Umudumuz Tükeniyor-Sabrımız Taşıyor...

ben onu bunu bilmem arkadaş çıkacaksaın oynayacaksın.. herşeyi kafandan silip adam gibi oynayacaksın. Alacağı-vereceği olan varsa çıkmasın sahaya giymesin formayı.. Ya biz bukadarda üzülmeye- her hafta maça gelip en sıkıntılı zamanda bile desteklemeye gelioruz,buraya veya heryere yazarak ilginin artmasını arzularken böyle sonuçlar belimizi büküyor.. artık umudum kalmadı açık söyleyeyim. Yeneceğimiz kim kaldı?? Bir hafta ii giderken biri çıkıp bişey yapçak 2-3 taneside peiinden koşacak kaybolacakk...

Yönetim yönetim ...

bugün bu maç abdi ipekçide oynattılar neden Ahmey Cömert değil?? sebebi Merhum Solakoğlunun töreni.. Töreni törenide illaki aynı salondamı oynamak zorunda bu takım ya.. yazıklar olsun..

Halil Ünere için ise ne bir set var ne bir sistem var..

Bu gidişle Sİnirler artıyor.. destek azalıyor.. Yol yakınken önlemler alınmalı.

BİZİ BUKADAR ÜZMEYE KİSENİN HAKKI YOK
 
Verdiğiniz emekleri ve üzüntünüzü anlayabiliyorum.Ancak bu mağlubiyet sadece saha içnde değil.Gerek salon olayı,gerek ceza olayı,gerek Derya Taşdelenler'in konuşmasına zamanında takımımızda menajerlik yapan Doğan Hakyemez'in sırıtması...Kısacası biz bu maçı en başında kaybettik.
 
valla onurun dedıklerıne katılmamak mumkun degıl yanı o yok bu yok demek kolaya kacmaktır cıkıcan oynayacan ne yapıcan ne edıcen BAŞARICAN! (yada en azından helal olsun mücadele ettiler dedittirecektin)
1 de 1 hafta nete giremedik ama takımın en önemli silahlarından burak ,gökhan ceza almış nasıl 1 iştir ...
 
Cezalar, sakatlıklar ve pivot sorunu derken lig bitiyor İtü'yü bütün olumsuzluklara rağmen yenmeliydik. bırakın playoffları biz bu gidişle playout oynarız elimize kağıt kalem alıp o bunu yense şu bunu yensede ligte kalalım diye hesaplaer dururuz.
 
beyler ıste sonuc bu her mactan sora yok cok ıyı oynadık sayı atamadık pıvot yoktu faulo problemı YETER BEYLER YETER TREN KACIO BOLE DIE DIE BIZI UYUTTULAR BIZDE COK İİ UYUDUK...takım galıp geldıgındede umut vermıo sımdıde HALIL UNER o takımın basındayken hıc bısey olmayacagını herkes bılıo hıc bırbırımızı kandırmayalım...bahane uretmeyelm galatasaray formasını gıyıyosan onun hakkını vereceksın... bahanelerın arkasına saklanmayacaksın..sureklı bardagın tarafına bak baka bole oldu..seko kardesım dıodun kı 3. oldugumuz seneden daha ıyıyız...halan aynı fıkrde mısın??hata bızde futbolda bole basarısızlık olsa hocayı zorla ıstıfa ettırırdık ama hala destek dıoruz...yonetım daha ne yapsın arkadaslar yabncılar kotu mu allah askına turkler kotu mu daha once soyledıgım gıbı HOCA KOTU HOCAAAAAAA...100 YILIMIZDA BASKETBOL TAKIMIMIZ YUZ KARASI OLDU ESERIN GURUR DUY HALIL UNER BIRAZ GALATASARAY SEVGIN VARSA GIT ISTIFA ET CUNKU SEN VARKEN HERKES GALATASARAYDAN DESTEGINI CEKECEK MACLARI SADECE AILELER IZLER...ISTIFA ET HALIKL UNER ALLAH ASKINA ISTIFA ET....
 
Cogu elestiriye katilabilirim ama ITU maci izin elestiri yapmak gercekten zor arkadaslar.

1-Takim 6.5 kisi oynadi.Fazlasi degil.Tek elestiri Ismet oyniyamazmiydi olabilir ancak.Umutta sutlari disinda vasatin uzerindeydi.Birazdan yazacagim konuyada dikkat cekeyim simdiden.

2-Cezalarin oneminden cok zamani dedim bir baska topicte.Mactan 20 saat once bildirilen cezaya karsi napabilirsiniz.ITU ye karsi calisildiysa butun setler degisicek.3 set varsa 2 sette Burak vardi mutlaka.Zaten mactada gorduk tek bir setimiz vardi ITU macinda.Ve demin dedigim olaya geliyorum.Bu settede kilit adam Umuttu.Tin tin topu getiriyor Ron screenlerden cikip topu alip Nick yada Brian a geciren bir set gordum sahada sadece.

3-Donald dunki macin en buyuk handikapidir.Bilmiyorum sorunlari ne olcude ama dunku macta gorunen ve gorunmeyen kisimlarda yaptiklari affedilmez.Macin en onemli anlarinda maci yokusa surdu.

4-ITU de bize karsi ozel oyniyan insanlar var.ITU hicbir macinda bu kadar hirsli olmuyor.Golden sonra yapilmayan hareketler gorduk sahada.Serdar i zaten Arda dile getirmis.

Sonuc olarak Isik gormek istiyen arkadaslar Ulker ve Banvit macinda gordu bence.Takim eskiye gore cok daha iyi oynarken 5 dakikalik bir olay bir sezonu goturme noktasina geldi.Evet ben hala Kochlu sezondan daha iyi bir sezonumuz oldugunu dusunuyorum.Ve bu takimin kume dusme tehlikesi gecirecegini dusunuyorum.

Kendi adima bu hafta affedilebilecek cok sey vardi.Hani hukukta vardir ya ."Hafifletici sebepler nedeniyle tahliye".
Ama onumuzdeki TT,Dacka,Tekel maclarinda maglubiyet ondan dahada onemlisi yine sacmaliklar gorursek bunun affi olmaz kendi nedzimde.
Her zaman soyledigim gibi "Kume Dusmenin Hesabini Kimse Veremez"

Cogunuz karsi cikicak belki.Kimseyle tartismaya girmiyecem bu yuzdende.Ama bana gore su an destek ve inanc zamanidir.Olacak olaylar sonrasi ben demistim diyerek mutlumu olucaksiniz.Bu sizi tatmin mi edicek.Ben inaniyorum bu takima.Onumuzdeki 3 mac bize cok sey gostericek.

Umarim yazdiklarim ayiklanmadan anlasilir.Ciddi soyluyorum iki kelime alip tartismaya acmayin.Cunku boyle tartismalara giremiyecek kadar yoruldum.Cabamiz Galatasaraymi yoksa ben soylemistimmi.Bunu dusunun.

Tesekkurler.
 
walla benim basketbol bilgime göre bu takım Buraksız zor maç kazanır
sezonun ilk yarısında Burak yokken 1-2 galibiyet almıştık

tmm Burak çok çok iyi bir oyuncu değil ama
rotasyon olarak vede sahada 4 yabancı olmaması kuralıyla Hocanın elindeki en büyük kozdu bence

onsuz bi takım olunca sahada ayrıca Gökhan da olmayınca bu sonuç normal
bu itü feneri yendi

ama iddaa ediorum Burak ve Gökhan olsaydı biz dünkü maçı alırdk..
 
Açıkçası çok fazla yazı yazmayı planlamıyordum en başta, ama Murat'ın yazsının üstüne biraz yazmak istedim.
Öncelikle cezaların zamanlaması çok kötü oldu. Son gün verilen ceza sonrası o oyucularsız 10 kişi bulup 5e5 taktik idmanı yaptırmak neredeyse imkansız birşeydir. Dolayısıyla eski setler oynandı tahminen. Çift guard oynarken Umutun top getirip screenlerden çıkanlara top verdiği onların da olumlu kullandığı set işe yaradı bir süre ama sonra İTÜ uyandı benchinden bile herkes oyuncuları uyardı. Kim nereye gidiyor konusunda. Bence dünkü maçı biz o yüzden kaybettik. İTÜ tam bir takım havasındaydı. Saha içinde herkes birbiriyle konuşuyordu, moral veriyordu, küçük "çakallıklar" yaptılar. Faul atarken extra adamlar içeri girdi, biribirleine seslendiler vs. Bunlar bile maçı istediklerinin göstergesiydi, bir de Arda abinin dediği gibi "saçma" 3lükler soktular, ama aynı oyunla Harun'suz halde Feneri yenmişlerdi. Bizde dün farkı kapadığımız anlarda genel de Harun yoktu. Dün bir daha gördüm ki Harun büyük bir oyuncu. Donald da cidden enteresan şutlar attı, smaç şut karışımı şeyler denedi. Ufuk ise takıma extra katkıyı yaptı, ama press yaparken en arkada biraz ağır kalıyordu ve üstüste 2 defa sanırım press sonrası boş turnike yedik. İsmette sanırım bir sorun var çünkü dün ısınmadı bile galiba.

Uzun lafın kısası kazanmamız gereken, serinin başlangıcı olması gereken maçı kaybettik. Puan durumuna baktım ve ben hala umutluyum. TT Daçka TEkel KSK maçlarından galibiyet alırsak çok üst sıralara çıkarız ve takım ivme kazanır. Bunu da yapabilecek güçteyiz. Umarım cezalar itiraz sonucu hafifler özellikle Mert ve Gökhan'a 2 maç bile çook fazla. İlk yarıda deplasmanda yendiğimiz TT'yi Ahmet Cömertte yeneriz.

Benim hala inancım var, hem de çok.
 
murat haklısın dicem ama.. ne olursa olsun almalıydık bu maçı.. Alınan cezalarda mert uyguç bu takımda saniye bile oyuna girmiyor. burak sezgin var oda gününde olursa.

telekom maçı ve daçka maçı final maçları.. yenilirsek derya başkan başta istifa etmeli.. 2 maç kaldı son şanslar.. yönetime taklıma sahip çıımasını istiyorum... telekomun feneri yendiğini düşünürsek???
 
O oyuncular rotasyon için önemliydi, mesela GÖkhan olsa formsuz Umut kenarda olabilirdi vs vs. Neyse artık Telekom Fener maçı moralimi bozdu açıkçası Telekom dişli bir takım kumruş. Umarım haftaya güzel olur herşey.
 
biz 6.5 kişi oynadık...Ya itü? Yenilgiye mazaret bulmak anlamsız. Eleştirilebilecek bişey olmaması demek bizim itü den daha kötü bir takım olduğumuz anlamına gelir.Öyle miyiz?
O maçta özel oynayan kimse yoktu. Serdar 2 senedir böyle oynuyor, yeni birşey değil...
 
1-ITU 9 kisi oynadi.
2-Bu ITU Feneride yendi.
3-Serdar konusunda evet bu sene inanilmaz oynuyor.Ama ozel oynayan oyuncular yeterince vardi merak etme.

Yorum yaparken biraz mantik sadece.
 
Bu sezon TV den izlediğim takımlar içinde en kötü oynayanı tartışmasız biziz. Eğer bir takımın düşmesi gerekiyorsa ve basketbolun adaleti varsa bu oyunumuzla düşmesi gereken ilk takım biziz..Çok ilkel bir oyun sistemimiz var (daha doğrusu yok). Disiplin hak getire. Koçun ettiği küfürler TV den 60 milyona gidiyor. Bu adam her yönden rezil ediyor bizi. Hem kötü bir koç hem de eli ağzı, karakteri bozuk. Hangi özelliğinden dolayı bu krediyi alıyor altında başka şeyler aramaya başladım..

Bu kadro şampiyon olacak bir kadro değil ama bu derece kötü oynayacak bir kadro da değil. Bu kadro 5 kişiyle çıksa da İTÜ yü yenebilecek kadro. FB yi fazla büyütüyorsunuz gözünüzde..Bu kadro FB den çok eksik bir kadro değil. 3 yabancımız kesinlikle FB nin yabancılarından daha kaliteli. Johnson gibi bir guard Ülkerde Efeste bile forma bulur. Jacobson Türkiyenin en iyi şutörü bence. Boddicker da çok iyi bir oyuncu. Türk oyuncularımız da 1 ligde değişik takımlarda oynamış tecrübeli adamlar.. Yönetim elinden geleni yapmış öyle veya böye lig için vasat-vasat üstü bir kadro kurmuş. Bu kadronun ilk 5 e rahatlıkla girebilecek bir kadro olduğuna inanıyorum..

Bu kadrodan gereken verimi alamayan kişi hala kenarda duruyor ve hala birtakım insanlarca savunuluyor. Oyuncular kötü yönetim kötü ama hocamıza laf yok. O elinden geleni yapıyor.. 2 senedir aldığı galibiyetleri toplasan çift haneli rakam etmiyor. Ayıp be hala savunuyorsunuz şu adamı..
 
eğer bu takım başarısız olursa
ilk suçlu Yönetim gelir başta.. daha sonrada teknik heyet ve oyuncular..

Her sene alacak sıkıntısı olmuştur şubemizde.. özerklikleşti şube ancak kendi başına bu adamlar ne yapacak ey yönetim?? ver biraz maddi bişeyler .. bu takıma kim sponsor olur şuan?? kimse olmaz.. en ii örnek Fb örneği.. sezon başı Aydın Örs ü getirdiler hemen Sahibi Fenerbahçeli olan Aras kargo sponsor oldu . demekki hedefi olan bir takıma sponsor olur bu tip kişiler veya sponsorlar.. ya kardeşim hersene playoff u bıraktık kümede kalmaya oynuyoruz. Ayıptır . Yazıktır..

Tek hesap soracak t a Taraftardır ..

Oyunculara sözüm tamam alamıorsunuz para. ilgilenmiorlar dorudur ama bunun arkasınada sığınılmamalı herşeyde. siz çıkın yüreğinizle oynayın o zaman 10000 kişi doldurur o taraftar elbet o salonu. siz öyle oynayıp kazandıktan sonra elbet bu basından tutun herkesi size yöneltecek.. Ve uyuyan Yönetimde çareler aramak zorunda kalacak ödemeler için..

Ama bunları biz yani Taraftar düşündü için aynı yerlerde saymaya devam ediyoruz.
 
Yabancilar iyi.Zaten attiklari sayilarda ortada Donald disinda.
Peki yerliler.Ardanin Umutun bu kadar kotu olucagini kim dusunebilirdi.,
Burak disinda adam gibi katki yapan yok neredeyse takima.

Yazimda ustune bastim.Su onumuzdeki 4 mactan 3 galibiyet almazsak elestirelim.ITU macinin uzerine elestiri cok anlamsiz geliyor kimse kusura bakmasin.Neyin setini bekliyorsun.Butun takim degisti mactan 20 saat kala.
 
eleştiri yapmak istemez burda yaznaların çoğu. takımın ii olmasını mücadele ister. 1-2 oyuncuya bağlıysa durum ne diyeyim artık. bence çok saçma . Çünkü merti sayma. ve 2 oyuncu burak-gökhan . onlar sakt farzedin son idmanda sakatlandı mazaret o olacaktı. şimdide bu. maçta 6 dakika kala öne geçti takım. demekki bişeyler yapabilior onlarsız. ama neden sonu gelmior arkadaş neden. kaçtane maç böyle gitti. hakem kararlarıda etken olunca iice iş çığrından çıkıyor..

37 Yaşındaki Harun yürüyerek basket atıyorsa . toplam sayının yüzde 80 ini yabancılar atıorsa kalanlar ne iş yapar idmansızlarmıdır hepsi?? içerden bir yönetici idmana gitmezmi bunların?? benmi gidip not tutacağım ? moral vereceğim. ödeme yapacağım.. herkes kendi havasında ..

Playofflara rahat girmemiz gerekekirken. olmadık maçlar kaybediliyor. rakipler ekstra galibiyetler alırken biz yerimizde sayıyoruz..
 
Bak iste bu dogru elestiri olabilir onur.
Ama 20 saat once belli olan bir ceza sonrasi takimin seti neden yok diye elestiri sence mantiklimi?
 

Üst