Metin Karadeniz
Kayıtlı Üye
Daniele Santarelli'ye ve seçimlerine güveniyorum. Voleybolu ondan daha iyi bilmiyorum.
Saygılar.
Saygılar.
Galatasaray bu sezon erkek voleybol ve kadın basketbola ağırlık verecek ve bunu gayet mantıklı görüyorum. Kadın voleybol takımından bir beklenti yok. Salon ile beraber burada da çıkışa geçeriz.Popüler diye buraya deli gibi para harcamayan yönetimi kutluyorum.
Bu açıdan bakınca mantıklı (söz konusu şampiyonluk hedefinde bench oyuncusu olarak) ama geçen sezon yaşanan yedek kalma sürecinden sonra aynı fikirde değilim, oyundaki artısı eksisi bir yana.Aleksia Karutasu takımın hedefleri doğrultusunda ve yerli olması sebebiyle her zaman kadroda olması gereken bir çapraz.
Saygılar.
Salon mu? O salon yapılacak mı yapılırsa ne zaman yapılacak? Ben salonun 7 seneden önce biteceğini sanmıyorum. Salona bel bağlamak da mantıklı değil. Florya ve rivadan gelecek fon ile de şubeler kalkındırılır ama yapmak istenirseGalatasaray bu sezon erkek voleybol ve kadın basketbola ağırlık verecek ve bunu gayet mantıklı görüyorum. Kadın voleybol takımından bir beklenti yok. Salon ile beraber burada da çıkışa geçeriz.
Saygılar.