2025-2026 Basketbol Süper Ligi

Bakalım BJK bugün Aliağa'ya yatacak mı?

Kendi adıma ufak bir tahminde bulunacağım.Önümüzdeki sezon Merkezefendi'deki oluşumda büyük değişiklik olmazsa düşeceğini zannetmiyorum.

Merkezefendi dışında önümüzdeki sezon yerli kuralını da düşününce Yunus Emre Sonsırma'yı kadrosuna katan C segment takım küme düşer.

Ortalık karıştı ksk bence halen daha avantajlı yendiği senaryoda.

Petkim kötü takım düşerler.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Karşıyaka taraftarının yabancı madde atmasıyla birlikte oyun epey durdu,parke temizlendi ve Tofaş maçında 3.çeyreğin ortasına gelinmişken Karşıyaka maçında devre daha yeni bitti,üstelik Bursaspor 17 sayı önde girdi devreye.

Spikerin aktarmasına göre 2.anons yapılmış.

Bu arada oyun durduktan sonra Karşıyaka'nın ilk hücumunda Alston pası alırken ayağının ucu değil,ayağının yarısı çizgiye basıyor ve hakem atlayınca turnikeyi atıyor.Yine oyun durmadan önce Sokolowski'ye yarı sahada yapılan faule sportmenlik dışı veriyorlar,itiraz sonrası izleyince alakasız 3 atışa çeviriyorlar.

Ahmet Kandemir'de artık şu challenge'in ne zaman kullanabileceğini öğrensin.Her pozisyona,her düdüğe challenge yapabiliyor muyum diye sorup duruyor.Yap hocam 50 tane challenge yap,yerdeki faule challenge yap,aklından geçen her şeye challenge yap.Sanki Kore ligi.

Karşıyaka-Bursa maçı her şeye gebe. Hakemler çok garantici her temasa faul çalıyor. Kaliteli diyemem ama mücadeleci bir maç oluyor.

Ben birkaç hafta önceden Petkim'in düşmesini istiyordum,Karşıyaka'nın kazanmasıyla Mersin düşmüş oldu.Acaba Karşıyaka ve taraftarları birazda olsa ayıp ettiklerini düşünüyorlar mı ?

Bursaspor'a maç boyunca çok güzel sözler söylediler.Maçı geciktirdiler,3.çeyreğin sonuna kadar Tofaş'a ve Tofaş'ın eski koçuna çok güzel sözler söylediler.1 hafta öncesinden adil olun diye paylaşım yaptılar.

Bu arada 73-82 sonrası Bursaspor son 1 buçuk dakika 11-0 seri yiyerek maçı kaybetti.Son 8 saniye top kendilerinde ve kötü hücum sonrası 0.2 sn kala basketi yiyorlar.En kötü uzatmaya gidebilecekken kaybediyorlar.3.çeyrekle birlikte çok fazla stres yaşadılar.Maç ellerine geldi,durdu yine stresin kurbanı oldular.Bence Bursaspor 3.çeyrekle birlikte kazanmak veya kaybetmenin dışında maçın bitmesini çok istedi.

Yavuz Gültekin üzerinden yorum yapanlar var şu anda sosyal medyada.Son 2 pozisyonun dışında söylüyorum,Yavuz Gültekin oyun aklı sınırlı bir oyuncu.Oyununa savunma ve hücumda biraz oyun aklı katsa değerli bir oyuncuya dönüşecek.Akan oyunda top eline geldiğinde asla pas opsiyonu aramayan bir oyuncu.Bu da onun ekstra hatalar yapmasına neden oluyor.Oyun aklı zayıf olduğu içinde sıradan bir yerli oyuncu durumunda.Stres ve baskıyı kaldıramayacak herhangi bir yerli oyuncudan bir tanesi sadece.

Keşke düşseydi ksk

Darüşşafaka-Carles Duran-Küme Düşme

Mersin-Can Sevim-Ömer Yalçınkaya-Carles Duran-Küme Düşme

Ömer Yalçınkaya süper menajerlik yeteneklerini 2. Ligde sergiler artık. Karşıyaka düşsün isterdim ama Ömer Yalçınkaya nedeniyle Mersin'in düşmesine de sevindim şahsen.

Yedikleri tek takıma bakmayın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

23.hafta sonunda ligin dibinde yer alan Karşıyaka'nın 4 galibiyeti,Mersin'in 9 galibiyeti ve kalan sadece 7 haftada 5 galibiyetlik fark vardı.

Mersin'in nasıl olsa düşmeyiz,bir şey olmaz rahatlığı kendi sonlarını getirdi.İnanılmaz bir boşvermişlikle geçtiler.Bence ilk sezon TBL'den çıkamayacaklar.

Ahmet Kandemir çok büyük sorumluluk aldı ve çok büyük iş başardı.Kalan 7 haftada 5 galibiyet aldı.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Geri