Bizim potayı melekler koruyor.
Tamam anladık, yabancı rotasyonu kötü, peki yerli rotasyonu çok mu iyi? Mesela Samet basketbolcu mu sizce? Efes, FB veya Karşıyaka İsmet’i, Sadık’ı veya Buğrahan’ı kadrosunda görmek ister mi? Göksenin’i hiç saymıyorum bile İyi dediğiniz yerli rotasyonu bu mu? Takımda bir tek Prepeliç’i tutup diğer oyuncuların tamamını satsak aranızdan bir kişi bile üzülür mü acaba? Nasıl olur da bu kadar vasıfsız adamlar GS gibi ülkeye basketbolu getirmiş bir takımda forma giyebilir? Hiç bu gerçeği düşüneniniz var mı? Mesela forumun Balkanlar’dan gelen büyük feylesofu bu konularla ilgili ne tür anlaşılmayacak bir yorumda bulunur acaba?Türkiye kupasından sonra mille ara var. O arada ben 2-3 transfer hamlesi bekliyorum. Yoksa Yakup hocanın bu kadar rezil bir yabancı rotasyonunu sezon sonuna kadar kabul edip bize gelecek kadar saf olduğunu düşünmüyorum..
Kimi alabilirdik yerli olarak mesela?Tamam anladık, yabancı rotasyonu kötü, peki yerli rotasyonu çok mu iyi? Mesela Samet basketbolcu mu sizce? Efes, FB veya Karşıyaka İsmet’i, Sadık’ı veya Buğrahan’ı kadrosunda görmek ister mi? Göksenin’i hiç saymıyorum bile İyi dediğiniz yerli rotasyonu bu mu? Takımda bir tek Prepeliç’i tutup diğer oyuncuların tamamını satsak aranızdan bir kişi bile üzülür mü acaba? Nasıl olur da bu kadar vasıfsız adamlar GS gibi ülkeye basketbolu getirmiş bir takımda forma giyebilir? Hiç bu gerçeği düşüneniniz var mı? Mesela forumun Balkanlar’dan gelen büyük feylesofu bu konularla ilgili ne tür anlaşılmayacak bir yorumda bulunur acaba?
Ekleme: ben bu mesajı yazarken, feylezof yorumunu üste koymuş, kusura bakmayın…