Yeni K.V. : Sagır Oda

Arda Ezer

ARdaQue
Biraz önce dizinin 2. bölümü de sona erdi.

Kurtlar Vadisi ilk etapta küçük çapta mafya çatışmalarıyla başlayıp son bölümlere doğru gizemli ve düşündürücü konulara girmişti; burada ise o tarz konulara daha ilk başta girdiler.

Konsept Danışmanı Soner YALCIN dizinin geleceğinin oldugunun da kanıtıdır.

İlk 2 bölüm sonunda olaylar az cok ortada olmasına ragmen ben bircok detayı henüz çözebilmiş değilim.

Hayalet sıfatlı adam kimler için calısıyor; iki taraflı calısan bir adam mıdır ? Amacı nedir?

Postahane den aldıgı cep telefonuna karsılık posta kutusuna koydugu kırmızı kutunun icinde hanedan aynası varsa ki öyle oldugu görülüyor; Kırım Ailesinin adamı konumundaki eleman hala neyi arıyor ? Pek tabi ki bu elemanın yanındakiler kimlerdir?

İlk etapta aklıma gelenler böyle :)

Yazın bakalım dizi hakkındaki fikirlerinizi ....

istedimizden baslayabilirmiyiz abi? :ehue

neyse bnim bildigim tek hayelet denilen adam hizbullahcı zaten ust olarak kullanılan evlerın altından olulerın cıkması ve dıncı femınısz yazarın kacırılıp oldurulmesı falan bıze bundan bıkac yıl once gerceklestırılen operasyonda konya ve mersın de ele gecirilen olu evlerını hatırlatıyor buda hizbullahın ısıydı onun dısındakılerı dıer arkadaslara havale edıyorum artık

Şimdi kayıp altılar var anladığım kadarıyla 110.000 ton.
Bunun 10.000 tonu Türkiyede.Her biri 1 ton yük çekme kapasiteli tırlarla gelse 10.000 tane tır eder.1940 senesinde 10.000 tane tır.Güzel... :)

Bunları saklayan adamda herhalde baraj yapıp altına filan gömmüştür başka neresi alır tahmin edemiyorum.Gizli saklı bir şekilde gömmüş 10.000 ton altını o da güzel...:)

Her neyse yine 1940 senelerinde bu altının bir kısmını(5 milyon dolarcık) İstanbul esnafına bozdurup Hitler'e ordu masrafları için göndermişler(İstanbul esnafından 1940 lı yıllarda 5 milyon dolar vay be.1970 yılına kadar üstünden dolar çıkan adama dolar kaçakçısı muamelesi yaparlarmış ,büyüklerimiz anlatır).Neyse oda güzel...:)

Ama dizini en güzel yanı Çağla Kubat bence.Kendi sesiyle oynamamış olsada en azından izlemek için 1 sebebim var. :hi

Ya abı o dızının bı sıtesı var ayrıca bı de forum sıtesı acmıslar gırın bakın derım ama ıcınde kaybolmayın :D
Derın devlet dedıkde adamlar her mafya babasının her olayın konusunu acmıslar :)
Ilgılerlere duyrulur..
http://www.sagıroda.net

şimdilik güzel bir dizi.ilk bölüm çok sıkıcıydı ama 2.bölüm müthişti

2 bölümü ed indirdim ama izleyemedim daha...
fragmanlarından gördüğüm kadarıyla çok kaliteli bir dizi..
hemen kendini belli ediyor zaten...
hele bir izleyeyim olaylara hakim olayım yorum yaparım :)

2 bölümü de izledim şimdi...
çok kaliteli bir yapım...
şu çok saçma bu çok saşma diyebileceğim hiçbirşey göremedim...
başroldeki eleman kendi sesiyle oynamasa da bence gayet başarılı...
kırımlıların şahin diye bahsettikleri evlatları sakın bizim esasoğlan çıkmasın :)

canbulubay' Alıntı:
kırımlıların şahin diye bahsettikleri evlatları sakın bizim esasoğlan çıkmasın :)

:kop Superdı :kop

canbulubay' Alıntı:

benim çözemediğim bazı konular dizide de neyse kaçırmamak lazım bu diziyi.... ben kahyadan süpheleniyorum :) :)

Can, saçmalık gibi görülecek konu aslında adamların kamyoneti tırın içinde parçaladıktan sonra -abi kamyonette bir şey bulamadık- dedıkten sonra kamyonetin altındaki kocama ali muhiddin hacı bekir lokum paketini göremediler. adamlar bayrama saklıyacaklardı herhalde oatron gormeden... :)

3. bolumden ıtıbaren diziye aşk konusuda gırmeye başladı. duru hanımın delikanlıya mendil vermesi.... ne gosterecek bakalım...
aşk, meşk, yenilemezArmada ;)

evet atladığım yerler olmuş =)
2 bölüm arka arkaya reklamsız izleyince kaptırıyor insan kendini =)
kurtar vadisi'nde duygusallığı özellikle ilk 2 sezonda çok güzel işlemişlerdi...
bu dizide de şart bence...

Emule ile ugrasamam simdi. Firewall ayarları var bir dolu iş. Server ın başında olsam da zaman alacak bir olay bu benim icin.

Sen de makinan da mevcutsa, 3. bölümü paylasıma acıp ( Paylasımdaki klasöre koyarsan ) LimeWire' a girersen oradan indirebilirim rahatca.