Var mısın Yok musun?

acun ile beraber bende 20 den geri saydım.o sayımda öyle bir sinerji olmuştuki ortamda para çıkmasa televizyonu atardım herlade.

Gercekten cok sevindim Ömer hoca'nın 125 milyar almasına.
Çocuguna acil şifalar diliyorum.

Son zamanlarda yarışmayı o kadar takip etmiyordum. Ancak annem şans üzerine açmış izliyordu. Kendisi pek sevmez bu programı orda Ömer Hoca'yı görünce izlemeye başladı. Onun para kazanmasını çok istemiştim. Çalıştı ve başardı. Bravo Ömer Hoca. O yarışmada benim Kemal Abi ile beraber en çok sevdiğim yarışmacıydı. trabzonlu olması ayrı sevinç. Allah'tan çocuğunu acil şifalar...

Seyretmeyen varsa açsın hemen.
Uğur yarışıyor.
son 4 kutu
500.000
250.000
50.000
ve 300 duruyor

109.000 e yokum dedi. son 2 e gidiyor hadi bakalım

300 den sonra 500.000 i açtırdı.
önce 92.000 teklif geldi sonra artttırdılar. 100.000 oldu.
Kutusuna gitti ve 50.000 çıktı.

Kaç tur önce kutusunda 50.000 var demiştim. Şahidim Levo :)
Kırmızı çocukta yeni katılanlardan kutumda 250.000 var dedi bildi valla helal olsun.

Gerçekten Ömer Hoca'nın 125.000 almasına çok sevindim. İyi ki kutusundan 5.000 çıkmadı. Çocuğuna da acil şifalar diliyorum.

Bugünkü program da güzeldi. Çok heycanlanmaya başlıyorum sonlara doğru. :)

Fox'ta Ahmet Çakar'la Şansa Bak var, onu da tavsiye ederim. :) :)

Uğur'u babası yaktı diyebiliriz.Ayrıca Metin'in bu kutuda kesinlikle 500 milyar yok demesinden sonra orada çıkması ona olan antipatimi gene arttırdı :D

Uğur'un bugunku çok risk alan hali malesef iyi para kaybetmesine neden oldu.

Dünden sonra biri fena patlar diyordum anneme, bugün patladı hemen.
Bizim Galatasaraylıda yine yaktı be kardeşim :) Kutunda kesin 250.000 var dedi.

Yarışma tarihinin en iyi son 4'ü ile girmişti ama 50.000 ile ayrıldı. Bu arada bu ''Mega 5'li'' anlaşılan baya yakınmış. Kemal abi al al dedi sonra 250.000 sende yürü dedi. Güzel bir yarışma oldu. Uğur'un da çok seveni varmış. Kendi gruplarından bir tek Hakan kaldı.
burakeyvel' Alıntı:
resim nasıl koyabilirim birisi tarif eder bilir mi?
Siteye resim koymak için elindeki resmi herhangi bir yerden upload edip linkini buraya koyman gerekli...

Uğur kendını eskı yarısmacı oldugu ve uzun zamandır orda oldugundan dolayı rekor yarısmacı olacagını sandı . Azla yetinmedi 50000 ytl yalan oldu :)
Ömer hocaya sewinenlere muhteşem 1 süpriz var !
Bizi izlemeye deweam edin ...

Fırat UZUN' Alıntı:
Uğur kendını eskı yarısmacı oldugu ve uzun zamandır orda oldugundan dolayı rekor yarısmacı olacagını sandı . Azla yetinmedi 50000 ytl yalan oldu :)
Ömer hocaya sewinenlere muhteşem 1 süpriz var !
Bizi izlemeye deweam edin ...
Ne gibi brişey abi???

Batuhan Varolsun' Alıntı:
Batuhan herşeyi tavsiye et ama Ahmet Çakar'ı tavsiye etme. Bir kere izledim bu insanı o kadar mı sıkıldım,o kadar mı soğudum televizyon izlemekten.Çok gıcık bir yarışma sunucusu Ahmet Çakar.Zaten o yarışmaya katılan insanlarda Ahmet Çakar gibi problemli(bence)...

Burak Ceyhan' Alıntı:
[quote="Batuhan Varolsun":167wvf8b]
Batuhan herşeyi tavsiye et ama Ahmet Çakar'ı tavsiye etme. Bir kere izledim bu insanı o kadar mı sıkıldım,o kadar mı soğudum televizyon izlemekten.Çok gıcık bir yarışma sunucusu Ahmet Çakar.Zaten o yarışmaya katılan insanlarda Ahmet Çakar gibi problemli(bence)...[/quote:167wvf8b]
bide çok az para veriyoahmet çakar.var mısın yok musun da 50 bin ytl kazanan üzülüyo.ahmet çakar ın programında 10 bin ytl alan sevinçten havalara uçuyo.