TÜRKİYE: 67 - Almanya: 73

Tarih: 9 Ağustos Cuma
Saat: 18:00

Galibiyetten başka şansımız yok haliyle. Bu maçı kazanıp gruptan çıkma adına final maçına gideceğiz.
 
Yarın ki İspanya-Sırbistan maçından sonra bir kaç yolumuz olacak.Sırbistan kazanırsa bu maçı kaybetsek dahi son maç Sırpları yendiğimizde üstlerine çıkarız.Sırplar kaybetse dahi biz bu maçı alsak bile Sırplar son maç bizi yendi mi eleniriz.Ancak yarın ilk önce Sırbistan kazanıp biz Almanları yener isek Fransa,İspanya'yı yenerse Sırbistan maçı oynanmadan çıkmayı garantileriz.Sadece çarpraz gruptaki eşleşmeleri etkiler.Ama ne olursa olsun bu maçı almak lazım.

Bu arada ne şans ki Sırbistan maçımız Fransa-İspanya maçından önce :D 2 maçıda almak lazım sonra Fransızları beklemeyelim :D
 
hamann ve kaman için görüntülü analiz vardı ntvsporda, slovenya-yunanistan maçından önce.. çok önemli ve ilginçti özellikle hamanın pası verdikten sonra kadrajdan kaybolması:) teknik ekip de biliyordur umarım bunu, hamanın adamı gönül rahatlığıyla içeri yardıma gidebilir haman pası verdikten sonra:)
 
Tamam yada devam maçı... Maçın savunma konusundaki kilit nokta tabiki de Nowitzki&Kaman ikilisini ne derece durdurabileceğimiz... Ben kazanacağımızı düşünüyorum bu maçı. Sırbistan maçına umutlu gidebilmek için kazanmaktan başka da çare yok zaten, umarım kazanırız..
 
Abi biz yine kendi kaderimizi başkalarının ellrine bırakmayalım.Almanya'yı yenerek 2 olalım ilk önce.Polonya maçı gibi aklımız Sırbistan macında olmaz inşallah.Chris Kaman'ın savunması çok önemli.Dirk'e yardım etmesini engellemek lazım.Almanya'yı yenelim sonra Sırbistan ile çıkma mücadelesi veririz.
 
2 li oyun oynamak yok,hızlı hücumdan sayı atmak yok,3lük isabeti yok,neymiş hedef final oynamakmış nasıl olacak merak ediyorum,hücumda hiç yokuz şuan sadece Hidayetin zorlama atışları var....
 
Sabır sabırda bir yer kadar..Ersan sen ne işe yararsın...
 
Orhun Ene'ye kızıyoruz ancak faul yüzdemizde onun suçu olamaz.Oyuncularda en az Orhun Ene kadar suçlu.Sırbistan maçını kazanacağımızı düşünmüyorum.Keşke haksız çıksam ama bence turnuva bizim için bitti.Murat Kosova'nın da dediği gibi çıkarmamız gereken çok ders var.
 
Böyle coach görmedim rakip 12 sayılık seri yakalıyor skor eşitlenene kadar mola almıyor.Enes 3 savunma üst üste Nowitzki'nin savunmasında sorun yaşıyor ama Orhun Ene sayı gelene kadar izliyor.
 
Bence şuan istenilen düzeyde olunamamasının 3 temel nedeni var:

1-Tanjeviç'in olmaması,
2-Kerem Gönlüm ve Semih Erden'in olmaması
3-Sinan Erdem'deki 18 bin seyircinin arkalarında olmaması
 
Bu gruptan kimi yeneceksek bu basketbolla derken bahsettiğim buydu 2'de 0'ı çektik oturduk, son rakip de en zorlu rakip. Mucize lazım o maçı kazanmamız için Hido,Kerem filan 20şer sallamalı yoksa imkanı yok.
 
Bu takım ne zaman forma girecek ya ?! Turnuva'yı yarıladık, Büyük Britanya'ya dua ettik ama hâlâ üst düzey oynayamıyoruz.Hücumda çoooook büyük problem çekiyoruz.Serbest atışlarımız kötü, şutlarımız kötü, pick and roll oyunlarını oynayamıyoruz.

Ersan İlyasova boş şutu atmıyor içeri dalıyor ne amaçla giriyorsa.Abi senin en büyük avantajın üçlüklerin değil miydi geçen sene ? Neden içeri zorluyorsun onu yapacak başka adamlar var becerebiliyor musun fake atıp içeri girebilmeyi ? HAYIR !

Cenk Akyol'un ne numarası var ben pek birşey göremedim hani.Tabi ona da fazla kızmak doğru değil.Suç onda değil, o formayı eline verip çık oyna diyende !

Enes Kanter ve Ömer Aşık gibi %100 performansla oynayan uzunlarımız var.Ama Ender dışında hiçbir kısamız onlarla oynamıyor.Şut deniyorlar.Şutumuz iyi olsa lafım yok ama üçlükler bu durumdayken neden ?
 
Molayı yanlış yerde almamız macın sonunu getirdi. Herkes tahmin ediyordu Almanyanın bizi faul çizgisine göndereceğini gittik orada mola aldık.

Hücumda hiç düzgün bir setimiz yok. Enes 4. çeyrekte oynadı mı hiç ?
 

Üst