Uykusuz Her Gece

İlginçtir benim Tbl tahminleri şu ana kadar 7/7 ..

Tabi NBA'de o kadar tutturamam

Not : Bugünün NBA maç programı üzerine tahmin yapılamaz . Maçlar çok zor

Emin Doğanca' Alıntı:
İlginçtir benim Tbl tahminleri şu ana kadar 7/7 ..

Senin TBL tahminindeki sekizinci maç çok kritik, umarım tutar o da :) Gerçi pek ihtimal verilmiyor ama yinede ümitliyiz bakalım..

Bu arada Denver-New Jersey maçı gecenin en güzel maçı olabilir..

Tugay benim uykusuz geceler artık Cuma ve Cumartesi geceleri

Malum Üniversite var :) .

Emin Doğanca' Alıntı:
Tugay benim uykusuz geceler artık Cuma ve Cumartesi geceleri

Malum Üniversite var :) .

Valla Emincim benimde üniversite başlıyor haftaya ama gecelerden vazgeçemeyeceğim kesin... :)
Okul varken bile en erken saatim gece 2.
Yarasa misali... :p

Yarın matematikten sorumluluk sınavım var.10 gündür çalışıyorum en sonunda kafayı yırıcam olsun bitsin artık bu sınav.

Geçen sene sınava girmedim.Ne mi oldu ? Herkes geçmiş :D

Bu sene sınavdaki 4. yılım.Nice yıllara :D

Mümin Yavaş' Alıntı:
Yarın matematikten sorumluluk sınavım var.10 gündür çalışıyorum en sonunda kafayı yırıcam olsun bitsin artık bu sınav.

Çok kötü bir durum :? Umarım yarın verirsin şu lanet dersi :)

Gerçek çalıştım ve konuların çoğunu yapabiliyorum.Allah'ın izniyle vericem.Olmazsada oldurmaya çalışıcaz bir şekilde.( En sonunda hoca katili olacağım ) 8)

Mümin Yavaş' Alıntı:

Lise hayatı boyunca ilk sene hariç sürekli sorumluluk sınavına girmiş biri olarak korkmamanı söyler, rahatça geçeceğinin garantisini verebilirim. :)

Burak Barut' Alıntı:
Yarı da sorumluluk sınavı ne oluyor ? :)
Hiç girmedim de :)

Önceki seneden kalma oluyor Burakcım.
Mesela lise-3'e giden bir eleman yarı dönemde lise-2'den kalma derslerden sınava girer. Haa şunu da belirteyim. Aynı eleman lise-2 sonunda yaz aylarında yapılan sorumluluk sınavını geçemediğinden dolayı yarı dönemde sınava giriyordur. Yani o dersten ya geçeceksin, ya da geçirileceksin.
Belki de her ikisi de... ;)

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Burak Barut":p8lydtd7]Yarı da sorumluluk sınavı ne oluyor ? :)
Hiç girmedim de :)

Önceki seneden kalma oluyor Burakcım.
Mesela lise-3'e giden bir eleman yarı dönemde lise-2'den kalma derslerden sınava girer. Haa şunu da belirteyim. Aynı eleman lise-2 sonunda yaz aylarında yapılan sorumluluk sınavını geçemediğinden dolayı yarı dönemde sınava giriyordur. Yani o dersten ya geçeceksin, ya da geçirileceksin.
Belki de her ikisi de... ;)[/quote:p8lydtd7]

Saat erken ama bu iletiye cevap vermeden edemeyeceğim.

Bugun sınava girdim.Öncelikle sınavda başımızda duran 2 bayan öğretmenime iyi dileklerimi iletiyorum. :)

Sınav iyi geçti sayılır fakat arkadaşlara yardımcı olamadık 2 bayan yüzünden.Tekrar iyi dileklerimle yazımı bitiriyorum :)

Disco'da Barış Manço anısına bir program yapılıyor.Üvey babası , eşi ve çocuğunun ağzından Barış Manço'yu dinlemelisiniz bence.