararli' oynadigi cikar ki bende buna katilamiyorum ne yazikki kaldiki ben Neill'i seven biriyim ama gercekci olmak zorundayim takimim icin.Neill sadece Servet'inde iyi oldugu maclarda iyidi hatta ara ara o mavlari bile batidigi oldu.

Servet savruk bir sekilde oynarken ne arkadaslikla nede sinirle nede kendine ozgu bir sekilde karakter koyamadi takim adina. O tepkisini rakip oyunculara yonlendirdi ama takim adina bir irade gosteremedi bence bu acidan baktigimda ben Ujfalusi cok uygun bir oyuncu sahada takim arkadaslari sirkeleyip kendine getirecek bir oyuncu bu yuzden Neill'den daha iyidir diyorum.
 
Ujfalusi konusunda Doğan da benzer ve güze şeyler yazmış . Silkeleyecek , dik duracak adamdır Tomas. Geçen seneki gibi oyun içi gerginlliklerde takım arkadaşını yalnız bırakan , karakter koyamayan , deplasmanlarda itilip kakılan takım çok gururuma dokunmuştu. Mesela tam hatırlamıyorum ama bi deplasmanda oyunumuz yerde yatarken ve harbi müdahale almışken rakip oyuncular başına üşüştü ve sanırım Cana hariç kimse gelip ''noluyo'' diyemedi. Bunlar harbi gurur kırıı şeyler. Tomas'ı bu yüzden de istiyorum biraz. Tomas olsun , Cana olsun , Arda olsu , Sabri olsun takımı sahiplenmeliler. Git gerekirse abart kırmızı gör atıl eleştiririm ama belli bi düzeye kadar eleştiririm. Ama arkadaşın yerde yatarken ve başında 3 kuruşluk herifler toplanıp akılları sıra hesap soruyorlarsa ve diğer oyuncular oralı bile olmuyorsa ben utanırım , gururum kırılır resmen.
 
Hayırlı olsun.
Resmi sitede bugün bir gariplik var. Ne sağlık kontrolü haberi nede sözleşme imzalandı haberi eklenmedi. Sadece ana sayfa resim değişikliğine gidiyorlar :)
 
Tomas Ujfalusi Galatasaray'da

Galatasaray, Club Atletico de Madrid, S.A.D. Profesyonel Futbol Oyuncusu Tomas Ujfalusi ile 2011-2012 futbol sezonundan başlamak üzere 2 futbol sezonu boyunca sözleşme imzaladı.

Tomas Ujfalusi, bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kendisini 2 yıllığına Galatasaraylı yapan sözleşmeye imza attı.

Yeni sporcumuza Galatasaray kariyeri boyunca üstün başarılar dileriz.

Galatasaray Sportif AŞ









 
Tomas Ujfalusi Sağlık Kontrolünden Geçti

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı’nın yeni transferi Tomas Ujfalusi, bugün Bahçelievler Medical Park Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.

Tomas Ujfalusi'nin çeşitli sağlık kontrolleri ve testleri Medical Park Hastanesi’nin uzman doktorları tarafından yapıldı.







 
B_10358_B.jpg


AÇIKLAMA:

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Club Atletico de Madrid, S.A.D. Profesyonel Futbol Oyuncusu Tomas Ujfalusi ile 2011-2012 futbol sezonundan başlamak üzere 2 futbol sezonu boyunca sözleşme imzalanmış olup Club Atletico de Madrid, S.A.D.'ye bonservis bedeli olarak 2.000.000 Euro ödenecektir. Oyuncunun kendisine ise;

2011-12 sezonu için 2.200.000 Euro Garanti ücreti, 15.000 Euro maç başı ücreti,
2012-13 sezonu için 2.200.000 Euro Garanti ücreti, 15.000 Euro maç başı ücreti,

ödenecektir.

2.200 bence biraz fazla olmuş ama hayırlı olsun demek düşer. Elinden geleni yapacağından ve vereceği katkıdan şüphem yok.
 

Üst