2026-2027 Galatasaray Daikin

Gizem Giraygil olmuş yeni menecer. Bakalım ne zaman istifa demeye başlayacaklar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
CL torbaları açıklandı 1. torbadan Budowlani çekersek lider çıkarız geri kalan takımlar çıkarsa 2. çıkarız yüksek ihtimal 2. torbadan Eczacı çekmediğimiz sürece çıkarız bence gruptan.

Gizem Giraygil olmuş yeni menecer. Bakalım ne zaman istifa demeye başlayacaklar.
Çok uzun bir deneyimi yok ama THY de takım menajeri daha sonra Eczacıbaşı idari menajeri olmuş şimdi de bize geldi iyi bir CV gibi duruyor ama kendisini hiç tanımıyorum.

- 1 den Lodz gelirse : %20 ihtimal
- 2 den Eczacıbaşı ve Milano gelmezse : %10 ihtimal
- 4 den Novara gelmezse: %80 ihtimal

Bence de çeyrek final aşağı yukarı garanti ancak bu üç olasılığın beraber gelme ihtimali %1,6. Tabi kurada herhangi bir kısıtlama olmadığını varsayıyorum. İki ülke takımı aynı gruplarda olamaz vs gibi.

Menacer değişti dye sevinen varsa salaktır. Hala asıl sorunun orda olduğunu anlayamadılar.

- 1 den Lodz gelirse : %20 ihtimal
- 2 den Eczacıbaşı ve Milano gelmezse : %10 ihtimal
- 4 den Novara gelmezse: %80 ihtimal

Bence de çeyrek final aşağı yukarı garanti ancak bu üç olasılığın beraber gelme ihtimali %1,6. Tabi kurada herhangi bir kısıtlama olmadığını varsayıyorum. İki ülke takımı aynı gruplarda olamaz vs gibi.
İki ülke takımı aynı gruplarda olamaz kuralı var ama wildcard takımları için geçerli değil. Atıyorum Vakıfbank/Fenerbahçe-Milano-3. torba takımı-Galatasaray/Novara veya Imoco/Scandicci-Eczacıbaşı-3. torba takımı-Galatasaray/Novara grupları olabilir.

Can Bedel programında yerli orta transferinin bittiğini bir isimle anlaşıldığını smaçör içinde bonservis ile bir isim alınacağını düşündüğünü söyledi.

Yarın kura çekimi var umarım en kolay gruba düşeriz.8 yıl sonra bu zevki yeniden yaşamak çok hoş

İlayda Uçak transfer edilmiş...

Mehmet cibara 2 sene sonra hem erkeklerde hem kadınlarda as kadroya 2şer tane altyapıdan yetişmiş sporcu koyma hedefindeymiş. Kusura bakmayın da clde f4 oynama ihtimalimiz bile daha yüksek :) he bizim 2 sene sonra hiç iddiamız olmayacak öylesine de altyapıdan sporcu koyacağız diyorlarsa bilemem ama 2 sezonda altyapıdan Zehra güneş ve Cansu özbay mı çıkartacak kulüp bu nasıl bi hedef?

Marritt Jasper icin ugrasildigini ama zor olduğunu söylediler...

Açıklamaları okuyunca kısa süre de olsa idari tarafta bir şeylerin değişmeye başladığını umduğuma pişman oldum.

Gabi ve Haak formsuzmuş, zaten biz gençlere yönelmeliymişiz. O sırada transferini planladıkları oyuncu Jasper imiş 🤣

Alexia smaçör olarak da düşünülüyormuş. Yahu Stuttgart'a karşı mecburiyetten alınan bir karardan nasıl böyle bir planlama çıktı? Alexia'ya dair en çok eleştirilen konuların başında -bilhassa önemli maçlarda- baskın bir oyunla hücumu sırtlama problemi gelirken, bir de kızın üzerine manşet yükü verip ne gibi bir gelişim bekliyoruz?

Herkes ilk 6 oynamayı istermiş falan filan, bu lafları geçen sezon da duyduk. Takım sezon boyu sabit bir pasör-çapraz ikilisiyle oyununu bulamadı, sendeleyip durduk.

Bu şubeye dair boşa konuşuyoruz cidden, böyle gelmiş böyle gider.

30 yaşındaki Marrit Jasper için bonservis parası ödeyeceklerine Madison Kubik Banks alınsın daha iyi. 6 Yaş daha genç. 10 Santim daha uzun. Ve bize çok daha katkı sağlar.

Gerçi bunu yazarken Jasper'ın İnstagram hesabına bakayım dedim Voleybol takımımızın hesabını takip etmeye başlamış. Belki de bitmiştir iş. Ama bitmemişse başkasına yönelelim. Ya da genç oyuncu alalım.

Marritt Jasper icin ugrasildigini ama zor olduğunu söylediler...
O zaman power oyuncu beklentimiz boşa yönetim İlkin Sylla arkasına yine komple birini arıyor.Jasper başka takıma gitse iyi bir yedek ama bizim aradığımız profil power oyuncuydu geç kaldığımız için yedek olarak iş yapsın yeterlik bir transfer yapılacak o zaman.Yedek için kötü oyuncu değil dediğim gibi iyi oyuncu ama bizim ihtiyacımız olan profil Jasper değildi Logan'ı alsaydık bari keşke geri o kadar bütçe yoksa.

Alexia smaçör olarak da hazırlanıyormuş bu benim 2 senedir ısrarla söylediğim bir şeydi Alexia smaçör olarak denenmeli o konuda yeteneği bariz diye sonunda denenmiş.

Britt
Akimova
İlkin Alexia
Yuan Yasemin
Ayça

denenebilir lig de eğer hücum da tıkanırsak power smaçör olarak Alexia kullanılabilir.Ve tutarsa bence pç geçmek yerine Ebrar gibi smaçör olarak ilerletebilir kariyerini umarım tutar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Sonunda çıkıp hakkını savunmuşlar

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Para var güç katacak istediğiniz birini alın dedikten sonra Biga ve menajerin aklına Jasper mi gelmiş.

Geri