Uykusuz Her Gece

bu başlık nasıl dikkatimden kaçmış:O farketsem her gece yazardım istisnasız.öyleki artık benim için erken yatma deyimi 2-3 oldu:D şu an saat 04:34 uyumam lazım sabah erken kalkıp ertesi günkü,4. kez allacağım botanik vizesine çalışmam lazım:D sitede kimsede yok kendi kendime konuşuyor gibi hissettim kendimi:D

neden bilmiyorum şunu söyleyesim geldi;

Dün gece ansızın kapı çalındı. 'Kim bu münasebetsiz acaba?' dedim kendi
kendime. Gittim açtım, gelen bendim. Evet bendim. 'Vaay' dedim, 'Arkadaş
bir insan bu kadar mı kimsesiz olur, bu kadar mı yalnız olur!?'

sanırım "kendi kendime" diyince yalnızlık hissi duydum aynı anda sitede bunu yazıyor olmanın verdiği muziplikle birlikte bilinç altım yalnızlıkla muzipliği birleştirip mizahi bu hikayeyi servis etti önüme:)bu yüzden yazdım:D

Bende buraya müdavim olacam 02:45 sabaha kadar yolu var :p

Bu gece Jamal Crawford Msg'e geliyor. Biraz hüzün, biraz şaşkınlıkla bekliyoruz.

Turgay kusura bakma uyumusum dün pc basında

evet gece baslasın 8)

Ve yine geceyi başlatan isim
Evet sevgili arkadaşlar saat 00:19 güzel bir futbol akşamıydı bizim için galip geldik ve mutluyuz.
Yani uyumamak için bir bahanemiz var.Tabi çalışanlar ve okuyanlar için durum farklı onlar yatsınlar biran önce ama çalışıyorum / okuyorum ve gecelerin adamıyım diyorsanız buyrun gece başlıyor :)

( radyo spikeri gbi hissettim kendimi ) :D

Mümin Yavaş' Alıntı:
Ve yine geceyi başlatan isim
Evet sevgili arkadaşlar saat 00:19 güzel bir futbol akşamıydı bizim için galip geldik ve mutluyuz.
Yani uyumamak için bir bahanemiz var.Tabi çalışanlar ve okuyanlar için durum farklı onlar yatsınlar biran önce ama çalışıyorum / okuyorum ve gecelerin adamıyım diyorsanız buyrun gece başlıyor :)

( radyo spikeri gbi hissettim kendimi ) :D

Buyur kardeş... =)