Okan Buruk

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Prince
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Bu kadar rezalete rağmen hala Okan Buruk diyenler var, akıl sağlığınız yerinde değil kontrollerinizi yaptırın...

bu hoca daha ne yapsin ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Senelerdir şu kulübün aleyhine yapılanlar, karşı tarafa gösterilen iltimaslar, kendi kulübü tarafından hiçbir şekilde arkasında durulmamasına rağmen hala bu takımı şampiyonluk yolunda ilerletmesi ve bu sakinliği ve konsantrasyonu koruyabilmesi… Gerçekten çok büyük bir mental büyüklük ve hocalık yeteneğidir bu. Ve hala sosyal medyalarda bir takım ajandası olanlar tarafından eleştiriliyor ve bunun peşinde de koşan bir takım insanlar mevcut. Çok saygı duyuyorum sana hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Okan Hocam daha ne yapsın.

Çoğu yerde “Okan gitsin, Arda Turan gelsin” gibi yorumlar yapılıyor. Arda Turan gelse ve takım Fener’in iki puan gerisine düşse, bu kez ona da küfür etmeye başlarlar. Taraftar resmen bir öğütme makinesi.

Real, Ancelotti’yi gönderip Leverkusen’i şampiyon yapan Xabi Alonso’yu getirdi sonuç ne oldu? Xabi Alonso kovuldu, Real de belini doğrultamadı.

Okan Hoca’nın elbette kötü oynattığı maçlar var, ama hiçbir takım her maçı iyi oynamaz. Daha bugün Barcelona’ya kök söktüren Atletico Madrid, Elche’ye 3-2 mağlup oldu. Maçı izledim, Elche neredeyse tek kale oynadı. Atletico taraftarı çıkıp “600 milyon euroluk takım böyle oynayamaz, Simeone kovulsun” diyor mu?

Gerçekten bu toksik taraftar yüzünden insan kafayı yiyor.

İnsanları idare edebilmenin ne denli zor olduğunun bilinci içerisinde, gerçek hayatın denkleminin çok farklı ve değişken unsurları olduğunu bilerekten; hak ederek tek tek kazandığı apoletlerin ağırlığıyla sporcuya yönelik yönetim şeklinin bundan sonra daha dengeli olduğu, yine başarılarla dolu yeni bir dönem diliyorum kendisine.

Gözle görünen günahlarını hayatın ilerleyiş biçimini de göz önünde bulundurarak, saygı çerçevesinde dile getirirken; yaşattığı büyük mutlulukları da inkar etmemek gerekiyor.

Yani düşünüyorum düşünüyorum... Eyvallah rekorlar kıran iyi bir hoca da ; Talisca o penaltıyı geçen hafta kaçırmasa, şikeciler Rize, Kasımpaşa maçlarında 90+10'larda bilime aykırı , akılalmaz goller yemese vs... Ne olacaktı çok merak ediyorum. Bir o kadar da şanslı bir teknik adam kendisi !

Bugün sokaklarda GS bayrağı satan bir sürü insan gördüm. Herkes şampiyonluk kutlamaya hazırlanırken Samsun'dan 4 yemek laubalilik ile açıklanamaz.

Haftaya evimizde kazanıp kupayı alırız muhtemelen ama bu şampiyonluk göz boyamamalı. FB'nin başında Tedesco yerine başka bir hoca olsa, çoktan şampiyonluğu elimizden almıştı. Bunu göz önüne alarak transfer döneminde ciddi kadro değişikliği yapmalıyız. Düşüşe geçen isimler ile yolları ayırmalıyız. O üzülmesin, bu kırılmasın dememeliyiz.

Ha bu arada Trabzon'un son haftalarda full bize çalışmasını hiç saymıyorum bile. Allah'tan yani Allah'tan mala bağladılar. Yoksa son 3-4 haftaya tek ve mecburi 3 galibiyet senaryosu ile girecektik ikili averaj muhabbetinden dolayı. Düşündükçe insan dehşete kapılıyor nerelerden gelmişiz diye. Umarım çile haftaya son bulur.
Galatasaray'ın potadayken nisan-mayıs ayında 4 yediği bir maç tarihinde yoktur.

Fener’in hataları yüzünden şampiyon olduk söylemi bana çok saçma geliyor. Eee, Denizli’de Fener gol atsaydı ne olacaktı? Kimse o sezon için “Fener’in hatası” demiyor, herkes 8.45’i konuşuyor.

Ya da biz 8 puan geriden gelirken, o dönem Fatih Terim varken bu durum Abdullah Avcı’nın hatası mıydı?

İçeride Fener’i sürklase edip 3-0 yenmişsin hâlâ “Fener’in başında başka hoca olsaydı şöyle olurdu, böyle olurdu” deniyor.

Peki Fener lehine verilen onca tartışmalı penaltı ve kırmızı kart olmasa, son dakikalarda kim daha erken şampiyon olurdu? Ya da senin iptal edilen, “coğrafi ofsayt” diye adlandırılan saçma kararlar olmasa bu lig daha önce bitmez miydi?

Tabii bunlar konuşulmaz. Şimdi bu tweetin altına da kimse düzgün bir cevap veremez :)

Oyuncu grubumuzda doymuşluk,doymuşluğun verdiği ciddiyetsizlik var.Vurdumduymaz diyemiyorum çünkü şampiyon takımın oyuncularına bunu demek ağır olabilir.

Biz Samsun'a rehavet yüzünden kaybetmedik.Ligdeki inişli çıkışlı performansımızın sebebide,reaksiyon bile vermediğimiz anlardaki durumda tamamen bu yüzdendi.

Okan hocadan Allah razı olsun.4 sezon üst üste şampiyon olmak kolay değil,bu sezon Avrupa'dada çok keyif veren iyi bir sezon geçirdik.Evet bu ligin kalitesi tartışılır,kaliteli bir lig değiliz,hakemlerin ve federasyonun etkisi zaten ortada.Bu tür yan etkenler yüzünden bazı liglerin dinamikleri oluşuyor.Bu ligin bu dinamiklerindede yabancı bir hocanın başarılı olma şansı zor oluyor.Buna 3 büyük camianın taraftarlarının sabırsızlığınıda ekleyince ligden kolay kopmalar oluyor.Bu basketboldada böyle,bazı liglerin dinamiklerine göre hareket edersen başarılı olursun.

Bence bizim en büyük eksikliklerimizden birisi tüm branşlar için Galatasaray'ı seven futbol aklı,basketbol aklı yüksek vb diyeceğimiz Erden Timur gibi isimlerin olmayışı.Basketbolda yeni bir yapılanmaya gidiyorsun Nisan ayında ortalama bir yabancıyı transfer ediyorsun.Mantıklı bir şey mi bu ?

Fener’in hataları yüzünden şampiyon olduk söylemi bana çok saçma geliyor. Eee, Denizli’de Fener gol atsaydı ne olacaktı? Kimse o sezon için “Fener’in hatası” demiyor, herkes 8.45’i konuşuyor.

Ya da biz 8 puan geriden gelirken, o dönem Fatih Terim varken bu durum Abdullah Avcı’nın hatası mıydı?

İçeride Fener’i sürklase edip 3-0 yenmişsin hâlâ “Fener’in başında başka hoca olsaydı şöyle olurdu, böyle olurdu” deniyor.

Peki Fener lehine verilen onca tartışmalı penaltı ve kırmızı kart olmasa, son dakikalarda kim daha erken şampiyon olurdu? Ya da senin iptal edilen, “coğrafi ofsayt” diye adlandırılan saçma kararlar olmasa bu lig daha önce bitmez miydi?

Tabii bunlar konuşulmaz. Şimdi bu tweetin altına da kimse düzgün bir cevap veremez :)
O kadar sorguluyorlar ama neden puan farkı 20 değil onu yazamıyorlar. Çünkü işlerine gelmiyor hep hata bizde olacak karşısı neden suni olarak yarışta tutuluyor diye hiç düşünemiyor :D

2002 de gönüllerin teknik direktörü dendi takım 7 8 yıl geriye gitti ergen tayfa bilmez.
Ünide japonya bayrağı dalgası geçiliyordu.
Ağlarsınız bak bazı şeyler değişirse.

O senelerde şampiyonluk almamız bile mucizeydi fenerbahçeden.
Maçı Galatasaraylılar izleyemiyordu.
Bahar şenliklerinde maç dinliyorduk 3 4 hafta önce 4 yemiştik 8 9 olacak maçta .
Onun için geçiş kadro özelinde yapılması lazım.
Kimi getireceksin terim dışında neyse haftaya şampiyon olalım gereken yapılır.
Yapılmazsa seneye 3 4 oluruz bu doymuşlukla.

Son düzenleme:
Yanlışları var mi; ÇOK, lakin bir daha diyeyim 4 sene üst uste Sampiyon olacak bu takim insallah, baskalari böyle bir hocalari olsa kulubun adını değiştirir Okan Burukspor olarak degistirirdi...
Bence seneye transfer kendisine birakilmadan takim idaresi kendisine verilip yardımcılarına da bir iki ekleme ile devamı sağlanmalıdır. Elestiri yapılmalı hatta yerme de bir yere kadar tamam ama hakaret maalesef olmamali cunku zamaninda Sampiyon hocayı göndermenin en buyuk zararını biz çektik yine 3 sene şampiyon olamayarak.

Geri