Yetenek Sizsiniz Türkiye

Aziz Yıldırım:Senden bir şey istiyoruz
Aref:Ne istediğinizi biliyorum fakat bunu yapamam.
Aziz Yıldırım:İstifa ediyorum
Aref:2 ay 10 dk rötarlı döndürürüm üzülmesin fbliler :)

Yetenek Sizsiniz final bölümü iki parçaya ayrıldı. Dün, elemelerde 2. olanlar sahne aldı : Fatih Jackson, Kuzeyin Kuşakları, Cem Arman Yenel, Oğuz Engin, Savkar Jimnastik, The MP5's, Tokio Tekkan

Bugün elemelerde 1. olanlar gösterilerini yapacak : Kaan Gülsoy, Türkan Kürşad, Aref Ghafouri, Cüneyt Acar, Sercan Yenice&Pascal, Sefa Doğanay, Kum Sanatı

Dün hakkında bireysel görüşüm. 7 yarışmacı içinde en iyisi bence Oğuz Engin'di. Onun dışında Cem Arman Yenel, Tokio Tekkan ve Fatih Jackson'u çok beğendim. Kuzeyin Kuşakları ve Savkar Jimnastik bence çok basit kaldı final için...

Sefa Doğanay, Aref Gfahouri, Kum Sanatı, Oğuz Engin, Fatih Jackson, Sercan Yenice&Pascal..

6 tane çok beğendiğim performans var. En büyük hayal kırıklığımı Türkan Kürşad ile yaşadım... Ama muhtemelen son 5e kalır

Aref çok itici yaptığı şovlar çalıntı.

Geçen şovunda bu şov için 4 senedir çalışıyorum demişti.Halbuki şov yapılmış bir şeydi.Fax makineli olan.Yalancılar kazanmasın da ne olursa olsun.
Ayrıca Sefa'yı izlemiştim inş o kazanır.

İlk seneki yarışmayı da çalıntı şovlar ile kazanmıştı kazanan ikili.Bu sefer olmaz inş.

Aref sandalyeleri iple indirdi ve Acun bunu görüp çok sinirlenmiş diye duydum. Bi arkadaşımın abisi programı çekenlerin arasında varmış o söylemiş...

Sefa bazı taklitleri iyi yapamasa da şovunu kendi yazdığı için ve güldürdüğü için benim de sempatimi kazandı. Genelde saçma sapan kişiler geldiği için programı pek sevmem ama Sefa güldürdü gerçekten. Kazandığına sevindim.

Bu ülkede 300-400 liraya ev geçindirmeye çalışan insanlar var.Asıl yetenek sizlersiniz.Bu arada yalancının biri olcağına herhangi biri olmuş.Çokta güzel olmuş.

Adam illüzyon yapıyor ama vatan haini bile ilan edillebilir. Beyler zevk almaya bakın yahu, bize ne kim kazanırsa kazanır, biz izleyip eğleniriz. Aref' e genel olarak bir antipati var. Nedenini anlayamıyorum bir türlü. Hele bir de yaptıklara hile diye eleştirenleri görüyorum; arkadaş hile olacak tabi, hile olmasa kıyamet gelmiş demektir zaten :)

Not:Bunları yazdım ama favorim Sefa idi. Çünkü en çok onu izlerken keyif aldım.

Yarışmayı 1-2 kere izledim.Hileyle alakalı değil illaki hilesi olcak ama başkasından çaldığı şovu 4 senedir çalışıyorum zart zurtlarla milletin önüne koyuyorsa bi zahmet yemesin halk.Yememiş zaten.Gerisi umrumda değil.