Zvezdan Mitrović

Kazandık ama McCormack ve Prepelic farkıyla bence rotasyon daralması çok. 7 kişiyle ligde zorlanıyoruz. İsmet bir ara oynuyordu şimdi yerine Buğrahana bıraktı. Buğrahan tamam ama İsmet 'in profesyonelligi ve kişiliği çok temiz bir adamdır. Buğrahan ve Ismet'i dahil edemedik ve hücumda halen akıcı sistematik hareket edemiyoruz.
Koç açısından net olan tek artı daha az sayıda teknik faul alması.
 
basarili veya basarisiz orasi ayri tartisma konusu ama kocu seviyorum ya yani saha kenarinda bize yakisiyor.

Kocun yardimcisi Nikola Biraci daha cok seviyorum, cok sempatik ve bence ileride iyi bir koc olucak
 
Ben her şeye rağmen hala koç değişikliği taraftarıyım. Hedeflerden henüz kopmadık ve pozzecco da boşta.. Mitrović bu saatten sonra sezonu tamamlar büyük ihtimalle ama ben olsam bu tarz fırsatları değerlendiririm
Ekrem Memnun kötü gitsin.
Pistiolis kötü gitsin.
Mitrovic kötü gitsin.

Sorunun koclardan cok kurulan kadrolarda oldugunun farkina varmaliyiz.
 
Turgay Zeytingöz en büyük sorumlu ve gitti. Hocaya bütcemis su kadar Corey Walden var istermisiniz demistir tamam alin demistir.
Hocanin kadro seciminde aktif rol aldigini düsünmüyorum.
Sadece Yeboah ve Halilovici cok istemis
 
Ekrem Memnun kötü gitsin.
Pistiolis kötü gitsin.
Mitrovic kötü gitsin.

Sorunun koclardan cok kurulan kadrolarda oldugunun farkina varmaliyiz.
Kadro coactan habersiz mi kuruldu?

Pistiolis kadro mühendisliği daha oturmamış bir coach olduğu ve kendi kurduğu kadro ile hata üstüne hata yaparak, başarısız olduğu için gönderildi.
 
Son düzenleme:
Uzun yıllar sonra ilk kez kaliteli yerli pivotumuz var diyoruz, asıl pivotumuz kötü gün geçirdiğinde ya da yorulduğunda, güveneceğimiz biri var diyoruz ama Zvezdan Mitrovic'in inadını kıramıyoruz. Samet Geyik geçen 5 yılda hangi takımımızda olursa olsun takıma seviye atlatır ve Ege Arar - Mahir Ağva kazmalarının aşağıya çektiği takıma yukarıya tırmandırırdı. Şimdi kenarda körelmekle ve paslanmakla meşgul.

Dursun Özbek'in ve yönetiminin Mitrovic konusunda gösterdiği vurdum duymazlık sezon sonunda son 7 yılın en büyük bütçesinin çöpe gitmesine neden olacak. Yazık gerçekten...
 
Daha iyi bir koçla bence play off yaparız.
Mitrovic ile 1 ileri 2 geri devam ederiz.
Takımımızın kazanmasına sevindim ama bu yüzden Mitrovic'in süresinin uzamasına üzüldüm.
Söylediklerimin arkasındayım. Mitrovic gitmeden yabancılarımız ve yerlilerimizden hiç bir zaman istediğimiz, beklediğimiz katkıyı alamayız. Kısaca o gitmeden huzur yok.
 
Son düzenleme:
Gitmez gidemez gitmeyecek. size tavsiyem olumlu yönlerini yorumlayın, kafasını toparladı diyin. yönetim, kendisine yancılık yapan hesaplara Galatasaray aynı anda 3 koça maas ödeyemeyez haberlerini boşuna girdirmedi. belki bu galibiyet alışkanlığı kazandığımız sürecin başında 2-3 mağlubiyet arka arkaya alsak o zaman giderdi koç. gelebilecek en iyi koç da hakan demir olurdu bütçe para bahane edilip.
(ki bende hakan demir yazardım buraya, biliyorum ki mevcut şartlarda gelebilecek en iyi koç o. yönetim parayı bahane edecek zartı zurtu bahane edecek bizde sezonu hakan demir'le bitirecez falan fişman, artık o da yok.)
İşin özü sezonu kurtarıyoruz dediğimiz bir dönemde banko galibiyet yazılan bir maçı kaybettik. şuan yaşadığım hayal kırıklığının hadi hesabı yok. ben koçu çok seviyorum niye bilmiyorum dehşet bir şekilde sevgim var, diyordum hani sezonu kurtaralım koc-takim el ele iyi bir yerde bitirelim Haziran'da da düzgün bir şekilde ayrılalım. ama koç bu düşünceyi yine yıktı geçti. takıma ayriyeten giydirmek lazım da neyse şimdi koçun başlığındayız. umarım ders olmuştur bu maç diyeceğim ama daha ne kadar ders olacak maç oynayacağız ben anlamadım ki. bu kaçıncı "umarım ders almışızdır" dediğimiz maç oldu bu sezon. neyse, bu sezon bizden beklenmeyecek bir galibiyet serisi yapmıştık ittir kaktır, "nazar boncuğu" olsun diyelim ve geçelim. "nazar boncuğu"...
 
Kötü koç mötü koç ben de beğenmiyorum adamı ama profesyonel kimseyi de parayı seviyor diye yargılamam. Adamda başarısız olduğu yerde mola verecek bir kariyer takıntısı yoksa bir zahmet senin için de az Galatasaraylılık olacak da cebine girip paradan azını kesip kendine takımı toplayacak bir karakter getireceksin. Senin hala kendine ezeli rakibin görüp beni güldürdüğün düşüncene karşılık adamlar sezon ortası kurmadığı kadroya Itoudis'i gönderip Jasikevicius'u gönderiyor, diğer ezeli rakibinin gelecek seneki takımı kapanacak şube için bizimki gibi mevsimlik değil hakiki Euroleague koçuyla anlaşıyor. Futbolda sen Genoa'da 11'i alamayan Berkan'a 6 ay dişini sık diyemezken adamlar Bonucci'yi kiralık gelmeye ikna ediyor. Futbolda Okan Buruk ve Erden başkan sağolsun olmayacak bir yapıyı kör topal da olsa ayakta tutuyorlar, diğer şubelerde öyle mucizeler olmayınca çaplarının ne olduğunu her saniye yeniden keşfediyoruz.
 

Üst