Bir sürü şey yazıyorsun ama asla soruma cevap vermiyorsun. 3.lüğü zorlayabilmek için kimleri alabiliriz diyorum bana zeren Thy bizden iyi değil diyorsun ben zaten 4.olamayız demiyorum düzgün okuyun. Bu takımlarla kıyaslandığında açık ada favori olacağın ve vakıf eczacı ikilisinden birini 3-4 maçlarında avlayabileceğimizi düşündüğünüz kadro nasıl olur diyorum yahu!!! Bongaerts kalması çok güzel yaseminin de öyle ama benim bahsettiğim “çok iyi takım kuracağız” lafının altını doldurabilmek. Çünkü sürekli böyle açıklamalar yapmak taraftarın da beklentisini yükseltiyor. Sürekli sürekli çok iyi takım kuracağız dendiğinde demek ki gerçekten önemli isimler alacaklar diye düşünür insan. He bu benim sorduğum soruyla alakasız bi konu orası da var! 1 tane yıldız oyuncu çekecek bence yönetim dedin kimi mesela? Bu sezon başında hedef ilk 4tü gelecek sene çok iyi takım kuruyoruz diyip barboliniye para harcayıp yine ilk 4 hedefimiz mi diyecekler! Yoksa biz 4.olacağız dediğimiz sezonda ligde final oynamıştık ama bu çok mucizevi ve tesadüfen gerçekleşen bi olaydı. Yani o zaman ben de diyorum ki ilk ikiyi zorlarız