Youtube - Video önerileri

Onur abi sendende bir paylaşım bekliyoruz.Artık hiç bir şeye değmeyen serbest atış mı olur,yoksa pas vereyim derken seyirci yaralama mı olur bilmiyorum ama komik bir basketbol videosu bekliyoruz.:)

http://www.youtube.com/watch?v=-fpMGk7MlLM

İşte spor bu!
Sadece 10 gün önce çekilen video.Bismarck'da 2 yıldızlı bir otel Idaho Stampede başka bir NBDL takımıyla maç oynamayı bekliyor.1.000-2.000 Kişi gidecek maça.Muhtelemen 2.000 kişi dışında hiç kimsenin haberi olmayacak o maçtan.Dipsiz kuyuda kimsenin haberi olmadan yapılacak maçlara devam edilecek.Ama oda ne!Orta yaşda otelin içine girip oyunculara kendinin tanıtıyor.Utah Jazz yetkilisi olduğunu söylüyor.O andan itibaren kamptaki tüm oyuncular pür dikkat dinliyor yetkiliyi.Belliki aralarından biri bu rüyalar liginde şans bulacak.Daha sonra Sundiaka Gaines'e yöneliyor bakışları.Ve kendisinin geçici kontratla Utah Jazz'a alacaklarını söylüyor.Gözlerinin içi parlıyor Sundiaka Gaines'in.Hayallerinin liginde küçücük de olsa bir şansı var artık.Takımın antrenörü "Git ve sakın geri gelme" şeklinde vedalaşıyor Sundiata'yla.İşte o Sundiata kontratının bitmesine 1 gün kala NBA'deki ilk üçlüğüyle maç kazandırıyor Utah Jazz'a, Cleveland Cavailers karşısında.
İşte spor bu!

son formattan beri ekşi sözlük ve youtube'a giremiyorum.denemediğim dns kalmadı,navige programınıda denedim olmadı.

yardım edebilecek biri var mı ? ne yapmam gerekiyor ?

Barış Şişman' Alıntı:
Yav bende yaklaşık bir haftadan beri giremiyorum. Halbuki DNS'ler de aynı, yani bunlar..

156 154 70 22
156 154 71 22

Acaba yine DNS'mi değiştirdi?

Barış;

Bugün HT Gazete'de okuduğum bir habere göre; Atatürk videolarından sonra yasaklanan youtube.com'a '' Ben giriyorum,sizler de girin '' diyen Başbakanımız sözkonusu şahsına ait aleyhte videolar olunca '' Girilmemesi için güvenliği arttırın '' talimatını vermiş...

Ben de diyorum ki '' Biz gireceğiz her türlü boşuna kasmasın, o da girsin '' :)

Sühan Cem' Alıntı:
http://www.navige.com/

Bunu yapın o zaman bil.ınıza arkadaşlar. o zaman seyredebilirsiniz rahatlıkla.Bende Erdal'dan aldım rahat oluyor.
Kurdum da nasıl çalıştıracağım, yani birlikte aç bölümünden hangi programı seçeceğim..? :)

--------------

Tugay; O çok sevgili şahsına münhasır beyefendi'ye iki kelam etmek isterdim de neyse.. Yüz karası bir olay iyice saçmalamaya başladı, koskoca YouTube sitesini kapattırmak ancak bu sansürcü zihniyete yakışır. Ayrıca bu yasakla ilgili Ulaştırma Bakanı'da bir iki şey söylemiş. Yok vergi ödeyeceklermiş, yok şirket vs. falan kurulacakmış, yok com.tr uzantılı domaini alacaklarmış falan filan.

Bu vatandaş hem YouTube'a bakıyor hem de hızlı trene, ne acayip bir durum. :) Demek ki bütün bunların toplamında zorlaştı girmemiz, yazık. Vallaha yazık billaha yazık, utanç kaynağımızdır şu sansür!