Evet
Geçen sezon 600 bin dolara oynamış 30 yaşındaki oyuncuya 3 senelik kontrat yapıp yıllık 1,5 milyon dolar/euro vermek mi transfer başarısı oluyor?

Fenerbahçeli yorumcular sonra çıkıp diyor ki, bu takım neden top 16'dan yukarı gidemiyor? Sen piyasa değerinin 2-3 katına oyuncu alırsan gidemezsin tabii...
Önümüzdeki sezon için forumda Hawkins'in alınmasını isteyen muhtemelen ilk kişiyim. Ancak öyle şartlar ortaya çıktı ki, Hawkins neredeyse Diamantidis sınıfına girdi. Daha sonra "aman, kalsın; Hawkins'in yaptığını yapacak oyuncu mu yok?" dedim içimden...
Bunu bir transfer zaferi olarak görenler yanılıyor. Başarısızlık olarak görenler daha da yanılıyor. Bana göre bir oyuncunun piyasa fiyatı neyse maksimum 100-200 bin üzerine çıkılıp alınmalı. Ötesi zarardır. Bir de burada ve bazı yerlerde Ünal Üysal sanki cebinden veriyormuş gibi yorumlar okuyorum. Böyle birşey yok. Bütçe belli, oyuncu havuzu belli. Çok istenen bir oyuncu olursa başkandan özel yetki istenir, olay budur. Galatasaray'ın çok iyi bir teknik ekibi var. En iyi şartlarda, en iyi oyuncıları getireceklerini düşünüyorum.