Sezon öncesi en belirleyici turnuvamız olacak. 27 Eylül'de başlayacakmış.
Resimden anlaşılacağı gibi Galatasaray-Loko maçının galibi Pana-Zalgiris galibiyle eşleşiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Vuyukas da Ermal gibi hücum ile öne çıkan bir isim ama ribaunt ve savunmada Ermal kadar büyük bir karadelik de oluşturmaz yine de.İstatistikle açıklamak gerekirse Ermal'in tüm kariyerinde 10 civarı bloğu var toplamda.Galatasaray sezonu da sadece 2 blok lig ve Avrupa dahil.Bayağı utanç verici istatistik bir uzun için.Bu seviyelerde oynayıp kariyerinde en az bloğu olan uzun bile olabilir tüm AvrupadaVuyukas'ı Ermal'in iyi zamanlarına benzetiyorum. Sırtı dönük oynar, potaya yakın alınca iyi bitirir ama savunmada ayakları pek yerden kalkmaz ve ribo da çekmez.
Arkadaşalr 8 yabancı olursa eğer, ligdeki rotasyonu 8'i üzerinden ayarlayabiliyor muyuz ? Mesela ligde bir maç Jawai Arroyo kenardayken, diğer maçta Smith ve Erceg'i kenarda bırakabilecek miyiz ? Yoksa burada 6+1 mi geçerli olacak ?
Eğer öyle olacaksa bence 8 yabancı mantıklı oldu. Takıma ve form durumuna göre oyuncu seçebiliriz.
TBL'de on yabancıya kadar lisans çıkartılabilecek bu sezon. Yani sekiz yabancıyı da dönüşümlü kullanmak mümkün.
Bunu ben de çok merak ediyorum. Umuyorum Jawai 8. yabancı olur.Benim merak ettiğim kim 8. yabancı olacak. Normal şartlarda Jawai olmalı fakat görünen bizimkilerin planları Jawai üzerine yaptığı. Murat Özyerin konuşmasından da sanki Vougioukas alınmayabilir gibi bir anlam da çıkardım ben ama alınacaktır. İnşallah bugünkü Moreira gibi rakip pivot performanslarını çok izlemeyiz...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.