Her ne kadar ikinci ligde olmasada aynı yatırımın sürmesi halince birinci lige çıkabilecek olan Trabzonspor ne alemde acaba? Burak senin bir bilgin var mı?
Burak Barut' Alıntı:VAlla bu aralar biraz uzak kaldım.Hiç bir bilgim yok.Daha öncede söylemiştim buradaki antrenörler sınırlı kapasitede.Dışardan gelecek bir kaç anternörle Trabzon sehrini yeniden yapılandırmak şart.
Antalya'nın yaptığı en güzel şey Federasyona yakın birini başa getirmek.Burak Barut' Alıntı:Antalya'nın yaptığı en büyük yatırım oradaki kıvılcımı ateşe çevirecek birine sahip olmaları oldu.Burada öyle bir isimin eksikliği çok açık sekilde yaşanıyor.Malesef bir hata daha yapılıyor.Burada oyuncular ve hocalar arasında baba-oğul yaklaşımı var.Yani hoca onalrın yerine oyunculara kıyamıyor falan filan.Burası çok karışık ya yaşamanız lazım
Arda Öztürk' Alıntı:siyasi anlamdada güçlüler zaten
Buğra'yı Gelişim'de geçen sene oldukça izledim.Çok iyi bir oyuncu.Çok iyi takımı yönetiyor.Az önce Gelişim maçından geldim.Hep Monds üzerinden oynanıyor.Sahada olmadığı zaman Burak Gacamer devreye giriyor.Hızlı hücum şekli var Gelişim'de.Monds'da iyi bir isim ama biraz ağır sanki.Leo olsa çok hızlı ve çok atletik.Ama 2 blok yaptı baya bir ribaund vardı Monds'un ve 23 sayı attı 2.periyotta hiç oyuna girmedi.Alper Ruhcan'ın(benim dilimle ayı biraz değil kilosu var baya) İzmir Bşb'sine transfer olması Ahmet'in transfer edilmesi gayet iyiydi.Ama şimdi bir baktım.Alper ribaund lideri hayret ettim.Topu tutamazdı hep kaçardı ribaundlarda başına bir şey düştü heralde.Bu takımda Buğra ve Leo olsa bu takım firesiz şampiyon.İzmir Belediye maçına gidicektim.Vazgeçtim yenilceklerini biliyordum.Hem Gelişim maçları zevkli ve az buçuk taraftardan ilgi çekiyor.Ama iki hafta sonra İzmir Büyükşehir Belediyesi maçındayım.14 numara ve 5 numarayı merak ettim.İki İzmir takımına bu zorlu yolda başarılar diliyorum.İzmir Belediye^den adam olmaz düşmez inşallah diyelim.Bu arada GElişim maçı bir anda salıverdi 19 sayılık fark kapandı ve zorlandılar ama ilk yarı çekişmeliydi Gelişim ikinci periyotta son saniye üçlüğüyle 28-28 berabere girildi.Oyun kurucusu süperdi Gelişim'in birde Kenan 11 numara takımı çok iyi yönetti.2 sefer üçlüğü değişik attı.Ne biçim atış dedim ikiside girmedi sonra ikinci yarı düzgün atmaya başladı.Emre Özdoğan' Alıntı:Bu sezon Vestelspor'da iyi işler yapabilir. Kadrolarında 1.ligde de oynayabilecek iyi oyuncular var. Bunlardan en önemlisi Buğra Gacamer. Ayrıca Serhat Uğur, Gökhan Girenes ve yabancı oyuncu Tyrus Boswell takımdaki diğer kaliteli isimler. Umarım ilk hafta Pertevniyal karşısında gösterilen performans bu hafta da Tofaş karşısında gösterilir ve galip gelinir. Böylece takımın kendine olan güveni de artacaktır.