2026-2027 Galatasaray Hdı Sigorta

Ben de diyorum ki yabancı orta CL Avrupada oynar,ortalar ligde yerli olur.
Yerli ortalarımız lig için de Avrupa için de yeterli değil. Zaten o yüzden herkes orta lazım yazıyor farkındaysanız. Ayrıca Maa ile Arslan'ın pas kalitesi arasında ciddi fark da var.

Bence Ma ile başlamak en doğrusu yabancı ortaya gerek duyduğumuz anlarda ve maçlarda rahatlıkla alırız pasöre Arslan alırsın veya smaçörde Efe Gökçen yaparsın Gökçen de çok iyi önü çok açık biri o yüzden seneye her türlü elimiz rahat.Çok iyi kadro kurduk bir tane de iyi yabancı orta alırız umarım Alanso hücumda çok iyi laf yok ama blok konusunda yetersiz kalıyor yerine bloğu da olan bir yabancı orta daha iyi olur.

Yerli ortalarımız lig için de Avrupa için de yeterli değil. Zaten o yüzden herkes orta lazım yazıyor farkındaysanız. Ayrıca Maa ile Arslan'ın pas kalitesi arasında ciddi fark da var.
Yiğıt Kaplan ve Emir Pınar mı yetersiz?Ligdeki en sağlam yerlilerden ikisi de(Yiğitin iyileşeceğini varsayıyorum bu kadar ayda)Arslan yaşından ve sakatlıllarından dolayı ne kadar güvenilir?Arslan yerine 1.000 kere Ma'a yı oynatırım şahsen

Yiğıt Kaplan ve Emir Pınar mı yetersiz?Ligdeki en sağlam yerlilerden ikisi de(Yiğitin iyileşeceğini varsayıyorum bu kadar ayda)Arslan yaşından ve sakatlıllarından dolayı ne kadar güvenilir?Arslan yerine 1.000 kere Ma'a yı oynatırım şahsen
Bunlar sizin düşünceniz. Tam tersi düşünüyorum.

Faik Samet ve Yiğit Kaplan bütün sezon sakattı, nasıl dönecekler belli değil. Emir Pınar zaten bu seviyeleri hiç oynamadı ve buranın oyuncusu olduğunu düşünmüyorum. O yüzden riske girmeden mutlaka iyi bir yabancı orta almak şart. Kimsenin farkında olmadığı en büyük problem Jean Paty. Gözündeki sorun nedeniyle kötü bir sezon geçirdi ve düzelecek mi soru işareti.

Saygılar.

Faik Samet ve Yiğit Kaplan bütün sezon sakattı, nasıl dönecekler belli değil. Emir Pınar zaten bu seviyeleri hiç oynamadı ve buranın oyuncusu olduğunu düşünmüyorum. O yüzden riske girmeden mutlaka iyi bir yabancı orta almak şart. Kimsenin farkında olmadığı en büyük problem Jean Paty. Gözündeki sorun nedeniyle kötü bir sezon geçirdi ve düzelecek mi soru işareti.

Saygılar.
Sezon sonu performansı iyiydi, bu yazı da dinlenerek geçireceğini düşünürsek toparlayacaktır diye düşünüyorum.

Mandrakeeeee

Muazzam transfer. Middle blocker lazım eldekiler iyi değil.

Saygılar.
Pasörden sonra takımın en önemli pozisyonu. Sağlık durumuna göre bir değişiklik olabilir mi?

Bence orta konusu gereksiz abartılmış.Evet Ahmet kalsa çok daha iyi olurdu evet daha iyi olabilirdi ama Ziraat Halkbank gibi takımlara patates oluruz falan bence gereksiz abartılı bu kadro ligin en iyi takımı şuan çünkü.Yabancı orta bence de şart ama benim için bu transfer asıl CL için önemli lig de bu kadro da zaten kupayı almalı.

Doğru olan buydu. İnşallah iyi bir oyuncu bulunur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Neden Efe milli takımda yok?

Doğru olan buydu. İnşallah iyi bir oyuncu bulunur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
İsteğimiz 1-2 saat içinde gerçekleşti seneye cidden çok zevk verecek çok başarılar kazanacak bu branş belli.

Nihayet bitmiş. Süper transfer şimdi bir de çok iyi orta almak gerek.

Ahmet tümerde kalsaydı düşünemiyorum Ahmet-Ma-Efe-Patry nin ace lerini.İnanılmaz bir servis gücümüz olurdu

Maa'yı çok büyütmeyin. Pas atmak haricinde her şeyde Arslandan iyi ama olay pas atması.

Kadın voleybola niye transfer yapılmıyor diye ortalığı ayağa kaldıranları dinlemeden nihayet erkek voleybola para harcamamız gerektiğini anladık.

Kadın voleybola niye transfer yapılmıyor diye ortalığı ayağa kaldıranları dinlemeden nihayet erkek voleybola para harcamamız gerektiğini anladık.
Onlar ortalığı ayağa kaldırdıklarını sanıyorlar :)

Yönetim doğru olanı yapıyor buraya yüklenerek.

Geri