Bora
0
Pardon... Gecenin köründe yazınca böyle oluyor demekki.Can Altıntığ yerine Serhat Çetin'i yazacaktın sanırım.
Pardon... Gecenin köründe yazınca böyle oluyor demekki.Can Altıntığ yerine Serhat Çetin'i yazacaktın sanırım.
JJ Johnson nasıl olur?
Sutlari ve bitirisi bizde de oyleydi, fizik durumu iyise her turlu degerlendirmek lazim.
Carter, Micov, Erceg ve Young ile sozlesme yenilemek icin gorusuluyor denmisti bu oyuncular bizden ne kadar aliyorlar tam olarak?
Carter 300/350, Micov 900, Erceg 900, Young 700'e falan baglarsak super olur.
Micov'a back-up olarak Scotty Hopson cok dogru tercih olur, 2 numaraya Marko, 1 numaraya elimizdeki paraya gore guard+ Gordon.
Guard - Ender
Gordon - Marko - Nikolov
Micov - Hopson
Erceg - Kerem - Samet
Young - Mejri
Iyi paraya guard alsak bile 10 milyon civarina kurulabilecek bir kadro gibi duruyor.
Gordon hala enerjik ama şutları ve bitirişi felaketti benim izlediğim kısımda. İyi izlemek lazım ama şimdilik bizim seviyemizde değil.
Ben Broekhoff'ta ısrarcıyım. Micov-Broekhoff ikilisi ligi geçtim Avrupa'nın en sağlam 3 numara rotasyonlarından biri olur. Sözleşmesi bitiyor ve henüz uzatmadı.
Young ve Carter'ı tutmak için de görüşmelere başlanmalı bir an önce.
M. James - Jamont (D. Nelson) - Nikolov
J. Carter - Sinan - Göksenin
Micov - Broekhoff
Murphy - Kerem - Ege
Young (Mbakwe) - Sertaç
Dün Ender'den öyle soğudum ve tiksindim ki kadroya yazasım gelmedi. Resmen sorumluluk almaktan kaçtı, ihanet etti arkadaşlarına.
Ne kadar tutar ki şu kadro? 8-9 milyon dolar maksimum.
Ender gelecek sene kesinlikle kalmamalı bu takımda. Hatta bugün gitse bile üzülmem. Çünkü bana samimi gelmiyor artık. Cenk de geri dönmemeli ayrıca.
Bütçe'nin 19 milyona çıkması falan imkansız olaylar. 14 milyon olursa, 14 defa takla atarım . O da biraz zor.
Koponen sözleşme uzattı. Mike James - Jamont inanılmaz dengesiz bir rotasyon olur ki Jamont da facia durumda şuan.
Diot - Granger (Jeter,Dentmon, Willie Warren,) - Nikolov
Sinan - Toolson(Kuric) - Göksenin
Kuzminskas (Broekhoff, Hopson, Kalinic, Carter, Micov, Markoishvili) - Serhat
Jelovac - Orhan - KG
Varnado(Mbakwe,Holman) - Bilan(Bryant) - Sertaç