Mecit Mert Çetinkaya

Yıllar sonra vizyon koyabilen bir yönetici gördüm. Erden Timur'dan sonra sanırım bir ilk.

Ben bir kulup üyesi olarak kendisini ileride Yönetimsel anlamda daha buyuk yerlerde göreceğimi düşünüyorum ama once basketbolu saha kaldıracaktir...
3 sponsor mevcut 3 adet daha geliyor birde ana sponsor 7 tane sponsorla başlayacağız bu bile vizyon demek.

Son düzenleme:
Ben bir kulup üyesi olarak kendisini ileride Yönetimsel anlamda daha buyuk yerlerde göreceğimi düşünüyorum ama once basketbolu saha kaldıracaktir...
3 sponsor mevcut 3 adet daha geliyor birde ana sponsor 7 tane sponsorla başlayacağız bu bile vizyon demek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

İsimler çıkmaya başladı.
Sponsor bulamadığımız zamanlardan 7 sponsorlu zamana.

Kıymetli yöneticimiz Sayın Çetinkaya son iki hamlesini de beklenen yüksek profilde yaparsa, bana artık onun bıyık tarzını bırakmaktan başka çare kalmayacak :)

Sponsorluklar ufak meblağlardır ama ne olursa olsun 1 dolar bile sponsorluk getirmesi kulübü ve şubeyi sahiplendiğini gösterir. Böyle genç bir yönetici için bir branşı şaha kaldırıp taraftarın gönlünü kazanmak ilerde daha büyük görevler anlamına gelebilir. Tebrikler Mecit Bey'e.. bizi şu ana kadar yaklaşımıyla mutlu etti.

Geri