Yeni K.V. : Sagır Oda

ben bu dizide oyunculukları,hataları gözardı ediyorum...
çünkü beyin fırtınaları,keskin mesajlar,anlatılanlar ve mükemmel senaryo tüm bu eksiklikleri mazur görmemi sağlıyor...
ha keşke kusursuz olsa...
ama böylesi de güzel..
şu anda Hatırla Sevgili ile birlikte piyasadaki en kalite yapım bana göre...

arkadaşım Can sen senaryoya iyimi diyorsun ya?
bence senaryo kalitesi ilk 5-6 bolümden sonra uçaktan arabaya inmis gibi bir düşüş içinde sürekli boş vaatler,yeminler ama başarısızlık,sürekli yakalanıyor,kaçıyor,baba rolündeki adam 20 yıl rusyada gizlenmis görev üstlenmis Türkiye'ye dönüyor 3 bölüm sonra yılların MİT ajanı salakça öldürülüyor.bunlar bence senaryoy çok zorluyor ve benim gibi bir millliyetçiyi diziden biraz soğutuyor.6 bölümde bir başarılı oluyor,Polat Alemdar daha iyiydi en azından olmadımı gidip sıkıyodu adamlara 2 tane bizim içimiz soğuyordu ;)

adamlara sıkınca içimiz soğuyorsa vay halimize :)
bence senaryo çok sağlam...
herşey önceden planlı...
o kadar adam göçtü diziden,hiçbirinin eksikliğini hissetmedik daha...
çünkü bir devirdaim sözkonusu...
yeni giren kimse sırıtmıyor...
bu da senaryonun gücünden kaynaklanıyor...
arka planda Soner Yalçın ve Hakan Karahan isimlerinin olması büyük referans zaten...

çok ağır gidiyor dizi aksiyon oldukça az reytinglerin düşük olmasının sebebide bu zaten. oldukça fazla mantık hatası var.

şimdi perşembe gününe almışlar,show tv'de ona rakip olarak kurtlar vadisi'nin eski bölümlerini koydu

Can Bulubay' Alıntı:
adamlara sıkınca içimiz soğuyorsa vay halimize :)
bence senaryo çok sağlam...
herşey önceden planlı...
o kadar adam göçtü diziden,hiçbirinin eksikliğini hissetmedik daha...
çünkü bir devirdaim sözkonusu...
yeni giren kimse sırıtmıyor...
bu da senaryonun gücünden kaynaklanıyor...
arka planda Soner Yalçın ve Hakan Karahan isimlerinin olması büyük referans zaten...
Can sırıtmıyor tamam ama mantık hataları var
onca yıllık MİT ajanı nasıl öldürüldü gördün
bizimki sürekli yakalanıyor esir düşüyor iste napıyorsa kurtuluyor
bide sürekli vazgeçmeden VATAN diye yemin ediyor söz veriyor ama her bölümde aksatmıyor zaten 6 söz verio 1 ini yapıyor.
yılların teskilat muduru 'imam efendi''yle boris'i beklerken tuzağa düstüğünde kaçmak yerina sap gibi çatışmaya çıkıyor :p
aha şişmdide bizimkinin kız kardeşini ameliyat edicekler ,uyuyo ama o,bide J15 in başına geçireceklerdi
bence bunlarda senaryonun kurgusunde eksik kalan parçalar

Değil sağır oda hiçbir dizi kv ile karşılaştırılamaz kurtlar vadisi ülke standartlarının çok üstünde dünyaca tanınan bir yapım oldu.Bende bir sağır oda izleyicisiyim ama mecburiyetten çünkü o saatte adam akıllı dizi yok sağır oda gene biraz kurtarıyor ama asla hiçbir özelliği ile kvnin tırnağı bile olamaz benim gibi çoğu insan kv tekrar gelince sağır odayı bırakıp kv izleyecektir zaten sağır oda izleyicilerinin %80'i kv izleyicisidir diye tahmin ediyorum.

Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Kenan Çoban, Sönmez Atasoy, Erhan Ufak, Erdem Ergüney, Kerem Fırtına ve Osman Wöber’den oluşan kadroya sürpriz isimler eklendi.Dizide Polat Alemdar’ın karşısında oynayacak kadın oyuncu Nefise Karatay olacak. Kurtlar Vadisi Pusu’nun diğer sürpriz isimleri arasında Can Gürzap, Neco, Tamer Yiğit, Bozkurt Kuruç, Ecder Akışık, Selçuk Özer, Zafer Algöz, Payidar Tüfekçioğlu, Hüseyin Avni Danyal gibi yıllarını Türk tiyatrosu ve sinemasına adamış sanatçılar da var.Tiyatronun genç ve yıldızı parlayan isimlerinden Emre Karayel, Ragıp Savaş, Hakan Pişkin ve Savaş Özdemir de Kurtlar Vadisi Pusu’nun oyuncu kadrosunda yer alıyor

KV-Pusu'nun oyuncu kadrosu KV-Terör'e nazaran en az 10 kat güçlü...
umarım Pana KV'nin adına yakışır şekilde devam ettirir seriyi...
tabii 1-55 seviyesini bir daha yakalamaları imkansız ama umut etmek iyidir...

bence cok baba aktorler mevcut gerek genc gerek yaslı.
cogu da tiyatrocu zaten bu kadro ile iyi birseyler cıkması
lazım.

Can Bulubay' Alıntı:
KV-Pusu'nun oyuncu kadrosu KV-Terör'e nazaran en az 10 kat güçlü...
umarım Pana KV'nin adına yakışır şekilde devam ettirir seriyi...
tabii 1-55 seviyesini bir daha yakalamaları imkansız ama umut etmek iyidir...

Efsane Polat Alemdar’ın küresel çeteye başkaldırısını işleyecek olan Kurtlar Vadisi Pusu, geniş ve çok güçlü bir oyuncu kadrosuyla ekranlarda olacak.Kurtlar Vadisi Pusu’da, Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Kenan Çoban, Sönmez Atasoy, Erhan Ufak, Erdem Ergüney, Kerem Fırtına ve Osman Wöber’den oluşan kadroya sürpriz isimler eklendi.Dizide Polat Alemdar’ın karşısında oynayacak kadın oyuncu Nefise Karatay olacak. Kurtlar Vadisi Pusu’nun diğer sürpriz isimleri arasında Can Gürzap, Neco, Tamer Yiğit, Bozkurt Kuruç, Ecder Akışık, Selçuk Özer, Zafer Algöz, Payidar Tüfekçioğlu, Hüseyin Avni Danyal gibi yıllarını Türk tiyatrosu ve sinemasına adamış sanatçılar da var.Tiyatronun genç ve yıldızı parlayan isimlerinden Emre Karayel, Ragıp Savaş, Hakan Pişkin ve Savaş Özdemir de Kurtlar Vadisi Pusu’nun oyuncu kadrosunda yer alıyor. Kurtlar Vadisi Pusu’nun kadın oyuncuları arasında ise Sema Şimşek, Zeliha Çal ve Sema Öztürk var.

Ne kadar 26 bölümünü izlesemde geçen haftadan itibaren artık Kurtlar Vadisi Pusu'yu izliyorum.Ve gene ne yazıkki bu iki güzel dizide aynı gün ve aynı saatte.Sağır Oda'nın ve Kanal D'nin yetkilileri diziyi eskisi gibi pazar akşamına alsalar ne kadar iyi olurdu.