Bencede Gillespie’nin upgrade edilmiş hali gibi oyuncuyu bilmiyorum ama tam aradığımız profil gibi duruyorValencia aldi bizde kiraladık, profil olarak kagit uzerinde cok dogru is gözükmekte...
Gillespie'nin sayi atani bence biraz daha güçlüsü.
Bencede Gillespie’nin upgrade edilmiş hali gibi oyuncuyu bilmiyorum ama tam aradığımız profil gibi duruyorValencia aldi bizde kiraladık, profil olarak kagit uzerinde cok dogru is gözükmekte...
Gillespie'nin sayi atani bence biraz daha güçlüsü.
2 branşın iyi olduğu son sezon 2012-2013Bu kulüpte gerçekten şöyle bir şey var Basketbol iyiyse futbol kötü, futbol iyiyse basketbol kötü oluyor.
Nba ya da çin'den gelecek tavanı çok yüksek bir skorere daha sıcağım. Eurolegue oyuncusu diye saçma bir adam almamak lazım.Ballo'nun ismi medyaya düşmeden transferi gerçekleşti. Kısa oyuncumuzu da aynı şekilde bekliyorum. Sanki EuroLeague oyuncusu olmayacak. NBA ya da Gelişim liginden bekliyorum.
1 milyon az para değil. 1 milyonluk oyuncu bir şeyler değiştirmeli ki doğru yerden alırsan değiştirir de.Ne kadar bütçe kaldığını bilsek de ona göre oyuncu düşünsek iyi olurdu aslında. Açıkçası 1 milyon bandında gelip de kısa rotasyonunun çehresini değiştirecek pek oyuncu yok. En fazla D-League, Avustralya, Çin havuzundan zar atılır.
Ama diyorlarsa ki 2 milyon civarına çıkabiliriz, Cameron Payne düşünürüz mesela. Bu arada öyle bir paramızın kaldığını da düşünmüyorum. Şehmus, Metu, Smailiagic gibi önemli isimler aldık ama burda max alan 1.1 falan alıyor yani. Kaldı ki Robinson'la da 400-500 civarı uzattık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.