Yeni Sezon Hazırlıkları

Takımımız son hazırlık maçını 85.59 kazanmış.Oyuncularımızın sayı katkıları söyle;

Şebnem Kimyacıoğlu 22 sayı, 3 asist, Işıl Alben 18 sayı, 3 ribaund, 3 top çalma, Yasemen Saylar 12 sayı, 3 ribaund, 5 asist, Şaziye İvegin 8 sayı, 3 asist, Bahar Çağlar 7 sayı, 6 ribaund ve Özge Yavaş 7 sayı, 5 ribaund, 2 asist ile oynamışlar:
 
Alba'nın durumu nedir ? Sakatlıgı geçti mi ? Ligin ilk maçında oynayabilecek mi yoksa muhtemelen kaçıncı haftadan itibaren formayı giymeye başlar ?
 
öyle şey mi olur yahu! maçı oynayıp, gidecek ve ocakta dönecek ha! o zaman şubeyi kapatalım arkadaşım bu ne böyle ringonun ahırına dönmüş... Alba yok-Fowles yok-Nevriye yok-Bahar şüpheli-Gülşah şüpheli-Whalen ve Sancho ekimin ortasına doğru anca dönerler... oooo allah sonumuzu hayır etsin...
 
Yabancı transferleri tam bi muamma..Ekimde Ocakta gelenler var..WNBA den almayacaksın diyeceğim ama Avrupada da kaç tane yıldız oyuncu var ki..
 
Bu yıl yabancı konusunda garip seçimlerimiz oldu ama gelecek yıl bence takım yeniden kurulacaktır...
4 yabancıyla birlikte daha iyi kıtadışı seçimlerimiz olacağına eminim....
Seneye Ocakta gelme durumunun kalkması gerekiyor...
 
Kupa maçından sonra gidip ocakta tekrar döneceği kesin mi ? Böyleyse anlaşılması zor takımı elendi yorgun değil sakatlık sorunumu var vesaire vesaire. Bu konuda bilgisi olan biri detaylı bir açıklama yapabilir mi ?
 
Bizim takimin kadrosu nasil son durum gercekten bulmaca gibi.Gelen gidenler kim.Yani allak bullak oldu transferler bilhassa yabanci transferleri..
 
Wauters, Sancho ve Fowles oynayacaklar mı Cumbaba kupasında?

Işıl-Şebnem-Şaziye-Sancho-Fowles yapabilelim bari. Arada da Sancho-Wauters'ı deneriz uzun rotasyonunda. Kısa rotasyonunda kullanacağımız yabancı yok, şaka gibi.
 
Sancho, Wauters Fowles oynuyor mu ? Ayrıca karşıyakada Avrupalı 3 oyuncu var belki Pondextar'da oynayabilir. Angel'de geliyormuş. Büyük ihtimal tam kadro olacaklar.
 
Dün yıldız genç erkek takımıyla hazırlık maçı yaptık. 4 sayı ile kaybettik maçı. Genelde yıldız erkek maçları 10-15 sayı civarında biterdi.
 

Üst