Yahoo NBA Fantasy League 2012-2013

Salmonsu aldım ama PF C eksikliğinden 2 gün 2 oyuncumu oynatamıyodum o yuzden yeniden göndermek zorunda kaldım Erdal almış iyi bir performans sergilerse çok üzülürüm..
 
Kemba Walker-John Salmons-Evan Turner-Kenneth Faried-Amir Johnson beşlisinin 12-2 serbest atış atması 25 yılda bir rastlanacak bir olay herhalde.
 
1-2 hafta iyi gittik ya hemen su koyverdi adamlar yine. Mullens sakatlandı 1 ay yokmuş, Noah`ın 1 maçı iptal kardan, Wade 1 maç ceza aldı, Rubio sakat oynamadı, Cousins de kadro dışıydı. Son güne ufakta olsa 5-4 kazanma ihtimalim var yinede, olmadı 5-4 kaybedeceğiz. Ee fena değil yine. :)
 
Eric Gordon da dondu hemde bekledigimden iyi dondu. Bir tek Wall kaldi o da ocak ayinda donecek. Tamam play-off olmayacak belki ama o serilerin rovanslari icin tam konsantreyim :)
 
Wade gibi bir adam 3/10 serbest atış atar mı Turan Abi görünce çıldırır herhaled :) Bende de D.Williams çıldırtıyor 8 sayı 1 asist yaptı 4 topçalması var ama 1 asist nedir Deron sın sen kendine gel.. Erdal'ın laneti fenaymış.. Bide Vucevic başımıza çıktı :) 20 sayı 29 ribaunt yaptı.. Haftalık değil bu gece ki istatisliği ve benim rakibimde.. 3 top çalması 2 bloğu 2 asisti var ve top kaybı yok.. Helal valla..
 
Wade sakatlanmasın da yeter bana, valla kızmam şu yüzdesine filan. :) Noah daha feciymiş dün; 2 sayı 4 ribaund. Yavaş yavaş tırmanıyorum dipten, hiç acelem yok. :D
 
Veysel şu an 7-2 önde ama arada çok fark yok. Değişik bir son da olabilir. Haftanın en dkkat çekici performansı Tanju'nun takımından geliyor. Artık sakatlıkların etkisi mi bilmiyorum ama efsanevi bir hafta :)

Not: Marc Gasol'un iyi günleri bunlar. Bana vermedin ya o adamı daha da oynamaz.
 
Abi çok iyi bir hafta geçiriyorum özellikle dün gece çok iyiydi senin şansızlığın sende iyi bir haftadasın.. Dün baktım da bir çok rakiple yapsaydım 9-0 öndeydim şu an :) Ama daha şansız bir eşleşme varsa oda Erdalların eşleşmesi iki takımda çok iyi haftada ve çok yakınlar birbirlerine çok güzel seri oluyor dün gece onların serisini takip ettim resmen :)
 
Erdal sezon başından beri patlamasını beklediğim tek oyuncu vardı, o da Copeland. 2-3 maç potansiyeline yakın oynadı ama oynatmazlar diye güvenemedim, Amare de dönüyor sanırım. Eğer zaman verirler de coşarsa yıkılırım :)
 

Üst