Youtube - Video önerileri

Barış, internette yasaksız dolaşmaya başla diye bişi var ona tıkladınmı? ona tıkla nasılkurulacağını sana video olarak gösteriyor. Hepsini ahllet ondan sonra otomatik olarak rahat rahat yasaksız takılırsın.

You tube'un yasaklanmasına ise biryönden hak veriyorum mantıksız olsa da. Çünkü Vergi vermeleri lazım. Bu ülke insnaının tıklamalarından para kazanıyor reklam alıyorlarsa, bunun vergisini vermelerigerekir.

Sühan Cem' Alıntı:
You tube'un yasaklanmasına ise biryönden hak veriyorum mantıksız olsa da. Çünkü Vergi vermeleri lazım. Bu ülke insnaının tıklamalarından para kazanıyor reklam alıyorlarsa, bunun vergisini vermelerigerekir.

Biz veririz abi onların yerine sorun değil. Hatta biz varken onların ellerini ceplerine attırmak yakışır mı ? :)

Daha bugün ellerimle 264 Lira 10 kuruş ellerimle ödedim Vergi Dairesine. Hatta makbuzlar 4-5 taneydi baktım 1 tanesinde 1 lira gecikme zammı yazıyor. Küsüratı tamamlama değil de gecikme zammı diyorlar. Süper.

He bir de içimde kalmasın, memur olduğundan atsan atılmayan satsan satılmayan vergi dairesinde memur olarak çalışması için oraya yerleştirilmiş hiç kusura bakılmasın ama fosil diye tabir ettiğim yaşı en az 50 olan amcalar artık emekli olsa da gençlerin önünü açsa diyorum. Hani şöyle de birşey var, bilgisayarda işlemi yapan bir memur var ki bilgisayar kullanmaktan bir haber ezberlediğini yapıyor, hemen yanında vezne ve içinde veznedar önünde bir hesap makinesi o adamın çıkardığı kağıtları hesaplayarak tahsilat yapıyor. Ben de diyorum ki hem bilgisayarda bilgi işlem yapabilecek hem de aynı anda tahsilatı gerçekleştirebilecek genç nüfusa sahip miyiz değil miyiz ?

Kusura bakmayın artniyetli değilim sabah sabah kanıma dokundu biraz...

Sühan;

Valla bende öyle birşey çıkmıyor, neyse maç bitsinde o zaman yoğunlaşayım bu işe. :)

Bu arada Tugay'ın dediklerine de katılmamak elde değil..

Tugay, işgücü anlamında haklısın ama o adam da büyük ihtimalle oğlunu okutuyordur emekli olsa alacağı maaşla oğlunu okutmayı bırak evini geçindiremez.

Vergi konusuna gelirsek. Sen kazandığın üç beş kuruşun vergisini verirken, bu ülkeden milyon dolarlar kazanan bir firmanın ülkeye vergi vermemesi ayıp ötesi. Hakaret sevgi olayalrına karışmıyorum. Keşke kimse birbirine hakaret etmese ama hayatın her alanında bir yerlere birileri hakaret ediyor.

Barış. http://www.navige.com adresinemi girdin sen. Bu adrese gireceksin. Direk adres açılacak görürsün orda. Birde mozilladan gir explorerdan değil

Sühan Cem' Alıntı:
Tugay, işgücü anlamında haklısın ama o adam da büyük ihtimalle oğlunu okutuyordur emekli olsa alacağı maaşla oğlunu okutmayı bırak evini geçindiremez.

Vergi konusuna gelirsek. Sen kazandığın üç beş kuruşun vergisini verirken, bu ülkeden milyon dolarlar kazanan bir firmanın ülkeye vergi vermemesi ayıp ötesi. Hakaret sevgi olayalrına karışmıyorum. Keşke kimse birbirine hakaret etmese ama hayatın her alanında bir yerlere birileri hakaret ediyor.

Barış. http://www.navige.com adresinemi girdin sen. Bu adrese gireceksin. Direk adres açılacak görürsün orda. Birde mozilladan gir explorerdan değil

Abi zaten sabah babamla da konuşurken değinmedim değil bu konuya. Sonuçta o adam da evine ekmek götürüyor. Ama biz konunun sonundan başladık sanırım. Balık baştan kokar derler ya hani cuk oturuyor işte burada; adamın emekli maaşı evini geçindirmeye yeterli olsa bu konular da konuşulmaz aslında...

Vergi verme konusuna gelirsek, ben nasıl kazandığımın bir bölümünü ödüyorsam ve bunu önce devletime dolaylı yoldan milletime helal ediyorsam (milletime koklatsalar da) aynı şekilde milyon dolarlar ile oynayanlar da vergisini verecek. Bu konuda hemfikiriz.

Benim bir zamanlar çok sevdiğim,hatta formamın arkasına ismini yazdırdığım ama son 2 yıldır haddinden fazla eleştirdiğim birinin eski bir videosu,Adnan başkan'ın kokteyl tarifi : )

[youtube:22i3fz9j]http://www.youtube.com/watch?v=7mq-6FTJ0bY&feature=related[/youtube:22i3fz9j]

Şeftali tiki olan bir adamın videosu var, izlemediyseniz kaçırmayın sakın :) Küfürlü olduğu için paylaşmıyorum burada, isteyene linkini yollayabilirim.

YouTube sonunda özgür! :) Valla ülkenin yüz karası bir durumdu iyi oldu ama benim bir kaç gündür sorunum var siteyle.

Ne zaman girmeye kalksam uzun süre giremiyorum, bir çok kez sayfa görüntülenemiyor diyor ve açıldığı zamanlarda da %90 videolarda error hatası veriyor. Önceden dns ayarlarını değiştirerek giriyordum ama daha sonra yukarıda Sühan Abi'nin verdiği linki çalıştırarak girebiliyordum.

Şimdi ben normal yollardan nasıl girebilirim veyahut yukarıdaki bu sorunları nasıl düzeltebilirim? =)

Barış Şişman' Alıntı:
YouTube sonunda özgür! :) Valla ülkenin yüz karası bir durumdu iyi oldu ama benim bir kaç gündür sorunum var siteyle.

Ne zaman girmeye kalksam uzun süre giremiyorum, bir çok kez sayfa görüntülenemiyor diyor ve açıldığı zamanlarda da %90 videolarda error hatası veriyor. Önceden dns ayarlarını değiştirerek giriyordum ama daha sonra yukarıda Sühan Abi'nin verdiği linki çalıştırarak girebiliyordum.

Şimdi ben normal yollardan nasıl girebilirim veyahut yukarıdaki bu sorunları nasıl düzeltebilirim? =)

dns ayrlalarını eski haline getir veya youtube jacker benzeri program kurduysan onu kaldır sorun çözülür.

Pınar Filiz' Alıntı:
[quote="Barış Şişman":2ctuztip]YouTube sonunda özgür! :) Valla ülkenin yüz karası bir durumdu iyi oldu ama benim bir kaç gündür sorunum var siteyle.

dns ayrlalarını eski haline getir veya youtube jacker benzeri program kurduysan onu kaldır sorun çözülür.[/quote:2ctuztip]Teşekkürler Pınar..

Bu arada sabah haberlerde gördüm, sanırım yine o videoları yüklemişler. Tamamen açılmadan tekrardan kapatılma ihtimali varmış.

Malik Dixon, Burak Sezgin ve ve ve Halil Üner... Yok yok yani. : )

Işıl Alben zamanında nasıl ispatladıysa armaya ihanet etmeyeceğini, Sabri´den de o denli eminim. O doğal sevinişi var ya...