Muhammed Ali Korkmaz
Kayıtlı Üye
Beyefendi size Galatasaraylı olduğumu ispat etmek zorunda değilim.
Lütfen cevap vermeyiniz bana.
Saygılarımla.
Saygılarımla.
Son düzenleme:
Benim beğeni umrumda mi sence ama senin için önemli demek 2 hesap daha açıp mesajlarını beğendiğine göre.Beyefendi size Galatasaraylı olduğumu ispat etmek zorunda değilim.
En az yaşın kadar GS maçına gitmişliğim vardır benim.
Sizin Galatasaraylı olduğunuz da kesin değil bence.
Ayrıca benim yorumlarımı herkes beğeniyor.
Sizin yorumlarınız beğenilmiyorsa bu benim sorunum değil.
20 yaşında ve gelecekte sırbistan milli takımının as smaçörü olacak kıza vasat ve galatasaray seviyesinde değil yorumu mu gördüm ben. Birde voleybol uzmanıyım diye dolaşıyor bu forumda trol arkadaş.Uzelac GS seviyesinde bir oyuncu değil.
Ayrıca istikrarlı bir oyuncu da değil.
Cazaute seviyesinde oyuncu gelmeli GS’ye ki başarı gelebilsin.
Voleybol bilmeden yapılan bu yorumu doğal karşılıyorum.
GS vasata alışmaz.
Ayrıca ben erkek voleybolda fbyi falan övmedim. Sadece Zaytsev yerine Ngapeth gelseydi Kupa Volley’i biz alırdık dedim.
Yorumlarınız beğenilmiyor,çünkü voleybol bilmiyorsunuz.
Uzelac ile GS şampiyon falan olamazdı.
Bu dedikleriniz olmalı ama olmaz. Salon da yapılmayacağı için geliri de olmaz. Böyle 5 yılda bir derbi kazanmaya devam ederiz.5.5 yıl sonra yenebilmisiz, bu da bizim ayıbımız olsun; seneye dedigim gibi artan bütçelerle ve artık yapılsın SALONUMUZLA gercek ayarlarimiza donmeliyiz...
O kadar anlamıyorsun ki ne voleyboldan ne de spordan. Genç ve potansiyel bir oyuncuyu vakıf ya da diğer takımlar neden alsın zaten kadroları dolu smaçör pozisyonunda. Oynayıp gelişmeye ihtiyaç duyan bir oyuncu neden gitsin oraya kendini bir alt seviye takımlarda gösterip sıçrama yapmayı hedefler her genç oyuncu.Uzelac madem bu kadar iyi ise neden Milano,İmoco ve VB gibi takımlar teklif yapmadı acaba?
Tahmini bir projeksiyon ile voleybolda rasyonel yorum yapılmaz.
Uzelac GS seviyesinde değil.
Voleybol bilmediğini ispat ettin.
Ben Cazaute diyorum,sen Uzelac diyorsun.
Ayrıca -de bağlacı ayrı yazılır. Lütfen Türkçe yazım kurallarına dikkat edelim.
Kendin yazıyorsun zaten hem vakıfbank hem de fenerin smaçör bölgesi dolu işte uzelac niye oralara gitsin. Markova transferi ocak ayından belliydi fenerin zaten 3 yıllık yatırımı var. Yedekte oturmak için mi gidecek vakıfa ya da fenere. Bu kadar cahil olur mu insan bir spor dalında. Benim voleybolda uzmanım diye bir iddiam yok ama sen biliyorum diye geçiniyorsun bir şey bildiğin yok anca trollük yaparsın forumda. 3 tane de hesap açmışsın kendi kendine eğleniyorsun.Genç ve potansiyelli olduğu için VB Markova’yı aldı,fb ise Arina ve Ana Cristina’yı aldı.
Yani yüksek bütçeli takımlar genç oyuncu transfer etmez diye bir durum yok.
Yine beni haklı çıkaran bir yorum yazmışsın,teşekkürler.
Bence sen ne voleyboldan ne spordan anlıyorsun.
Yazdığın senaryoya da sadece kendin inanıyorsun ayrıca. Benim tek hesabım budur.
Dikkat çekmeye çalışma lütfen.
Rotasyon kavramını bilmeyen oyuncuların beraber oynayacağı formasyonları bilmeyen adamla burada uzmanım diye geçiniyor. 3 hesapla kendi mesajlarını beğenen adama yakışır bir mesaj oldu.Beyefendi benim tek hesabım budur.
Smaçör konusunda haksız çıkınca hemen senin şu kadar hesabın var diye senaryo yazıyorsunuz.
Size kimse voleybolda uzmansınız demiyor ki zaten.
Uzelac gelseydi GS şampiyon falan olamazdı.
Ligde zaten yabancı sınırı var.
Uzelac gelseydi,Dangubic yedek olurdu o zaman.
Uzelac Sırbistan milli takımında bile düzenli oynayamıyor. Bu oyuncu GS’ye nasıl seviye atlatsın.
Voleybol bilmiyorsun diye düşünüyorum.
Sevgili Çağrı,Sene başında uzelac'i bir şekilde alsaymisiz şampiyonluk gelebilirmiş bu sene. Çok büyük fırsat varmış ne fener ne de diğer takımlarda o şampiyon yenilmez takım imajından çok uzaklar. Uzelac ilkin dangubic üçlüsünü kurmuş olsaydık şampiyonluk icin ciddi bir şansımız olurmuş. Bir daha zor gelir böyle bir sezon.
Geçen sene ki hata uzelac'ı alamamaktı bu sene ki hata bence katarina'yı kadroda tutamamak gibi geliyor bana. Katarina özellikle tam tutkal görevi gören takımda önemli bir role sahipti. Onun gibi savunma ve manşeti iyi yapan oyuncu bulmak zor yanına uzelac gibi skor potansiyeli yüksek bir oyuncu ile tamamlamak takıma seviye atlatırdı.Sevgili Çağrı,
Bu son derece güzel bir tespit. Biliyoruz ki, belli maçların belli anlarında, yada belli maçlarda İlkin yada Dangubic aksadı. Güvenilir, formda oyuncu sıkıntısından, ya çok az yada hemen hemen hiç rotasyona girmediler. Zeren gibi yeni bir takımda bu performansı gösteren, sistem dışı toplarda bile iyi hücum yapabilen, ön turda ve hatta 6 numarada fayda sağlayacak Uzelac gibi bir oyuncu bu sıralamayı değiştirebilirdi. En azından Şampiyonlar ligi garantiye alınabilirdi.
Sen üstün! voleybol bilgisine sahip! trolleri kafana takma. Bunlar aykırılıkları ile beslenmeye çalışan maksatlı kişilerdir. Bunlara sorarsan, Lukasik de çöp, İlkin de çöp, Dangubic de çöp, Alexia da sıçrayamayan ve plase atan çöp hele Timmerman blok yapamayan çöp ama Timmerman yası tutuyor görünüyorlar.
Yeni sezonda herşeye rağmen (ön sözleşme imzalamış olsa bile) Dangubic ikna edilebilirse (ki takımda mutlu görünüyor) üzerine Lukasik ile yine de iyi bir hücum gücü oluşturulabilir. Üstün! voleybol bilgisine sahip olanlar!, tabii ki Uzelac da Lukasik de çöp diyecek. Hiç kulak asma. Birçoğumuz, kimin ne olduğunun farkındadır. Harcadığın zamana yazık.
Trolcuk senin görüşlerinin önemi yok. Sana ayrılan sürenin sonuna geldin. Git diğer hesaplarinla mesajlarını beğenmeye başla o kadar mesaj attın eksik kaldı onlarda ki beğeniler.Uzelac’ın bu seneki maçlarını ben de izledim.
Bahsedildiği kadar iyi bir performansı yoktu.
Özellikle büyük maçlarda performansı düşüktü.
Lukasik çok daha doğru transfer.
Uzelac takıma seviye atlatmazdı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.