Var mısın Yok musun?

Kemal abi oleyyy..Son derece sempatik bir insan ve iyi bir Galatasaraylı ve de basketbol seyircisi anladığım kadarıyla..Dün de maçtaydı..Herhalde tribünden gelme biri eski Spor Sergi günlerinden falan bahsediyordu :)

Kerem SEÇER' Alıntı:
Kemal abi oleyyy..Son derece sempatik bir insan ve iyi bir Galatasaraylı ve de basketbol seyircisi anladığım kadarıyla..Dün de maçtaydı..Herhalde tribünden gelme biri eski Spor Sergi günlerinden falan bahsediyordu :)

maçı nerde izledi?

Bilgiye dayalı olmayan bir yarışma ve bilgiye dayalı olmayan yarışmaları pek sevmememe rağmen bu yarışmayı baya bir takip ediyorum. En azından denk geldiği zaman kanalı değiştirmiyorum ve çok da ilgimi çeken bir yarışma oldu.

Arda Öztürk' Alıntı:
[quote="Kerem SEÇER":3jot3ga2]Kemal abi oleyyy..Son derece sempatik bir insan ve iyi bir Galatasaraylı ve de basketbol seyircisi anladığım kadarıyla..Dün de maçtaydı..Herhalde tribünden gelme biri eski Spor Sergi günlerinden falan bahsediyordu :)

maçı nerde izledi?[/quote:3jot3ga2]
Maçı Bench in arkasında İzledi karısı ve yakın arkadaşları ile beraber
Bende tam önündeydim ben yarışmayı takip etmediğim için bilmiyordum ama bizim ufaklıklar fotoğraf falan çektirdi eğlenceli ve sıcak kanlı bir insan(Glatasaray lı Nede Olsa) ;)

Uğur YILMAZ' Alıntı:
Onun yokluğunda program güzel sarmıyor... Onla daha güzeldi. Ama yibnede izlemeye çalışıyorum arada...

harbi ya adam gitti programı izlemedim bidaha..
bu arada burağında kanı ister istemez kaynıyor hem karadenizli hem cimbomlu :)

Arda Öztürk' Alıntı:
[quote="Uğur YILMAZ":1wrttkss]Onun yokluğunda program güzel sarmıyor... Onla daha güzeldi. Ama yibnede izlemeye çalışıyorum arada...

bu arada burağında kanı ister istemez kaynıyor hem karadenizli hem cimbomlu :)[/quote:1wrttkss]
Kemal Abi Ordu'luydu dimi? Ama gerçektende Galatasaraylı olmasının yanında çok sempatik bir adam. Acaba o para ile ne yapacak.. :shock:

Uğur YILMAZ' Alıntı:
[quote="Arda Öztürk":1aflcy5x][quote="Uğur YILMAZ":1aflcy5x]Onun yokluğunda program güzel sarmıyor... Onla daha güzeldi. Ama yibnede izlemeye çalışıyorum arada...

bu arada burağında kanı ister istemez kaynıyor hem karadenizli hem cimbomlu :)[/quote:1aflcy5x]
Kemal Abi Ordu'luydu dimi? Ama gerçektende Galatasaraylı olmasının yanında çok sempatik bir adam. Acaba o para ile ne yapacak.. :shock:[/quote:1aflcy5x]

uğur içinden galatasaraya bağışlasın dediğini biliyorum ama bırak adam bir ev yapsın normal sınıfından bi araba çeksin yaşasın adamın hayatınıda batırmıyalım.

batuhan sende var ya ne adamsın kardeşim.biz en son senle hemşeri değilmiydik ya :) .

Arda Abi alsın hayrını görsün. Daha çok kazansın. Zaten kendi halinde orta seviyeli bir vatandaş. Umarım daha iyi bir hayat sürdürür...
Batuhan sende onla bunla hemşehri olmayı bırakıp kütüğünün nereye kayıtlı olduğunu söylesene??? :)

:)

Anne tarafından Adana, baba tarafında Ordu'luyum..:)

Doğup büyüdüğüm yer ise İstanbul..:)

*

Dün de bir adam ismini hatırlayamadım, bol bol şarkı söyleyen müzik öğretmeni.. 41.000 YTL aldı..

Batuhan Varolsun' Alıntı:
:)

Anne tarafından Adana, baba tarafında Ordu'luyum..:)

Doğup büyüdüğüm yer ise İstanbul..:)

*

Dün de bir adam ismini hatırlayamadım, bol bol şarkı söyleyen müzik öğretmeni.. 41.000 YTL aldı..
Böylece konu açıklanmış oldu.
O adamın adı Mesut o kadar kötü giderken aldı o parayı. Neşeli bir adamdı...