Bana göre sert bir 4 ve bir 5 alacağız gibi. Almak da zorundayız zaten. Erceg'in 30-35 dk süre alacağı koca bir sezona daha katlanamam. Bugün şöyle bir kadromuz olabileceğini yazmıştım twitterde.
12 kişilik kadro
Arroyo-Yabancı PG-Kerem Tunçeri
Langford-Sinan
Marko-Cenk
Yabancı PF-Kerem Gönlüm-Kerem Kanter
Furkan-Yabancı Pivot
6.yabancı: Erceg
Arroyo'nun süresini kısaltacak bir yabancı PG şart. Ender gidiyorsa yerine Kerem'in geleceği konuşuluyor zaten burda da. 2'ye devşirme Langford gelecekse yanına bir Sinan yeter. Marko kesinlikle kalmalı. Yanında Cenk'i de kaptırmamalıyız. Fener'in salça olduğu söyleniyor ama bence Cenk kalacaktır. Kerem Gönlüm artık geldi gibi, Kerem Kanter de konuşuluyor. Böylece sağlam bir 4'e ihtiyacımız var. Furkan'la sağlam bir 5 de pivotu götürür. Paul Davis'i isterdim. 12 kişilik kadro böyle olunca, kontratı devam eden ve tazminattan dolayı belki de feshedilmeyecek olan Erceg de 6.yabancı olarak tribünde kalır. EL maçlarında 10-15 dk oynar sırıtmaz. Daha Nikolov'umuz var. Eğer 7.yabancı hakkı çıkarsa veya çıkmaz da biz sadece EL için düşünürsek ucuz yollu 3-4 oynayabilen bir Amerikalı alabiliriz. PG ve 4 adaylarımı söylemiyorum, sadece pivot olarak Paul Davis'i çok isterim.