Burak Elmas yönetimi için özellikle daha genç arkadaşlar haddinden fazla heyecanlı ve iyimserken sizi de ciddi önyargılı görüyorum. Burak Elmas'ın seçim öncesi transfer konusundaki açıklamalarını mümkün olamayacağı belli ve son derece gereksiz buluyorum. Ancak Serdar Ali Çelikler gibi sağdan soldan duyduklarını, ekşi sözlükten okuduklarını dahi çok net biliyormuş gibi konuşan- yazan bir adamın sözleriyle de sadece bu yönetim için değil kimse için yorum yapmamak lazım.Bugün Serdar Ali Çelikler'in yayında söylediklerini izledim. Burak Elmas'la arası oldukça iyi sanırım. Eğer anlattıkları gerçekse durum vahim. Stad sponsorluğu konusunda iki uluslararası firma ve bir türk firmasıyla görüşüyorlarmış dedi. Yani bitti ön anlaşma imzalandı 100-110 milyon dolar gelir elde edicez seçildiğimiz gün açıklarız'dan üç firmayla görüşüyoruz durumuna gelinmiş. Bu benim için bu yönetimin bazı konularda ciddi hayal kırıklığı yaratacağının net göstergesidir. Ben kendilerine notumu verdim. Bundan sonrası umarım beni yanıltır.
Galatasaray bizim ailemiz ailemize yalan söylemeyiz diyen bir başkanın daha tutarlı olmasını beklerim. Transfer konusunda söyledikleri de şu anda patlamış görünüyor. Bunlar böyle giderse Mustafa Cengiz yönetiminin ambalajı daha iyi olanı durumuna düşerler. Bu da biz taraftarlar için oldukça üzücü olur.
Demek ki neymiş gerçekleştiremeyeceğin vaatler vermeyecekmişsin. Galatasaray başkanı ağzından çıkanlar konusunda daha dikkatli olmalıdır. Eğer olmazsan Mustafa Cengiz'den Dursun Özbek'ten bir farkın kalmaz.