Artık daha çok yerden izlenecekFacebook'taki kesinti teknik sorun yüzündenmiş, o yüzden yayınlar durmuş. Bir de kanal Aslantepe'ye taşındıktan sonra bazı süprizler olabilirmiş.
Artık ne süprizi olacak orasını bilmem.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Artık daha çok yerden izlenecekFacebook'taki kesinti teknik sorun yüzündenmiş, o yüzden yayınlar durmuş. Bir de kanal Aslantepe'ye taşındıktan sonra bazı süprizler olabilirmiş.
Artık ne süprizi olacak orasını bilmem.
Teknik kadro derken, Veli Yigit Burcu Baber ve Can Erbesler´e dokunmasinlar gerisi mühim digil.Artık daha çok yerden izlenecekayrıca teknik kadronun çoğu değişecekmiş arkadaşlar son gelen duyumlar bu yönde .
Göz aydın olacak bir durum yok orada Hakana yayıncı kuruluş yayınlar büyük ihtimal maçı oradan alırız yayını .Gözümüz aydin, bayan voleybol takimimizin deplasmanda oyniyacagi Nilüfer Bld. maci cumartesi TSI 14.30 da GS TV´de.
Niye? Onlar hic mi vermiyor brans maclarini?bjk tv ya bakdıkca halimize şükrediyorum ,herşeye rağmen.
Aaaaaaaa Onur, sen söylemiyor muydun? Biraz sabir hersey düzelicek.Zerre inancım kalmadı kanala bir voleybol maçını evinde oynarken nasıl yayınlayamazsın ya yazık günah ne işe yararsın sen !!
Yok Kaan abicim, benim hic umudum yok artik.Dün Ünal Aysal GStv konusunda henüz pek bir gelişme kaydedemediklerini açık yüreklilikle söyledi. İlerleyen zamanlarada çok daha etkili bir kanalımızın olacağını da söyledi. Başkanın çıkıp böyle konuşması ilerisi için umut verdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.