Yetenek Sizsiniz Türkiye

Alparslan, mesajım senin mesajının altına geldiği için sana cevap atmış gibi görünmüşüm ama ben geneli kast etmiştim onu belirteyim öncelikle :)

Dediğim gibi ne olduğu, kimden etkilendiği falan da pek umrumda değil açıkçası. Ben izlerim, izlerken keyif alıyorsam yeterlidir benim için. Aref ve Sefa da sağ olsunlar keyif almamı sağladılar

Kamil abi, sen forumlarda yazılanları her zaman okuyor musun Allah aşkına ? Kaç defa aynı şey oldu söylemiyim diyorum ama sürekli denk geliyor bana nedense .

Adam illüzyon yapıyor ama vatan haini bile ilan edillebilir. Beyler zevk almaya bakın yahu, bize ne kim kazanırsa kazanır, biz izleyip eğleniriz. Aref' e genel olarak bir antipati var. Nedenini anlayamıyorum bir türlü. Hele bir de yaptıklara hile diye eleştirenleri görüyorum; arkadaş hile olacak tabi, hile olmasa kıyamet gelmiş demektir zaten :).

Bu seferkinde bi farklılık vardı Berkan. Acun Ilıcalı direk görmüş yaptığı hileyi bu sefer. O yüzden bu gösteride biraz daha fazla tepki aldı Aref, özellikle de Acun'dan... Bi de tabi Alpaslan'ın dediği gibi, ilk defa deneyeceğim gibilerinden birşeyler diyip biraz daha etkilemek istedi ancak birçok kişi yemedi tabi bunu. Ama lafım yok asla, son 2ye kalmayı bence kesinlikle haketti daha önceki gösterilerini falan da hesaba katarsak

Acun'un niye sinirlendiğini anlamadım ben.Gerçekten adamın astral seyahata çıkıp ruhuyla o sandalyeleri düşürdüğünü falan mı sanıyordu.Sonuçta illüzyon bu.Mental güçle yaptığına bu kadar inandırdıysa Acun'u diyecek söz bulamıyorum : )

O sandalye indirme işi yetenek değil de teknik bir şey sonuçta. O yaptığı şeyler falan aşırı saçmaydı. Sonuçta sese, yüze, hareketlere duyarlı olarak çalışan bir sürü şey var. En basitinden apartmanlardaki otomatlar bile apartmana girdiğiniz anda yanar. Hani bir de orada şaşıran dingiller vardı ya çok güldüm. :)

Ama tabi yüzük olayı falan güzeldi, adam diğer yaptıklarında feci yetenekli. İzlerken adamın yaptığı hileyi anlayamıyorsanız başarılıdır, bu kadar basit.