Türkiye Kupası Çeyrek Final | Pınar Karşıyaka 88-72 Galatasaray Ekmas

Halilovic transferi çok garip gerçekten. Neye göre alındı acaba. Boş turnike atamıyor, bol ribaundu alamıyor. Hakaret etmek istemiyorum ama bu elemanı neden almışlar acaba.
Bence Halilovic harika bir oyuncu. Ondan büyük bir isim bilmiyorum. Belki bir milyonumuz olsa daha büyük isimler alabilirdik fakat bütçem belli ve ona göre hareket etmek zorundayım.


Büyük usta böyle söylemişti röportajında. 1 milyonu daha olsa Jokic'i getirecekti heralde.
 
Şunu da söylemeden geçemeyecem 2 maçtır Bost yerine Walden oynatan Yakup hoca da alsın ceketini gitsin bu takımdan son BCL maçına Walden'ı almıyosun 2 maçtır Walden oynatıyosun yerelde bu ne perhiz bu ne lahana turşusu!
 
Buraya tekrar yazayım, Prepeliç, bir parça Sadık ve çok az da Buğrahan dışında kadronun tamamı çöp, bu kadar basit. Bu kadronun herhangi bir takımı yenebilmesi mucizelere bağlı. Küme düşmenin uzak ara en büyük adayıyız.
 
Yakup sen de git abi daha çok pişmen lazım Walden'i de gittiğin takıma götür belli ki çok sevmişsin ben bu sene takıma giden gelen olmadığı sürece bir maçı daha izlersem adam değilim Şuacan Pişkinli sezonda bile bu kadar kahrolmadım başkan Dursun'dan Erden Timur'una bir gram tepki göstermeyen Ultrasucukçulardan her sene branşlar kapatılsın diyenlere insta gsbasketbol postlarında futbola transfer yazanlardan Ömer Yalçınkaya'ya kadar hepsinin Allah BİN TÜRLÜ BELASINI versin bunları yazarken şu an Allah şaidim başım dönüyo her an bayılabilirim başta ben olmak üzere GALATASARAY SPOR KULÜBÜ sevdalılarına bu çektirdikleriniz çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıksın hepinize iyi geceler sağlıcakla kalın...
 
Buradaki elestirilerin cogunu seviyesiz buluyorum, fakat hepsine katiliyorum.
Bu kadar kotu yabancinin bir araya gelmesi olacak is degil. Yerliler zaten genelde "ya tutarsa" oluyor. Dun patir patir ucluk sokan Tomas Akyazili bize gelse, sezon boyunca cember dover, sonra da baska takima gider. Bunun 100 tane ornegini gorduk gecmiste.
Bircok macta 10-12 sayi gerilerde baslayip farki kapatmaya calismak, ya da 25 sayi one gecip maci vermek. Hemen her mac rebound'larda eziliyoruz. Galatasaray'i izlemek hakikaten yoruyor insani bu sezon.
Giden hoca kotu, gelen hoca kotu, yabancilar kotu, yerliler allahlik. Burada artik oklarin tamamen yonetime donmesi gerektigini dusunuyorum, cok sahipsiz biraktilar bu subeyi.
 
Avrupa dan elendik Türküye Kupası gitti ligde en fazla playoff yapar yukarıdaki 4 luye eleniriz. Martin Halilovic Bost Walden çıkması ekstra maliyet yerine 2 oyuncu getirsen 400K doları bulur. 3 ay için değer mi ?
 
Değerli dostlar Günaydın. Dün efes kşk yarı final maçını konyada canlı izlerken febejeke takımları salona geldi. Bunları görünce içimde acayip bir öfke, hüzün, üzüntü adını ne koyarsanız artık değişik duygular açığa çıktı. Koskoca Galatasarayın burada olmamasına, bu seviyeye gelememesine o kadar üzüldümki valla billa nerdeyse ağlayacaktım. Bunları yöneticiler görmezmi kardeşim, yazık değilmi taraftara. Gerçekten yazıklar olsun, salonu yapamayan yönetimlere, düzenli başarıyı sağlayamayan yönetimlere, sponsorluktan kaçan iş adamlarına yazıklar olsun. Bize bunu reva gören herkese yazıklar olsun..
 

Üst