Türkiye Basketbol 2.Ligi

Her ne kadar ikinci ligde olmasada aynı yatırımın sürmesi halince birinci lige çıkabilecek olan Trabzonspor ne alemde acaba? Burak senin bir bilgin var mı?

VAlla bu aralar biraz uzak kaldım.Hiç bir bilgim yok.Daha öncede söylemiştim buradaki antrenörler sınırlı kapasitede.Dışardan gelecek bir kaç anternörle Trabzon sehrini yeniden yapılandırmak şart.

Re:

Burak Barut' Alıntı:
VAlla bu aralar biraz uzak kaldım.Hiç bir bilgim yok.Daha öncede söylemiştim buradaki antrenörler sınırlı kapasitede.Dışardan gelecek bir kaç anternörle Trabzon sehrini yeniden yapılandırmak şart.

Geçen yıl aslında ikinci lig düzeyinde iyi bir kadro vardı.En büyük temennim yatırımın sürmesi ve birinci lige çıkmaları ve birinci ligde Karadeniz'den takım olması.

Antalya mesela bu atılımı çok iyi yaptı belediyenin desteğini alarak.Aynı başarıyı Trabzonspor'dan bekliyorum

Antalya'nın yaptığı en büyük yatırım oradaki kıvılcımı ateşe çevirecek birine sahip olmaları oldu.Burada öyle bir isimin eksikliği çok açık sekilde yaşanıyor.Malesef bir hata daha yapılıyor.Burada oyuncular ve hocalar arasında baba-oğul yaklaşımı var.Yani hoca onalrın yerine oyunculara kıyamıyor falan filan.Burası çok karışık ya yaşamanız lazım :)

Re:

Burak Barut' Alıntı:
Antalya'nın yaptığı en büyük yatırım oradaki kıvılcımı ateşe çevirecek birine sahip olmaları oldu.Burada öyle bir isimin eksikliği çok açık sekilde yaşanıyor.Malesef bir hata daha yapılıyor.Burada oyuncular ve hocalar arasında baba-oğul yaklaşımı var.Yani hoca onalrın yerine oyunculara kıyamıyor falan filan.Burası çok karışık ya yaşamanız lazım :)
Antalya'nın yaptığı en güzel şey Federasyona yakın birini başa getirmek.

Anlayana... ;)

ilk hafta izmir bld. çukurova üni maçına gitmeyi düşünüyorum dikkat etmemi istediğiniz bir oyuncu varmıdır arkadaşlar.

sabah kalktım mersin-karşıyaka maçı için mersine gitmeye karar verdim ancak treni kaçırmam hayatımın en güzel maçlarında birini izlememe neden oldu.

çukurova üni-izmir belediye maçını izledim.maça giderken aslında maç bahaneydi.faruk beşok u izlemek için gittim.ama adana ekibi onu izlememe izin vermedi.gerçekten çok ama çok kısıtlı kadrosuyla faruk beşok ve arkadaşlarını izmire elleri boş yolladı.

üniverste tüm maçı 10-12 sayı önde götürdü.
faruk beşok son 3 dakikada üst üste 3 basket buldu 2 si 3 sayılıktı.ve maç uzatmaya gitti.uzatmada son 6 saniyeye 83-81 önde giren izmir ekibi son 6 saniyede iyi savunma yapamadı ve üniverstenin 1988 doğumlu oyuncusu kemal sorumluluk alarak 0,9 saniye kalarken faruk beşok un üstünde 3 sayılık atışı yolladı ve arkasını dönerek adana seyircisine koştu gerisini hatırlamıyorum :)
maçı ç.üniverstesi 85-83 kazandı.

bu arada izmirde bir 14 numara vardı 5 numara oynuyordu çok hoşuma gitti izmirde maça gitme imkanı olan arkadaşlar izlesin

20 Ekim Cumartesi
14:00 Ormanspor 80? Tofaş 91
14:00 Genç Banvitliler 67? Eyüpspor 68
14:00 Gölcük Belediyesi 65 ? Ankara Basketbol H.A.Ş. 62
16:00 Çukurova Üniversitesi 85 ? İzmir Büyükşehir Belediyesi 83
16:00 Uşak Belediyesi 86? Gazi Üniversitesi 67
16:00 Yeşilyurt 70? Çanakkale Belediyesi 51
16:00 Bursa Basketbol 88? Gelişim Koleji 79
16:00 Aliağa Belediyesi 86? İTÜ 80
16:00 Düzce Gençlik 70? T.E.Dağcılık 95

Bu sezon Vestelspor'da iyi işler yapabilir. Kadrolarında 1.ligde de oynayabilecek iyi oyuncular var. Bunlardan en önemlisi Buğra Gacamer. Ayrıca Serhat Uğur, Gökhan Girenes ve yabancı oyuncu Tyrus Boswell takımdaki diğer kaliteli isimler. Umarım ilk hafta Pertevniyal karşısında gösterilen performans bu hafta da Tofaş karşısında gösterilir ve galip gelinir. Böylece takımın kendine olan güveni de artacaktır.

Re:

Emre Özdoğan' Alıntı:
Bu sezon Vestelspor'da iyi işler yapabilir. Kadrolarında 1.ligde de oynayabilecek iyi oyuncular var. Bunlardan en önemlisi Buğra Gacamer. Ayrıca Serhat Uğur, Gökhan Girenes ve yabancı oyuncu Tyrus Boswell takımdaki diğer kaliteli isimler. Umarım ilk hafta Pertevniyal karşısında gösterilen performans bu hafta da Tofaş karşısında gösterilir ve galip gelinir. Böylece takımın kendine olan güveni de artacaktır.
Buğra'yı Gelişim'de geçen sene oldukça izledim.Çok iyi bir oyuncu.Çok iyi takımı yönetiyor.Az önce Gelişim maçından geldim.Hep Monds üzerinden oynanıyor.Sahada olmadığı zaman Burak Gacamer devreye giriyor.Hızlı hücum şekli var Gelişim'de.Monds'da iyi bir isim ama biraz ağır sanki.Leo olsa çok hızlı ve çok atletik.Ama 2 blok yaptı baya bir ribaund vardı Monds'un ve 23 sayı attı 2.periyotta hiç oyuna girmedi.Alper Ruhcan'ın(benim dilimle ayı biraz değil kilosu var baya) İzmir Bşb'sine transfer olması Ahmet'in transfer edilmesi gayet iyiydi.Ama şimdi bir baktım.Alper ribaund lideri hayret ettim.Topu tutamazdı hep kaçardı ribaundlarda başına bir şey düştü heralde.Bu takımda Buğra ve Leo olsa bu takım firesiz şampiyon.İzmir Belediye maçına gidicektim.Vazgeçtim yenilceklerini biliyordum.Hem Gelişim maçları zevkli ve az buçuk taraftardan ilgi çekiyor.Ama iki hafta sonra İzmir Büyükşehir Belediyesi maçındayım.14 numara ve 5 numarayı merak ettim.İki İzmir takımına bu zorlu yolda başarılar diliyorum.İzmir Belediye^den adam olmaz düşmez inşallah diyelim.Bu arada GElişim maçı bir anda salıverdi 19 sayılık fark kapandı ve zorlandılar ama ilk yarı çekişmeliydi Gelişim ikinci periyotta son saniye üçlüğüyle 28-28 berabere girildi.Oyun kurucusu süperdi Gelişim'in birde Kenan 11 numara takımı çok iyi yönetti.2 sefer üçlüğü değişik attı.Ne biçim atış dedim ikiside girmedi sonra ikinci yarı düzgün atmaya başladı.
Günün maç sonuçları:
Ankara Basketbol: 107 - Anadolu Üniversitesi: 50
Gazi Üniversitesi: 81 ? Ormanspor: 77
Erdemir: 57 - Aliağa Belediye: 49
Yeşilyurt: 91 - Bursa Basketbol: 87
Çanakkale Belediye: 85 - T.E.Dağcılık: 64
Gelişim Koleji: 73 - Gölcük Belediye: 62
İzmir Büyükşehir Belediye: 65 - Uşak Belediyesi: 72

O zaman iyileştirmiş basketbolunu veya takımla arası iyi değildi(Gelişim).Halen şişman mı?Ben ona zayıflasan süper olacak demiştim.Maç sonunda gülmüştü.Sonra yüzsüzlük yapıp forma istedi.O işte olmaz dedi.Elimi sıktı.Çocukca biri:)

evet zayıflamış ben gayet iyi gördüm pota altı basketbolu iyi biliyor.ama kendini fazla yere atıyor.