Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Benim anladığım Fatih Terim'i düşünmüyor. En hafifi, Fatih Terim'i biz ikna etmeye çalışacağız ama o da bizi ikna etmeli Programı ile bize gelmeliye getirdi lafları. Bence güzel bir düşünce. GS kimsenin çöplüğü değildir. Kimse aha ayağıma gelecekler modunda olmamalı. Yanlış anlaşılmasın Fatih Terim'e laf çarpmak anlamında demiyorum. ama kamuoyunda öyle bir hava oluştu ki biz gidecez Terim'i ikna edeceğiz o da nazlanacak şartlarını söyleyecek ve takımın başına gececek gibi bir durum var sanki.
Bence Başkanın bahsettiği adam öncelikle Van Gaal. Çünkü disiplinli biri istiyorum dedi. İyi bir hoca ve iyi bir sportif direktör dedi. Sportif Direktör'ün kim olacağı artık önemli bir hal aldı. BÜlent tulun onun şahsi danışmanıymış görev alıp almayacağı yönetim tarafından belirlenecek dedi. Ki ben görev almayacağını düşünüyorum. Söylemlerinden realist bir çizgide olduğu belli. Gerçekten yönetim bilimini iyi bildiğini düşündürdü bana. Kalp ve aklı bir potada eritebiliyor. Determinist ve Volantrist dengeye dikkat ediyor. bunlar çok önemli benim gözümde. Sonuç olarak uzun zaman sonra GS'ın başkanı var diyebilir GS'lılar. Hoş geldin Başkan...
Ünal Aysal´ı başkan adayları arasında kötünün iyisi olarak düşünüyordum. Yaptığı her açıklama, verdiği her tepki değer yargılarımın değişmesini sağlıyor.
Ünal Aysal, her üyesi güçlü, geleceğin başkanlarını barındıran bir Yönetim Kurulu ile çalışmanın avantajını kullanacak gibi görünüyor. Umarım ilk planda basketboldaki yapılanmanın sürekliliğini sağlar, Bülent Tulun´u futbol şubesinden uzak tutar ve Fatih Terim´le çalışmama kararı alır.
Bir de sanırım bu başlıktaydı, Doğan, Aysal´ın tek olumsuz yanının bir sonraki dönem başkanlığı düşünmemesi diyordu. Bana göre bu yaklaşımı; koltuğa yapışmaya niyetim yok, gitmesini bilirim mesajını içeriyordu.
Doğan; asil ya da yedek ayrımı gibi bir durum olmayacağını söylemişti Ünal Aysal. İşler çok 15 kişi ile ancak altından kalkarız gibilerinden bişey demişti. Yani yedek ya da asil olmak sadece kağıt üzerinde olacak. Onun dışında bir fark yok.
Ayrıca tüzüğün gediklerini düzelteceğini de söyledi diye hatırlıyorum. Belki söylediğin konu da bunun içindedir.
Sayın Aysal, Rıdvan'a ''alıp veren oyuncu muydun ? '' dese![]()
"Doğan biz abartmadık,yalnız cuma verilen destek sözü cumartesi olmadı.Biz bu seçime girdik çünkü ciddi iki proje vardı.Ama olmadı şimdi destek zamanı sen 2:0 yazmışsın ben skoru 2:1 yapayım bu yönetimden en geç 3 ay içinde istifa olur.Ama her branşta iddalı bir Galatasaray izleyeceğiz yeni sezonda ondan çok mutluyum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.