Evet evet Mesut..
Son 2 yarışmada da eli boş gidiyorlar. Dün de bir bayan para alamadı..
Nasıl bildim ama yarında vehbi yarıscak içime doğuyor ve 78 milyar alcak.Volkan Kiziltas' Alıntı:Bugün bence gamze yarışcak içime dogdu ve 34 milyar alcak.
Almassa gelsin benden alsın.
Nasıl bildim ama yarında vehbi yarıscak içime doğuyor ve 78 milyar alcak.Volkan Kiziltas' Alıntı:[quote="Volkan Kiziltas":1awpztu3]Bugün bence gamze yarışcak içime dogdu ve 34 milyar alcak.
Nasıl bildim ama yarında vehbi yarıscak içime doğuyor ve 78 milyar alcak.Volkan Kiziltas' Alıntı:[quote="Volkan Kiziltas":16hz06dj]Bugün bence gamze yarışcak içime dogdu ve 34 milyar alcak.
Nasıl bildim ama yarında vehbi yarıscak içime doğuyor ve 78 milyar alcak.Fırat UZUN' Alıntı:[quote="Volkan Kiziltas":1nbuhadi][quote="Volkan Kiziltas":1nbuhadi]Bugün bence gamze yarışcak içime dogdu ve 34 milyar alcak.
Nasıl bildim ama yarında vehbi yarıscak içime doğuyor ve 78 milyar alcak.Fırat UZUN' Alıntı:[quote="Volkan Kiziltas":92654kc5][quote="Volkan Kiziltas":92654kc5]Bugün bence gamze yarışcak içime dogdu ve 34 milyar alcak.
Her ne kadar manileri uyumlu olmasada sempatik bir yarışmacıydı...Turgut Sahin' Alıntı:Geçen gün Diyarbakırlı Seçim adında bir yarışmacı 75 milyar aldı.Gitti de kurtulduk.Adam herkese aynı maniyi söyleyip duruyordu.Olan bizim kulaklara oluyordu.