Tyrus McGee

Andrew Andrews kalitesinde bir guard beklerken Tyrus McGee'nin alınması açıkçası bence hayal kırıklığı yarattı.
Hayırlısı olsun.
Aslolan Galatasaray.😇👍
 
Bost, Mcgee ve Ennis ile üç kısalı düzene döneceğiz gibi duruyor geçen sezon Bost, Melo ve Canaan ile yaptığımız gibi. Bence olması gereken de buydu çünkü ancak bu şekilde hücumda daha hareketli ve tehditkar olabiliriz. Angola bunu sağlamaktan uzak.
Katılmıyorum.
Geçen sene Melo ve Canaan dış atış yüzdesi yüksek olan oyuncular olduğu için daha çok Dee Bost-Melo-Canaan’ın dış atışları üzerinden maçları koparıyorduk.
Ama bu sene gerek Ennis olsun gerekse Tyrus olsun daha çok içeri drive eden oyuncular olduğu için geçen seneki basketboldan farklı bir basketbol oynayacağız diye düşünüyorum.
 
Katılmıyorum.
Geçen sene Melo ve Canaan dış atış yüzdesi yüksek olan oyuncular olduğu için daha çok Dee Bost-Melo-Canaan’ın dış atışları üzerinden maçları koparıyorduk.
Ama bu sene gerek Ennis olsun gerekse Tyrus olsun daha çok içeri drive eden oyuncular olduğu için geçen seneki basketboldan farklı bir basketbol oynayacağız diye düşünüyorum.
🙂
 
Tyrus McGee ye sasirmadim, yonetimin capi,kalitesi ile dogru orantili bir transfer. Tencerenin kapagi misali. Sirada uzun rotasyonu icin Yalova'da gecen sene oynayan ve sezonu ALmanya 10.liginde geciren bir pivot sart oglu sart :)
 
Hayırlı olsun. Dış şut bakımından olumlu, diğer yönlerden vasat bir transfer. Gerçi sezon açılış performansımız düşünülürse bence iyi transfere yaklaşan bir vasat. Kariyerinde hiçbir takımda üst üste iki sezon geçirmemiş olması ilginç geldi; sonuçta Avrupa'da bilinen ve en azından BCL seviyesinde iş yapan bir oyuncu.

......
Geçtiğimiz sezon başında İspanyol temsilcisi Hereda San Pablo Burgos’un yolunu tutan Tyrus McGee, 15 Liga Endesa karşılaşmasında görev aldıktan sonra sezonun ikinci yarısı için eski takımı Hapoel Holon’a geri döndü. Ocak ayında transfer olduğu eski takımı ile unutulmaz bir sezon geçiren Tyrus McGee, takımı ile İsrail Ligi şampiyonluğu yaşarken, Basketball Champions League’nde ise yarı final oynama başarısı gösterdi. 20 İsrail Ligi maçında 17.0 sayı, 3.7 ribaunt, 2.8 asist, %56.5 saha içi isabeti, %44.3 üç sayılık atış isabeti ile şampiyonluğa katkı verdi ve bu sezon başında Çin Ligi’ne transfer oldu.

Profesyonel kariyeri:
2013/14 Breogan
2014/15 Eisbären Bremerhaven
2015 Orlandina
2015/16 Vanoli Cremona
2016/17 Reyer Venezia
2017/18 Pistoia 2000
2018 Afyon Belediye
2019 Dinamo Sassari
2019/20 Elan Bearnais
2020/21 Hapoel Holon
2021/22 San Pablo Burgos
2022 Hapoel Holon
2022 Fujian Sturgeons
Kaynak: https://www.fanatik.com.tr/galatasaray-nef-tyrus-mcgee-transferini-acikladi-2309177
 
Oyuncunun kariyerinde Afyon Belediye olması sanki kara bir lekeymiş gibi görüşler var maalesef. Tyrus'ın yapabileceklerini anlatmaktan çok Afyon'u görünce baştan burun büken yorumlar var. Adam çok geriye gitmeden geçen sene kariyerinin zirvesini yaşamış ve Çin'e de voleyi vurmaya gitmiş. Bu dönemde alınabilecek zaten çok oyuncu yok ve problemlerin tek bir oyuncuyla çözülmeyeceği de aşikarken ne bekliyorduk bilemiyorum.
 
Belli bir potansiyeli olan ama istikrarsız bir oyuncu daha ekledik kadroya...bir maç 25 atıp diğer maç 3 sayıda kalabilecek minvalde bir oyuncu...insallah biraz olsun istikrarlı olur çünkü elimizdeki tüm oyuncular onun ayarında...bost bir maç 30 atıyor bir maç karavana...ennis tofas maçında harikalar yaratıyor Beşiktaş maçında çember dövüyor...Angola hep kötü onu saymıyorum...Hayırlısı olsun inşallah...(keşke bütçeye angola+mcgee iki kişiye harcamaktansa bir adet adam akıllı transfer yapmış olsaydık)...
 
Bugun cok iyiydi.Ligin belkide en sert deplasmaninda ilk maci olmasina ragmen hic geri adim atmadi.1 bucuk dakika kala eli titremeden gonderdigi iki ucluk kalitesini belli etti.Sezon basindan beri bahsettigimiz “Bost’un yukunu hafifleten ve topa yon verici skorer kisa” kimligini fazlasiyla doldurdu bu macta.Ozellikle de ic sahada cosacak oyuncu izlenimi verdi bana.
 

Üst