Siteye resim koymak için elindeki resmi herhangi bir yerden upload edip linkini buraya koyman gerekli...burakeyvel' Alıntı:resim nasıl koyabilirim birisi tarif eder bilir mi?
Ne gibi brişey abi???Fırat UZUN' Alıntı:Uğur kendını eskı yarısmacı oldugu ve uzun zamandır orda oldugundan dolayı rekor yarısmacı olacagını sandı . Azla yetinmedi 50000 ytl yalan oldu
Ömer hocaya sewinenlere muhteşem 1 süpriz var !
Bizi izlemeye deweam edin ...
Batuhan herşeyi tavsiye et ama Ahmet Çakar'ı tavsiye etme. Bir kere izledim bu insanı o kadar mı sıkıldım,o kadar mı soğudum televizyon izlemekten.Çok gıcık bir yarışma sunucusu Ahmet Çakar.Zaten o yarışmaya katılan insanlarda Ahmet Çakar gibi problemli(bence)...Batuhan Varolsun' Alıntı:Fox'ta Ahmet Çakar'la Şansa Bak var, onu da tavsiye ederim.
Batuhan herşeyi tavsiye et ama Ahmet Çakar'ı tavsiye etme. Bir kere izledim bu insanı o kadar mı sıkıldım,o kadar mı soğudum televizyon izlemekten.Çok gıcık bir yarışma sunucusu Ahmet Çakar.Zaten o yarışmaya katılan insanlarda Ahmet Çakar gibi problemli(bence)...[/quote:167wvf8b]Burak Ceyhan' Alıntı:[quote="Batuhan Varolsun":167wvf8b]
Fox'ta Ahmet Çakar'la Şansa Bak var, onu da tavsiye ederim.
Bomba gibi 1 final bizleri bekliyor arkadaşalr herkes ekran başına ...Okan BAKIR' Alıntı:Pazartesi günü ARDA TURAN VAR MISIN YOK MUSUN DA YARIŞIYORRRR