Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

Bugün saat 17.00'de Tofaş - Daçka maçı A Spor'dan şifresiz yayınlanacak. Gordon'u izlemek iseyenlere duyrulur. )

David Logan-Darius Adams-Nikolov
Carter-Sinan-Göksenin
Marko-Serhat
Erceg-Kerem-İzzet
Pat-Mbakwe

Bu kadro hakkında neler düşünürsünüz ? Fiyat performans oranı çok iyi olabilir.

Gordon çok iyi değil, tercih hataları vardı. Fakat ben Göksenin'i beğendim. Şutunu geliştirmiş, özgüveni daha iyi. Seneye yerli kadromuzda düşünmeliyiz.

Gordon hala enerjik ama şutları ve bitirişi felaketti benim izlediğim kısımda. İyi izlemek lazım ama şimdilik bizim seviyemizde değil.

Ben Broekhoff'ta ısrarcıyım. Micov-Broekhoff ikilisi ligi geçtim Avrupa'nın en sağlam 3 numara rotasyonlarından biri olur. Sözleşmesi bitiyor ve henüz uzatmadı.

Young ve Carter'ı tutmak için de görüşmelere başlanmalı bir an önce.

Sutlari ve bitirisi bizde de oyleydi, fizik durumu iyise her turlu degerlendirmek lazim.
Carter, Micov, Erceg ve Young ile sozlesme yenilemek icin gorusuluyor denmisti bu oyuncular bizden ne kadar aliyorlar tam olarak?
Carter 300/350, Micov 900, Erceg 900, Young 700'e falan baglarsak super olur.
Micov'a back-up olarak Scotty Hopson cok dogru tercih olur, 2 numaraya Marko, 1 numaraya elimizdeki paraya gore guard+ Gordon.

Guard - Ender
Marko -Sinan - Nikolov
Micov - Hopson
Erceg - Kerem - Samet
Young - Mejri

Iyi paraya guard alsak bile 10 milyon civarina kurulabilecek bir kadro gibi duruyor.

Sutlari ve bitirisi bizde de oyleydi, fizik durumu iyise her turlu degerlendirmek lazim.
Carter, Micov, Erceg ve Young ile sozlesme yenilemek icin gorusuluyor denmisti bu oyuncular bizden ne kadar aliyorlar tam olarak?
Carter 300/350, Micov 900, Erceg 900, Young 700'e falan baglarsak super olur.
Micov'a back-up olarak Scotty Hopson cok dogru tercih olur, 2 numaraya Marko, 1 numaraya elimizdeki paraya gore guard+ Gordon.

Guard - Ender
Gordon - Marko - Nikolov
Micov - Hopson
Erceg - Kerem - Samet
Young - Mejri

Iyi paraya guard alsak bile 10 milyon civarina kurulabilecek bir kadro gibi duruyor.

Sinan ve Göksenin nerede

Gordon hala enerjik ama şutları ve bitirişi felaketti benim izlediğim kısımda. İyi izlemek lazım ama şimdilik bizim seviyemizde değil.

Ben Broekhoff'ta ısrarcıyım. Micov-Broekhoff ikilisi ligi geçtim Avrupa'nın en sağlam 3 numara rotasyonlarından biri olur. Sözleşmesi bitiyor ve henüz uzatmadı.

Young ve Carter'ı tutmak için de görüşmelere başlanmalı bir an önce.

Zaten 17 sayı attığında bile yüzdeleri çok düşüktü. Bu kadar uzun süre oynamamış birinin böyle olması doğal değil mi? Bone'un bile 1-2 ayda geldiği hal ortada. Bence şuan şut yüzdesinden ziyade fizik durumuna ve tercihlerine bakmalıyız. Fizik durumu çok kötü değil ama tercihleri bugün iyi değildi.

M. James - Jamont (D. Nelson) - Nikolov
J. Carter - Sinan - Göksenin
Micov - Broekhoff
Murphy - Kerem - Ege
Young (Mbakwe) - Sertaç

Dün Ender'den öyle soğudum ve tiksindim ki kadroya yazasım gelmedi. Resmen sorumluluk almaktan kaçtı, ihanet etti arkadaşlarına.

Ne kadar tutar ki şu kadro? 8-9 milyon dolar maksimum.

M. James - Jamont (D. Nelson) - Nikolov
J. Carter - Sinan - Göksenin
Micov - Broekhoff
Murphy - Kerem - Ege
Young (Mbakwe) - Sertaç

Dün Ender'den öyle soğudum ve tiksindim ki kadroya yazasım gelmedi. Resmen sorumluluk almaktan kaçtı, ihanet etti arkadaşlarına.

Ne kadar tutar ki şu kadro? 8-9 milyon dolar maksimum.

M. James'in bence Carter'dan özellik olarak çok bir farkı yok. Atletizmiyle oynamaya çalışıyor. Bunun yanında çok fazla tercih hatası yapıyor. Belki yedek guard olabilir ama asla 1. Opsiyon olmamalı.

Bugün yapılan genel kurulda erkek basketbol şubesi için 5 milyonluk liv hospital sponsorluğu dışında 14 milyon olan bütçe, 19 milyona çıkarılıyormuş.Ayrıca bir çok sponsorla görüşme varmış yeni sezon için.

Ender gelecek sene kesinlikle kalmamalı bu takımda. Hatta bugün gitse bile üzülmem. Çünkü bana samimi gelmiyor artık. Cenk de geri dönmemeli ayrıca.

Bütçe'nin 19 milyona çıkması falan imkansız olaylar. 14 milyon olursa, 14 defa takla atarım . O da biraz zor.

Koponen sözleşme uzattı. Mike James - Jamont inanılmaz dengesiz bir rotasyon olur ki Jamont da facia durumda şuan.

Diot - Granger (Jeter,Dentmon, Willie Warren,) - Nikolov
Sinan - Toolson(Kuric) - Göksenin
Kuzminskas (Broekhoff, Hopson, Kalinic, Carter, Micov, Markoishvili) - Serhat
Jelovac - Orhan - KG
Varnado(Mbakwe,Holman) - Bilan(Bryant) - Sertaç

Ender gelecek sene kesinlikle kalmamalı bu takımda. Hatta bugün gitse bile üzülmem. Çünkü bana samimi gelmiyor artık. Cenk de geri dönmemeli ayrıca.

Bütçe'nin 19 milyona çıkması falan imkansız olaylar. 14 milyon olursa, 14 defa takla atarım . O da biraz zor.

Koponen sözleşme uzattı. Mike James - Jamont inanılmaz dengesiz bir rotasyon olur ki Jamont da facia durumda şuan.

Diot - Granger (Jeter,Dentmon, Willie Warren,) - Nikolov
Sinan - Toolson(Kuric) - Göksenin
Kuzminskas (Broekhoff, Hopson, Kalinic, Carter, Micov, Markoishvili) - Serhat
Jelovac - Orhan - KG
Varnado(Mbakwe,Holman) - Bilan(Bryant) - Sertaç

Savunma olarak sıkıntı çekmez mi bu takım ? Kuzminskas yerine Micov veya Marko gibi hücumda verimli olabilecek bir oyuncu ve Toolson yerine Carter'ı kullanmak hem bütçe olarak hemde savunma olarak daha faydalı olur bence.

Geçen sene de mali genel kurulda bütçemiz yükselmişti. Sonra neler olduğunu gördük. Umarım bu defa sözler tutulur.

10 kişinin 6 sı atlet olmalı. Dün resmen ben utandım Erceg'in, Micov'un yanından güle oynaya geçerek fastte smaç bastılar. Sanki dersin bizimkiler 50 yaşında bastonlu dede, koşamadılar bile.