2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diğer başlıktaki düşüncemi bu yeni başlığa da ekleyeyim o zaman;

Biz şu an taraftar olarak bugüne odaklanmış durumdayız tabiki ama hocamız ve yöneticilerimiz muhakkak ki gelecek sezonun planlamalarını, transfer görüşmelerini yapmaya başlamışlardır. Zira profesyonel yaşam bunu gerektiriyor.

Gelecek sezon için transfer listemizin en başına yazılması gereken, kesinlikle kadroya katılması şart olan iki isim bilirim:

1. Kerem Tunçeri
2. Kerem Gönlüm

Galatasaraylı olduklarını da bildiğimiz bu iki kaliteli Türk oyuncumuza Galatasaray formasını giydirmeliyiz artık, vakit gelmiştir.

Keremleri Galatasaray'a kazandırmak çok stratejik ve müthiş bir hamle olacaktır...

+

Günün sıcak gelişmesi:

Kerem Gönlüm, Galatasaray'da oynama isteğini bir kez daha dile getirdi: http://tr.eurosport.com/basketbol/b...gonlum-den-aciklamalar_sto2819192/story.shtml

Kerem Gönlüm'ün bir senelik daha kontratı varmış bu arada kendi açıklamasında belirtmiş malesef.

Kerem Gönlüm'ün bir senelik daha kontratı varmış bu arada kendi açıklamasında belirtmiş malesef.

Büyük hedefler isteniyorsa eğer ki büyük hedefler de büyük oyuncularla gerçekleştirilebileceği için,Kerem gönlümün 1 yıllık kontratının olması Galatasarayın elini kolunu bağlamamalı.Niyetimiz almaksa,gerçekten istiyorsak,oturulur efesle konuşulur anlaşılır diye düşünüyorum..

Basiretli yöneticilik farkı bence burda ortaya çıkar,istediğini gösterip teklif yapmak,anlaşmaya çalışmak önemli ama efes keremi bıraksın boşu boşuna bonservis ödemeyelim gibi bir beklenti olursa,ya da 1 senelik daha sözleşmesi varmış sözleşmesi bitsin ondan sonra alırız gibi düşünceler belirirse bence basiretsiz bir düşünce olur bu..

Büyük hedeflerin istenmesi Kerem Gönlüm'ü almamıza yetmez bence.Unutmayalım ki Efes de çok büyük bir kulüp ve hem Tunçeri hem Gönlüm'ü kaptırırlarsa,onlar için çok büyük kayıp olur.Bu transfer imkansız değil ama bu sene için çok zor bence.

Doğru ama Efes'in paraya ihtiyacı yok istebilecekleri bonservisin bir üst sınırı yok ise (var mıdır benim bilgim yok) Kerem'i onlar satmak istemedikten sonra alma şansımız yok.Bir üst sınır var mı ?

ntvspor.net teki haberde galatasarayda oynamak isterim veya basketbolugu galatasarayda birakacagim gibi birsey yazmiyor hangisi dogru ?

Doğru ama Efes'in paraya ihtiyacı yok istebilecekleri bonservisin bir üst sınırı yok ise (var mıdır benim bilgim yok) Kerem'i onlar satmak istemedikten sonra alma şansımız yok.Bir üst sınır var mı ?

şimdi bu konuda haklısın kutay..ama bence keremi almak isteyen Galatasaray,gerçekten almak istiyor ise..ilk önce keremle anlaşıp,keremi yeni vizyona inandırıp,kereme istediği parayı verip olayı kerem üzerinden çözmelidir..

Yani bence Kerem ikna edilip Kerem,Efes pilsen yönetimine ben artık Efes pilsen de misyonumu tamamladım.Galatasarayda oynamak istiyorum ve kariyerimi Galatasarayda sonlandırmak istiyorum derse Efes pilsenin de zorluk çıkarmayacağını düşünüyorum..

Konunun özü Galatasaray Keremi almayı gerçekten istiyorsa bir şekilde almalıdır.Bazı şeylerin psikolojik açıdan da önemi vardır..

Piyasada kadromuza katmaya müsait çok güzel yerli isimler var. Ancak o isimlerin tümünü kadromuza katarsak da bu sefer yabancılar için kadroda yer kalmıyor. Kaliteli yerliler tek başlarına yurt dışında başarı için yeterli olamayabilirler. O dengeyi çok iyi yakalamalıyız. Orada da görev Oktay Hoca ve yönetime düşüyor.

Örneğin Rancik ve Johnson'ın takımdan ayrılacaklarını varsayarsak Kerem Tunçeri, Barış Ermiş, Seibutis, Kerem Gönlüm, Furkan Aldemir, İlkan Karaman hamlelerini yapmamız durumunda kağıt üzerinde bunlara artı olarak bir yabancı oyuncuya ihtiyacımız kalmıyor. Bu da üç yabancıyla yola çıkmak anlamına geliyor ne kadar kadromuza kaliteli yerliler katmış olsak da. Diğer yandan bu oyunculardan herhangi birini bir rakibimize kaptırmak ise stratejik olarak ligde avantaj kaybetmek anlamına geliyor. Çok kritik bir transfer sezonu olacak bizim adımıza.

Piyasada kadromuza katmaya müsait çok güzel yerli isimler var. Ancak o isimlerin tümünü kadromuza katarsak da bu sefer yabancılar için kadroda yer kalmıyor. Kaliteli yerliler tek başlarına yurt dışında başarı için yeterli olamayabilirler. O dengeyi çok iyi yakalamalıyız. Orada da görev Oktay Hoca ve yönetime düşüyor.

Örneğin Rancik ve Johnson'ın takımdan ayrılacaklarını varsayarsak Kerem Tunçeri, Barış Ermiş, Seibutis, Kerem Gönlüm, Furkan Aldemir, İlkan Karaman hamlelerini yapmamız durumunda kağıt üzerinde bunlara artı olarak bir yabancı oyuncuya ihtiyacımız kalmıyor. Bu da üç yabancıyla yola çıkmak anlamına geliyor ne kadar kadromuza kaliteli yerliler katmış olsak da. Diğer yandan bu oyunculardan herhangi birini bir rakibimize kaptırmak ise stratejik olarak ligde avantaj kaybetmek anlamına geliyor. Çok kritik bir transfer sezonu olacak bizim adımıza.

O oyuncuların hepsini almamız çok zor zaten de,eğer böyle bir olay gerçekleşirse bile varsın sorunumuz yabancı sayısı olsun.Bahsettiğiniz isimler zaten bizi başarıya götürebilecek isimler.

Ne olursa olsun iki Kerem gelmeli. Sinan dedikodulari var. bence gerek yok. Göksenin ve Evren ayni tip oyuncular zaten. Sinan da pek genc sayilmaz artik.

Tunceri/Tutku/Göksenin
Seibutis/Evren/Melih
Yabanci/Shumpert/Haluk
Gönlüm/(Yabanci)
Yabanci/Ermal/Ilkan

seklinde bir rotasyon var benim kafamda.

Ne olursa olsun iki Kerem gelmeli. Sinan dedikodulari var. bence gerek yok. Göksenin ve Evren ayni tip oyuncular zaten. Sinan da pek genc sayilmaz artik.

Tunceri/Tutku/Göksenin
Seibutis/Evren/Melih
Yabanci/Shumpert/Haluk
Gönlüm/(Yabanci)
Yabanci/Ermal/Ilkan

Caner'i unutmamak gerek,Shipp de var tabi,gerisine katılıyorum.Tabi İlkan da 4 numara daha çok.

dogru Caner de var tabii. Shipp konusunda pek emin degilim. onun yerine 3 numaraya ciddi anlamda hem skorer hem savunmasi güclü bir oyuncu fena olmaz gibi. Misal bir Siskauskas veya Jasaitis.

Tunceri/Tutku/Göksenin
Seibutis/Evren/Melih
Yabanci/Shumpert/Haluk
Gönlüm/(Yabanci)
Yabanci/Ermal/Ilkan

Evren'in bu yaz ne yapıp edip şut çalışması lazım yoksa seneye rotasyona zor girer ve Sinan transferi daha çok gerekir.Bir de Andric'in 1 sene daha sözleşmesi var bence ne olursa olsun kalmalı.Eğer lokavt olur Ersan İlyasova'da gelirse işte o zaman mükemmel olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...