Millet olarak uçmayı ne kadar seviyoruz.
İrfan hocaya teşekkür eder, Uğur Uçar'ı Okan hocanın arkasına getirirdim. Okan hoca sonrası seni geçireceğiz dersek ikna olur koşa koşa gelir. İnanılmaz bir potansiyeli var. Kaçırmamak lazım.
Hakan safiden cacık olmaz hakan merih mal işte yerli kimi alacaksın aral can dışında şu sınır başa bela ben barışı satıp lokmana para gömecem(sallıyorum)Rakibimizin bir başkan adayı Hakan ve Merih ile anlaşmış deniliyor. Bizimde muhakkak yerli hamle yapmamız gerekiyor.
Can, Deniz, Ozan Kabak ve Barış ayrılırsa Aral Şimşir 10+4 kuralında çok net hamleler olacaktır.
kesinlikle bence Jacobs liverpool maçları dışı çok iyi değildi.Sara orta saha için bence çok yumuşak kalıyor 40 seviyelerine satmak lazım.Lemina yerine ise gedsonu tercih ederim.Hala daha Lemina, Jacobs, Sara vs... ile devam kararı alınıyorsa bu sezon son sezonun yarım kalanını tamamlayıp çok üzülürüz.
Valla sarayı yollayıp pasör orta saha alamaz bunlar bence dokunmayın takımlar dünya kupası olmadan transfere girişmez haa lemina ile uzatıp genç oyuncu çekerim de bizde o vizyon yok bekle sor...kesinlikle bence Jacobs liverpool maçları dışı çok iyi değildi.Sara orta saha için bence çok yumuşak kalıyor 40 seviyelerine satmak lazım.Lemina yerine ise gedsonu tercih ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.