• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2026-2027 Galatasaray Hdı Sigorta

Ma Özgür
Patry Can
Maar Gökçen Cafer ?
Emir Yiğit Faik Doğukan Alanso
Samet Fatih

İyi yabancılar ve genç potansiyel yerlileri harmanladığımız iyi bir kadro oldu ama dediğim gibi bu gençler uzun süre kalacaksa güzel kadro elden kaçacaklarsa o zaman sıkıntı eleştiri alır.Kalan tek transfer yabancı smaçör için iyi bir oyuncu şart.

Tamamen genç yıldız adayları alındı Özgür de büyük potansiyel.Seneye biraz tecrübesizlik yaşayacaz belli ki eldeki isimler kaptırılmayacaksa hepsi işlenecek potansiyeli yüksek gençler elde tutacaksak bence gelecek için çok önemli bir sezon güzel kadro.Ama bir sene sonra kaptırırsak boşuna bir sezon tecrübesiz isimlere güvenmiş olucaz.
Şimdi sevinenler seneye küfür edecekler buraya yazıyorum.

Anlaşılan takım seneye hedefsiz gelecek için yatırım yapılıyor.

Geçen seneki kadrodan iyi kadro o yüzden çok da iki sezonu arayacağımızı düşünmüyorum.

Seneye yüksek ihtimal Ziraat-GS finali izliycez yüksek ihtimal yine Fener ve Halkbank Efe falan gibi bir anda süpriz bomba transferler patlatmazsa görünen bu gibi.Yine favori Ziraat ama bu kadro ile final çıkıp gençlerle sözleşme uzatsak diğer sene de başarı olur bence hedef şampiyonluk olacaktır kulüpte tabi ama Ziraat yine favori olan taraf umarım bu jenarasyon bizde 2-3 yıl kalır çünkü yerli bulmak zaten zor fazlasıyla geleceği parlak duran potansiyel gençleri topladık ben kadroyu beğendim ama Maar yedeğine sağlam bir yabancı daha alınmalı.

Geri