Türkiye Basketbol 2.Ligi

2.ligde guzel mucadele oluyor erdemir ve kısa surede cok buyuk ılerleme kaydeden bahcesehır unıversıtesı a ve b klasmanlarında lıderler baska forumlardada bu tartısılmadıgı ıcın 2.lig hakkındakı dusunce ve gorusler ıcın burayı uygun gordum.Neler olur bakalım 2.ligde

Harun geri döndü !
Harun Erdenay 329 gün sonra yeniden basketbola döndü.
Potanın 'pegasus' lakaplı oyuncusu Harun Erdenay 329 gün sonra yeniden basketbola döndü. Geçtiğimiz sezon Mersin Büyükşehir Belediyesi forması ile son kez Beykoz'a karşı mücadele eden Erdenay dün İTÜ forması ile Mülkiye karşısında sahaya çıktı. Harun, "İdman eksiğim var zorlandım" dedi. İTÜ, Mülkiye'yi 86-82 yenerken Ankara ekibi 2. Lig'e veda etti.
kaynak:spor3

Final maçları Yozgat'ta

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL) final grubu müsabakaları Yozgat'ta başladı. Yozgat Bozok Spor Salonu'nda oynanan final grubu birinci gün müsabakalarında şu sonuçlar alındı:

Akçakoca Poyraz-Genç Kolejliler: 57-54
Çankaya Üniversitesi-Çukurova Üniversitesi: 59-91
Eyüp-Trabzonspor: 61-50
İzmir Büyük Şehir Belediyesi-Gazi Üniversitesi: 61-82
Pazar günü sona erecek müsabakalar sonunda ilk 4 takım, Basketbol 2. Ligi'ne çıkacak.
09.04.2007

Kaynak : AA

Saolsun Trabzon gene cıkamadı :? Bu sene harcanan para 400 mılyar :?
Bolgesel Lıg ıcın Ekstra Fazla bı ucret bu :?
Yazık Valla Basketbolu seven bı sehır gene Bolgeselde yarısacak bır yıl dajha :?

400 ??? Şaka mı bu? Emin misin rakamdan? 400 milyarları var ve Alperenle oynuyolar ha!! Vallahi saçmalık... 150 milyara çok rahat çıkılır 2. lige. 400 milyara ikinci ligde kafaya oynanır...

Ünsal Y.' Alıntı:
400 ??? Şaka mı bu? Emin misin rakamdan? 400 milyarları var ve Alperenle oynuyolar ha!! Vallahi saçmalık... 150 milyara çok rahat çıkılır 2. lige. 400 milyara ikinci ligde kafaya oynanır...

yalnız o alperen eğer düşündüğüm samsunlu alperen ise onda baya bi ışık vardı daçka getirmişti istanbula 98 senesinde idi yanılmıyorsam sonradan kayboldu ama ne oldu bilmiyorum trabzon'da oynadığını öğrenince baya bi şaşırdım(eğer o alperen ise)

Evt o alperen Burda basarılı da bı lıg cekırdı Adana Bılfen macında 37 sayı atarak takımı tek basına tasıdı aldı goturdu...
En son transfer Gs de de bı sure oynayan Vedat Koruk oldu...
Ama malesef fınal grubunda cıkılamadı .
Sanıyorum coachıng yeterınce takımda basarılı olamıyor.
Zaten bu sehırın en buyuk eksıklıgı o kanımca ıyı bı anterenor yok Osman Arz var Trabzonda basketbolu anlayan tek adam..
Ama dısardan adam getırmek sart.

Evet burda konusulan rakam bu abi.
Bende ılk duyunca sasırdım Takım bu sene ıcın 400 mılyar harcamıs sanırım hersey buna dahıldır ..
Seyahatler Takım kıyafetlerı bılmem neler..
Burda hersey verılıyo cunku :?
Dısarı cıkınca Ts lı oyuncuların oldukları anlasılıyor..
Herseyler Ts :)

Vedat Koruklar Alperenler gecen sene Efesten bır oyuncu daha geldı Murat dıe yanılmıyorsam ama gene ıcraat yok :?
Yazık

Evet ,Alperen o Alperen. Samsunda aynı mahallede büyüdük,aynı öaçta oynamışlığımız var. Tatlı bir adamdır. Ha ama, Daçka'nın getirdiği adam, 198 boyunda 3 numara oynatacakları bir Alperenken, adam 198 boyuyla , aslı hızlanamayan , pivot oynamaya çalışan bir adam oldu. Öyle olunca da, birkaç yıl 2. ligde süründükten sonra amatöre düştü... 400 milyar çok para, şu anda 2. ligde play-pff oynamış takımlardan birinin bütçesi 220 milyar. 400 milyar parayla amatörde oynamak çok ciddi salaklık...

Abı Alperenı gectım Vedat Koruk transfer edılınce ben sasırdım kaldım.
Ukraynanın bılmem ne takımından transfer edildi ...

Acaba beklenti neydi ? Kendısınden dusundum bulamadım :?

Soyle de bırsey var abi Amator Lıgde hangı oyuncu oynamak ıster ?
Yada neden amatorde oynasın ?

Ünsal Abi'nin söylediklerine şöyle bir ekleme yapayım;Samsun iki sene önce birinci lige çıktığında Gökhan Taştimur Pota programında takımın bütçesinin 650 milyar civarında olduğunu söylemişti yanılmıyorsam.Takımda oldukça ikinci lig seviyesinde başarılı oyuncular olduğunu ekleyeyim.(Gürol Karamahmut.Turgay Zeytingöz,Mahir Bayrak,Burak Gacamer,Kıvanç Dinler gibi.)

Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
Ünsal Abi'nin söylediklerine şöyle bir ekleme yapayım;Samsun iki sene önce birinci lige çıktığında Gökhan Taştimur Pota programında takımın bütçesinin 650 milyar civarında olduğunu söylemişti yanılmıyorsam.Takımda oldukça ikinci lig seviyesinde başarılı oyuncular olduğunu ekleyeyim.(Gürol Karamahmut.Turgay Zeytingöz,Mahir Bayrak,Burak Gacamer,Kıvanç Dinler gibi.)

bende hatırlıyorum hatta o paranın çoğu panasonic'ten gelmişti sonra onlar sponsorluğu bırakınca takımda lig başlamadan 1.ligden çekilmişti

O sezonun başında İsmail Uyanık'ın çabalarıyla takım kuruldu ve seozon başladıktan birkaç ay sonra Panasonic(Ayhan Bermek) sponsor olmuştu.Hatta bazı oyuncular gönderilmiş,Ufuk Yanar,Mahir Bayrak alınmıştı;ancak o yaz Uyanık'ın istifası yöneticilerin vizyonsuzluğu yüzünden takım çekildi.Aylarca hiçbir hareket olmadı takımda.Sonra Taştimur yollanıp Türkay Çakıroğlu ile anlaşıldığı söylendi,sonra sponsor ulmadık diye takımı çektiler.Şimdi merak ediyorum sene başından beri bir maç bile oynamayan Serkan Aykut kaç para alıyor?Basketbolda belli yerlere gelme şansı verken,şimdi ikinci ligdeki futboltakımıyla avunsunlar diyorum.

abi 400 milyar çok para ya
2.lige çıkan çukurova üni yi her maç izldm adamlar genç takımlarıyla yürüye yürüye çıktılar
aynı şekilde bilfen çıkamasada 7 genç takım oyuncusu 3 beden hocasıyla kapıdan döndü yazık olmuş trabzona

Genç Banvitliler İki Yeni Oyuncu İle Anlaşmış.

Yeni transferlerden 24 yaşında ve 2.03 boyundaki Cihan Mumcuoğulları pivot pozisyonunda oynuyor. Geçen sezon Tekelspor formasıyla Beko Basketbol Ligi'nde 19 maça çıkan genç oyuncu 2.7 sayı ve 2.3 ribaund ortalamaları ile oynamıştı.

Genç Banvitliler'in diğer transferi 21 yaşında ve 2.03 boyundaki Baturay Yılmaz power forvet pozisyonunda oynuyor. Tofaş altypasından yetişen Baturay son iki sezondur Yeşimspor forması giyiyordu.

Bu iki oyuncunun kadroya katılması ile ilgili konuşan genel menajer Varol Yakacılar; '' Bu iki oyuncununda gelecek sezon takımımıza büyük katkı vereceğine inanıyoruz '' dedi.

tblforum.com

Gökhan Üçoklar Uşakspor'a,Mehmet Kahyaoğlu Eyüp'e transfer olmus.
Özellikle Kahyaoğlu kardeşlerin bu inanılmaz sürüklenişi anlaşılır gibi değil :?

Re:

Burak Barut' Alıntı:
Gökhan Üçoklar Uşakspor'a,Mehmet Kahyaoğlu Eyüp'e transfer olmus.
Özellikle Kahyaoğlu kardeşlerin bu inanılmaz sürüklenişi anlaşılır gibi değil :?
Üzüntü verici...

Eh bakalım, inşallah seneye Gökhan Uşak formasıyla 1. ligde de oynar, ciddi bir çaba gösteriyoruz bunun için...Uşak çok titizlikle kurulmuş bir kadro oldu , diğer hovarda 2. lig takımlarının yanında.

Allah Herkese öyle beden hocaları nasip eylesin :)
Ünsal Abi Uşakspor'un hedefi ne bu sene ?
Yani herşeyden önce arkasındaki destek kim ?
Malesef çok takım gördük 1. Lige çıkıp geri çekilen :?