Günde çift antrenman yaparak yeni sezon hazırlıklarını Düzce?de sürdüren Düzce Gençlik Ercan Nalbantlar?ı da renklerine bağlayarak kadrosunu genişletti.
Yeni sezonda çok yeni bir takımla TB2L?de mücadele edecek olan Düzce Gençlik transferde oldukça hareketli bir dönem geçirirken, daha önce Marmaris Belediyesi ve İzmir Tiregücü?nde forma giyen 24 yaşında,1.93 metre boyundaki forvet Ercan Nalbantlar ile anlaşmaya vardı. İmza törenin ardından Düzce'de olmaktan mutlu olduğunu belirten genç oyuncu, ?Takımdaki arkadaşlık ortamı çok güzel. Geçen sezon birtakım şansızlıklar yaşanmıştı. Bu olumsuzlukları bu sene yaşamak istemiyoruz ve ligi üst sıralarda tamamlamak hedefindeyiz. Kadromuz bu hedefi gerçekleştirebilecek güçte. Düzce?de basketbolun çok sevildiğini ve yakından takip edildiğini biliyorum. Takım olarak seyircimizle buluşacağımız ilk maçı iple çekiyoruz? dedi
Diğer taraftan teknik heyetin kararı doğrultusunda takıma yeni katılan tecrübeli oyuncu Serdar Sanal takım kaptanlığına getirildi. Kulüpten yapılan açıklamada yeni sezonda Serkan Çetin ve genç oyuncu Dündar Kadıoğlu haricinde takımın baştan aşağı yenilenmesi neticesinde gerek yaş ve tecrübe gerekse antrenmanlardaki çalışkanlığı ve örnek sporculuk yaşantısıyla tam bir lider gibi davranan Serdar Sanal?ın takım kaptanlığı görevine en uygun oyuncunun olduğu belirtildi.
Uzun süredir sponsor konusunda çalışmalar yapan ve bu anlamda önemli mesafeler kat eden Düzce temsilcisinin yönetim kurulu, yeni sezonda reklam ve promosyon organizasyonu için de MTS Ajans ile anlaştı. Bu anlaşma sonrası bir değerlendirme yapan Başkan Yardımcısı Serkan Komit, ?Kulübümüze gelir sağlayabilmek için bu sene salon reklamları konusunda daha profesyonelce çalışmak istedik ve MTS Ajans ile anlaştık. Kendilerine spora verdikleri destek için çok teşekkür ediyoruz. Bu adım bizi kurumsallaşma hedefimize daha da yakınlaştıracak. Hemen çalışmalara başlayacak olan ajansımız tarafından şehir içinde ring yapan otobüslerinden bir tanesi Düzce Gençlikspor otobüsü olarak kaplanacak ve bu şekilde tüm oyuncuların ve takımın halka tanıtılması sağlanacak. Bunun dışında Düzce'de oynanacak müsabakadan üç gün önce otobüsün içindeki ekranlarda maçın tanıtımı yapılacak. Bize büyük destek veren taraftarımız için de sürprizlerimiz olacak. Bütün bu çalışmalarımızla ve oynayacağımız basketbolla yeni sezonda adımızdan çok söz ettireceğiz? diye konuştu.