Yahoo NBA Fantasy League 2012-2013

5-6 haftalık bir risk aldım ve Sühan Abi kusura bakmasın ama D.Rose u kadroma kattım :) şimdi Erdal'la yapcam bu hafta ama kesin bende bişey var adamın en önemli oyuncularından 2si sakat ve benim haftamda dönüyorlar belki 1 2 maç kaçırırlar umut ediyorum :) Liderliğide elimizden kaptırdık bu hafta bir mağlubiyet daha alamam 5-4 olsun bizim olsun :)
 
Tanju'ya tamamen kendi hatam yüzünden kaybettim. Dunleavy'i ilk sakatlandığı gün yollasam kazanırdım haftayı. Döner diye bekledim, hata yaptım ve seri gitti. Ama 3 sakat(Rubio,Kawhi,Dunleavy) 3 yarım sakat(Nene,Pekovic,Mullens) ile iyi direndim de efsane olamadım. Başta Noah olmak üzere tüm oyuncularımı tebrik ediyorum. :)


Bu hafta Eren ile oynuyorum bakalım ne olacak. İlk defa son güne fazla adamım var. :)
 
Taner John Wall hariç herkesi takasa ekleyebilirim. Ona da inat ettim oynatacağım. Sen bir teklif yap eğer uygun olursa anlaşırız.

Not: Bu genel için geçerli sadece Taner ile değil
 
Az kalsın FG ve Bloğu da alıyodum Turan abi :) 8-1 bitse heralde en adaletsiz seri olurdu oyundaki. Özellikle Noah, Ellis ve Klay Thompson en iyi haftalarını geçirdiler eminim. Bende ise özellikle Monroe rezaletti bu hafta, beklediğim performansı gösteremedi bir çok oyuncu ama ona rağmen 6-3 gayet iyi skor.
 
Bizim Calderon-Foye takası veto edilmiş :) Ama ben yanlışlıkla oyumu veto olarak kullanmıştım belkide ondandır diye tekrar yolladım takası sorun olur mu?
 
Günlük sakatlıklar normal sakatlıklardan çok daha etkiliyor beni. Ne çok ayağınız burkuluyor ya da ne çok grip oluyorsunuz arkadaş. Dün de Harden ile Marion oynamadı. Onlar oynasa ribaunt, sayı. top çalma konusunda elim güçlenecekti.
 
Cüppeli Ahmet Hoca'nın hapisten çıkışıyla ,Jordan Crawford'un çılgın istatistiklerinin doğrudan bağlantılı olduğunu düşünüyorum.

----

Marco Belinelli-Luol Deng ikilisi toplamda 46-9 isabetle oynayarak ,yiyip bitirdiler beni.
 
Jordan Crawford diyorum başka da bir şey demiyorum. Tanju'nun beklediğinden farklı gelişiyor seri. Ah İlk gün Harden ve Marion oynasaydı çok daha rahat konumda olabilirdim.
Geliyorum Tanju :)
 
Taner sana yaptığım ilk teklifi çok arayacaksın, sonra pişman olacaksın şimdiden söyleyeyim ben. :) Senin yaptığın teklifte Alonzo Gee yerine başka bir sg, sf olsaydı kabul edebilirdim ama sende bana uygun hiç sg, sf yok. Birde sakatlarım tam iyileşmemişken Tyreke Evans riski çok ağır geliyor gibi oldu.
 
Turan abi teklifin kötü değildi asla ama oyundaki hedef bölgelerime yeterli katkı yapacaklarını düşünmediğimden kabul etmedim. Evans'ın kronik bir sakatlığı olmadığı için bundan sonra kolay kolay maç kaçıracağını sanmıyorum. Wade bu konuda daha riskli bir isim bence. :) Ve Gee'yi çıkarıp başka bir oyuncuyla birazdan sana yeni bir teklif yollayacağım abi haberin olsun. :) 6 haftada 4 kez önde bitirdim serileri ama sürekli 5-4 kazanmanın bir faydası olmadı bana. O yüzden ya batarım ya da çıkarım hesabı bu takasın olmasını istiyorum. Umarım gerçekleşir.

Bu arada benim kadrodan Bargnani 1 ay kadar yokmuş galiba. Marcus Thornton'da sakat olmamasına rağmen kadroda yoktu. Umarım basında yazılıp çizildiği gibi takasın habercisidir bu durum. Geçen sezon çılgın istatistikler yapıyordu ama bu sezon hem bench'e sürüklediler hem de doğru düzgün süre bile vermediler. Kıymetini bilemediler adamın. Eğer takas olur da giderse, gideceği takımda hakettiği süreleri alıp yine patlama yapacaktır.
 
10 Üçlük,170 sayı,50 rebound,60 asist,25 top çalma ve 8 blok fark atarak, Veysel'i muma çevirmiş durumdayım. :)

Bunun daha trajik bir versiyonunu Gökçe , Bülent abiye karşı yaşıyor.
 
John Wall dün doktor kontrolüne girecekti sonuç ile ilgili bilgi paylaşırsanız sevinirim.

Not: anladığım kadarıyla antremanlara başlıyormuş. Kendini iyi hissederse de oynamaya başlayacakmış. Artık dön be kardeşim
 
10 Üçlük,170 sayı,50 rebound,60 asist,25 top çalma ve 8 blok fark atarak, Veysel'i muma çevirmiş durumdayım. :)

Bunun daha trajik bir versiyonunu Gökçe , Bülent abiye karşı yaşıyor.

Erdal muma çevirdim gelin olmuşsun falan güzel laflar değil sakin ol biraz sadece bir galibiyet alıyorsun.. 2 oyuncu eksik oynadığımın ve senin oyuncuların bu hafta turboya geçtiğinin farkındasın galiba? Özellikle Detroitli arkadaşlar bu hafta azmışlar.. Neyse tebrikler rahat bi galibiyet aldın
 
İşin goygoyu o sözler Veysel.Seni kırdıysam özür dilerim.

Galibiyetin Brandon Knight ve Jason Maxiell'la alakası yok.Sezon ortalamaları neyse o şekilde oynuyor bunlar.Galibiyetin asıl nedeni Kyrie Irving'in sakatlıktan dönmesi ve Marcin Gortat'ın "uzun" olduğunu hatırlaması.
 

Üst