2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

1 milyonu değerlendirirken ki bakış açımızdaki farklılık mevcut kısa rotasyonunu nasıl gördüğümüzle ilgili sanırım.

Nikolic-İvanovic-Robinson-Pierre. Şu yabancı kısa rotasyonu küme düşse nasıl düştü demem. Mesela Flynn demişsin ama şuraya Flynn koysan takımı tepeye oynatması mümkün değil bana göre. O yüzden 1 milyonluk adam çok şey hayal ettirmiyor bende.

Evet, uzun rotasyonu belki de Euorleague dışı takımların tamamından üstün ama basketbolda esas faktörün kısalar, yani topa yön verenler olduğunu unutmayalım. Şu 4’lü kısaya ancak ‘’ vay anasını’’ diyebileceğim bir isim gelirse Şehmus’u da düşündüğmüzde ligde final hissiyatını verebilir. Mesela Flynn kalitesiyle gideceğimiz yer net 4-5 olur.
Mevcut kısa rotasyonu bence de kötü ama bireysel anlamda fark yaratabilecek iyi bir kısayla ilk 4'e oynarsın ligde ve final kovalarsın ama yine olmazsa sezon devam ederken nikolic ya da ivanovic'in birinden çıkarsın bir tane daha iyi oyuncu alırsın. Robinson ile devam kararını da doğru bulmuyorum bu arada.

Fenerbahçe-Efes-Beşiktaş bu üçü yüksek bütçeli. Sen de en iyi 4. takım olmaya ve iyi bir kimyayla da daha iyisini hayal etmeye odaklanmalısın.

Dyshawn Pierre - Jerome Robinson

Chimezie Metu - Vrenz Bleijenbergh - Berkan Durmaz

Oumar Ballo - Alen Smailagic

Pierre sağlıklı olursa 3 4 5 rotasyonu inanılmaz güzel oldu.
Ama 1 ve 2 rotasyonu için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.
3 4 5 rotasyonu Real Madrid, kısa rotasyonu Mardinspor oldu.
Mardinspor demeyelim Sehmus bence cok iyi oyuncu Bugrahan defolari olan iyi oyuncu Nikolic Ivanovic de iyi oyuncular. Robinson`a isinamadim hicbir zaman, Can Fundemantal konusunda inanilmaz ama Bugrahan gibi defolari var. Sikinti bu oyunculardan Sehmus disinda atletizmi olan oyuncu yok. Orada atletizmi olan bir oyuncu daha olmasi lazimdi.

Bruno Fitipaldo nasil bizde olmadi ama ispanya`da senelerdir is yapiyorsa bu oyunculara gore takim kurulursa hepsinden faydalanabilirdik.

Tahminim Sehmus 30 dakikadan az sure almaz hicbir macta kalan 5 oyuncu da (Nikolic, Ivanovic, Can, Bugrahan, Robinson) 50 dakika sure alir. Ne yazik ki aralarinda Sehmus`u dinlendirebilecek bir oyuncu yok yani su takima Can-Bugrahan rotasyonu ikisinden biri yerine Ridvan bile daha iyi gidebilirdi.

Hersey yetenek seti degil biraz takim kimyasi da onemli

Total butce 11-12 milyon usd idi bunun 6-7 si takim bütçesiydi ama bu Mecit Mert Bey tarafından yeterli görünmedi ve 10 Milyon Usd civarlarina cikti; milyonluk oyuncu mevzusu da sanirim oradan cikti ama iyi bir adam bizi ligde ilk 4 yapar.

Lonnie Walker ile ilgilendik mi acaba, NBA’den kontrat almasa buralara düşer miydi merak ediyorum

Grant gelir mi acaba ?

Lonnie Walker ile ilgilendik mi acaba, NBA’den kontrat almasa buralara düşer miydi merak ediyorum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Tam bize uyacak isimdi.
Ahhh ahh..

Lonnie Walker ve benzer profiller yönetim ve teknik ekibin kısa oyuncu konusunda saptamayı doğru yaptığını gösteriyor. Oynadığımız kupadan dolayı dezavantajlıyız bu yüzden de yüksek kontrat vermemiz gerekebilir. Umarım istediğimiz oyuncuyu alabiliriz.

Lonnie Walker ve Jerian Grant ikisi de olsaydı var ya feci bir takım olurduk ama yine de iyi yoldayız

Jerian grant savunması ile öne çıkan bir oyuncu

Geri