hacibekir44
Kayıtlı Üye
biraz daha ciddi, istekli oynamalı. bazen saçma paslar atıyor. çabuk dağılan, sert olmayan bir oyuncu. kumaşı iyi. süresi 12-15 dakikayı geçmemeli. zaten kötü olmayan gard rotasyonu var.
Son düzenleme:
Maaşını alıyor, stres yok, baskı yok. İstanbul'da yaşıyor, sezon da erken bitiyor. Mis gibi hayat, daha ne olsun?Bir insan kendi yeteneğine bu kadar mı ihanet eder çok acayip.
Orası öyle ama erokta veya Bahçeşehir’de filen oynarsa haklısın ama ne bileyim tuttuğun takımda oynuyorsun ve Buğrahanın da ne kadar iyi gsli olduğunu biliyorum.Galatasarayın da kötü gittiğini biliyorsun insan hiç mi çabalamaz yaMaaşını alıyor, stres yok, baskı yok. İstanbul'da yaşıyor, sezon da erken bitiyor. Mis gibi hayat, daha ne olsun?![]()