ZTK 2.Hafta | GaziAntepspor - Galatasaray

Gökhan Zan en formda döneminde bile bizim takımda 11'e giremez. He transfer yapılmazsa girebilir tabi.

Evet bize geldi direk ameliyat oldu Çağlar.

Yahu bu arada an hakem de süzme mal. Ofsayt bayrağı kaldırıyor ki hareket eden GS'lı yok. Birde yolda kalmış tır şoförü gibi salllıyor bayrağı panikle.

Özgür boş konuşma abicim. bu tkaımdan 10 oyuncu gidecek. 10 tane yabancı alamayız ya.

Sühan bey, boş konuşma abicim derken?
Görüşümü yazıyorum, hiç de boş değil bana göre, boş konuşma deme hakkını nerede hissettiniz kendinizde?
Yabancı almana gerek yok, zaten yabancı al diyen de yok, canavar gibi stoperler var, zaten lig bitmiş bizim için, ben Gökhan Zan'ı kadroda tutacağıma altyapıdan stoper çıkartırım daha iyi.

Özgür Ayten' Alıntı:
Sühan bey, boş konuşma abicim derken?
Görüşümü yazıyorum, hiç de boş değil bana göre, boş konuşma deme hakkını nerede hissettiniz kendinizde?
Yabancı almana gerek yok, zaten yabancı al diyen de yok, canavar gibi stoperler var, zaten lig bitmiş bizim için, ben Gökhan Zan'ı kadroda tutacağıma altyapıdan stoper çıkartırım daha iyi.

Boş konuşma derken klasik ironiler yaptığın için dedim. Gökhan zanı görmekten se Sinan'ı görmeyi tercih ederim gişbi duygu yüklü konuşmalarda arkasından gelir. ama bunlar boş laflar hepimiz biliyoruz. Takımdan Haziran ayına kadar en az 10 oyuncu gidecek yerli oalrak. Ki daha da fazla olabilir. Bir takım kurarken rotasyonunuda düşünmek gerekir. Gökhan Zan geçen sezon başı takımda oynarken avrupada ve ligde mağlubiyetimiz yoktu. Zaten sakatlanınca Rijkaard Fatih Terime epey sallamıştı. Adam oynarsa iyi topçu.Bunun anlanmayacak bir durumu yok. Ha sakatlık sorunu vardı kulüp onu direk ameliyat ettirdi omzundan. Şimdi haziran'a kadar sakatlanmazsa takımda kalır. O omuzdan gene sakatlanırsa bay bay denir. tamam stopere 2 tane yabancı alalım yedekleri demi yabancı olsun?

Bak Çağkarda 3 maçtır takımda oynuyor. O da sakat geldi 5 ay sakattı. Bu gene sakatlanmayacağı anlamına gelmez. Ama takıma yararlı oalbilir. Takıma yararlı oalbilecek her yerliye saldırıyor zaten şu an yönetim.

Maçın hakkı beraberlik değildi bence.Kazanabilirdik,atmamız gereken posizyonlar vardı.Ama aldığımız 1 puanla bence Anteple birlikte bir üst tura geçtik.
Bence Pino'nun çıkması başlıca hataydı.Serdar Özkan'ı şu forma altında görmekten nefret ediyorum artık.Arda hazır olmadığı belliydi.Kewell Çok güçsüzdü bugün.
Neyse Çağlar'ı çok beğendim,o sakatlığı yaşamamış olsaydı eminim avrupada yolumuza devam ederdik şuan.Çok sağlam oynuyor gerçekten.He birde ortasahada 1 2 pas yapmayı bilen topçu olunca takım iyi oynuyor.Devre arasında iyi bir orta saha alsak Şampiyonlar Ligine katılabiliriz.